- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Dün alındı dün sabah. Bu sabah 11.30 da döllenmemişti hala şansım var mı? Kaç günde döllenir ki bir tanecik yawrumdiyorum ki bir başına savaş veriyor
Benim de ilk normal bu tüp oldu.. Canları sağolsun verdik zaten o kadar parayi sanırım bir kutu daha kullanıp bırakacağım.Ben de aynı şeyi söylüyorum inanki en azından ilaçlara destek olabilirler sosyal devlet olacak birde... benim ilk çocuğum normal bu ilk tüp denemem bakalım
Canım bende 2. Çocuk için uğraşıyorum ama ilk dede bındada jeli yazdı sağlıkocağı.sadece ben ımom folik asiti özel alıyorum
İlaçlardandır canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama bizler bu işin okulunu okuyoruz sayılır o yüzden çok daha bilinçli olmalıyız onu demek istedim sen de yanlış anlama sakın canımcımCanım ben şikayet etmiyorum yanlış anlaşılmasın .Bulantım transferin 7.günü başladı bana biraz erken geldi o yüzden yazdım .Rabbim yavrumu kucağıma versin de ben 9 ay razıyım
Canım hayırlı olsunBenim de ilk normal bu tüp oldu.. Canları sağolsun verdik zaten o kadar parayi sanırım bir kutu daha kullanıp bırakacağım.
Canım uygun bile almışsın ben 280-270 zor buldumbana Dr ilacı yazdı 3gunluk gonalf 440;tuttu eczane 150ye verdi raporunun çıktığında dönüşüm yapicaz dedi ama nasıl olacak bilemedim
Canım yardımcı olmak isterdim ama inan bi fikrim yokKızlar bana bı cevap verebilecek olan var mı acaba?
sen peki rapor cikarmayacak miain canim??Canım uygun bile almışsın ben 280-270 zor buldum
inslaalh canim yarin gidicem tekrar bi sorayim olmazsaCanım yardımcı olmak isterdim ama inan bi fikrim yok
Eczacı seni kandırmamıştır bence
Raporunu çıkarınca hallederler
Öyle yapıyorlar bildiğim kadarıyla
Canım bildiğimiz kadar birbirimize yardımcı olucaz daimasen peki rapor cikarmayacak miain canim??
inslaalh canim yarin gidicem tekrar bi sorayim olmazsa
Kizlar ne kadar yardimci oluyorsunuz cok cok tesekkur ederim size bana cevpa veren herkese
Öncelikle pozitifi görünce bi oh diyemiyorsun malesef :) 3. gün embriyosuCanım hayırlı olsun
Pozitif sonrası sürecin ne oldu
Muayeneler kese kalp atışı ne zaman oldu bilgi verebilirmisin
Son kutu için bi deniyim bakalım olur inşaallah bilseydim baştan sorardım :/O konu hakkında bir fikrim yok canım, yine de aile hekimliğine gidip tüpbebek yaptırdığını ve jeli kullanman gerektiğini söylersen tek seferde 2 kutu yazdırabiliyorsun. Bir dene istersen, belki çocuğunda olsa karşılar
Benimde raporumdan önce ilaca başlamam gerekti ve mecbur tanımadığım bir nöbetçi eczane bulup ilacı getirtirdim, ve eczacı cüz-i bi miktar aldı. Raporum çıkınca üstüne para aldım eczacıdan canım, korkma kandırılmazsınKızlar merhaba
Cuma günü Tüp bebek tedavisine başladık biz
Rapor çıkarticaz ama Daha çıkmadı rapor evraklarını verdim
Cuma günü dede ilaç yazdi
Eczane bana 440 TL olan ilacı 150 ye verdi
Rapor çıkınca dönüşüm yaptırmak istedigimi söyledim tamam dedi
Rapor çıkınca yaparız dedi ama tam nasıl olcak bilemedim
Rapor çıkaranlar anlatabilirler mi
Acaba eczane bizi kandırmış olabilir mi??
Saat 9 da gidecem 2 saat sonra çıkarCanım şu an İstanbuldayız tedavim burda oldu annem vardı burada Eskişehir'de yaşıyorum aile hekimim orada gidince ancak. Ayy yarın büyük gün inşallah canım kanda da pozitifi göreceksin o çizgi boşuna çıkmaz dimi yanii idrarda çıkan kanda da çıkar. Salı da ben yaptırıcam bende korkuyorum ama doğal yani benim ilk birfe bu deneyimler sonucu alınca hemen yaz kaç çıkacak kendi adıma da merak ediyorum aynı günüz ne de olsa
Foto atKızlar günaydın. Bugün bir test daha yaptım aradan 24 saat geçmesine rağmen p daha silik çıktı ya korkuyorum beta yavaş artıyor ya da düşüşe geçmiş olabilir mi? ağrım da vardı dün baya ama göğüslerim de acıyor aynı marka test. 10.günüm eşim bugün yaptıralım kanı istersen dedi ama yarın yaptırıcam
Amin canımDadli canım sabah haberini heyecanla bekliyor olacağız benide etiketle
Salı günüde bende sıra
Allahım yardım et hepimize
Anladım canım bu benim ilk denemem çok bilinçli değilim belki oyüzden tam kavrayamıyorum hangisi belirti hangisi ilaç etkisi .Rabbim herkesin gönlünün muradını versin canım .Bu yolsa kimseyi boş çevirmesinİlaçlardandır canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama bizler bu işin okulunu okuyoruz sayılır o yüzden çok daha bilinçli olmalıyız onu demek istedim sen de yanlış anlama sakın canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?