TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Dün alındı dün sabah. Bu sabah 11.30 da döllenmemişti hala şansım var mı? Kaç günde döllenir ki bir tanecik yawrum diyorum ki bir başına savaş veriyor

Canım açıkçası 24 saatte döllenmiş olması gerekiyor çünkü beni 1 gün sonra arayıp kaçı döllendi döllenmedi söylüyorlardı bir defa yumurtalarım olgun çıkmadı aradılar bu yüzden döllenme olmadı biz spermlerin yanına koyduk ama çok düşük ihtimal dediler iptal oldu ama mikroenjeksiyon yaptılarsa farklı da olabilir sen içini.ferah tut hayırlısı bende yaşadım aynı şeyi ama devam ettim sabrettim

Ben de aynı şeyi söylüyorum inanki en azından ilaçlara destek olabilirler sosyal devlet olacak birde... benim ilk çocuğum normal bu ilk tüp denemem bakalım
Benim de ilk normal bu tüp oldu.. Canları sağolsun verdik zaten o kadar parayi sanırım bir kutu daha kullanıp bırakacağım.

Canım ben şikayet etmiyorum yanlış anlaşılmasın .Bulantım transferin 7.günü başladı bana biraz erken geldi o yüzden yazdım .Rabbim yavrumu kucağıma versin de ben 9 ay razıyım
İlaçlardandır canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama bizler bu işin okulunu okuyoruz sayılır o yüzden çok daha bilinçli olmalıyız onu demek istedim sen de yanlış anlama sakın canımcım

Benim de ilk normal bu tüp oldu.. Canları sağolsun verdik zaten o kadar parayi sanırım bir kutu daha kullanıp bırakacağım.
Canım hayırlı olsun
Pozitif sonrası sürecin ne oldu
Muayeneler kese kalp atışı ne zaman oldu bilgi verebilirmisin

Dadli canım sabah haberini heyecanla bekliyor olacağız benide etiketle
Salı günüde bende sıra
Allahım yardım et hepimize

dejavu_one canım normalde aile hekimleri yazıor ama benimki yazmadı
Özele gittim yazdırdım hepsine
Devlettede yazdırabilirsin aile hekimin yazmazsa

Canım uygun bile almışsın ben 280-270 zor buldum
sen peki rapor cikarmayacak miain canim??

Canım yardımcı olmak isterdim ama inan bi fikrim yok
Eczacı seni kandırmamıştır bence
Raporunu çıkarınca hallederler
Öyle yapıyorlar bildiğim kadarıyla
inslaalh canim yarin gidicem tekrar bi sorayim olmazsa

Kizlar ne kadar yardimci oluyorsunuz cok cok tesekkur ederim size bana cevpa veren herkese

sen peki rapor cikarmayacak miain canim??

inslaalh canim yarin gidicem tekrar bi sorayim olmazsa

Kizlar ne kadar yardimci oluyorsunuz cok cok tesekkur ederim size bana cevpa veren herkese
Canım bildiğimiz kadar birbirimize yardımcı olucaz daima
Allahım bu yolda bırakmasın hiçbirimizi
Yarın sor daha net bilgi alırsın canım

Canım hayırlı olsun
Pozitif sonrası sürecin ne oldu
Muayeneler kese kalp atışı ne zaman oldu bilgi verebilirmisin
Öncelikle pozitifi görünce bi oh diyemiyorsun malesef :) 3. gün embriyosu
11. gün 106(aile hekimliğinde yaptırdım)
15. gün 375
17. gün 810
24. gün kese
31. gün kalp atışını gördük çok şükür
Şimdi de tekrar kan ve idrar tahlili istendi onları yaptırıp ayın 17 sinde kontrole gidicem inşaallah her şey yolundadır :)

Son kutu için bi deniyim bakalım olur inşaallah bilseydim baştan sorardım :/

Benimde raporumdan önce ilaca başlamam gerekti ve mecbur tanımadığım bir nöbetçi eczane bulup ilacı getirtirdim, ve eczacı cüz-i bi miktar aldı. Raporum çıkınca üstüne para aldım eczacıdan canım, korkma kandırılmazsın

Kızlar günaydın. Bugün bir test daha yaptım aradan 24 saat geçmesine rağmen p daha silik çıktı ya korkuyorum beta yavaş artıyor ya da düşüşe geçmiş olabilir mi? ağrım da vardı dün baya ama göğüslerim de acıyor aynı marka test. 10.günüm eşim bugün yaptıralım kanı istersen dedi ama yarın yaptırıcam

Saat 9 da gidecem 2 saat sonra çıkar

Foto at

İlaçlardandır canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama bizler bu işin okulunu okuyoruz sayılır o yüzden çok daha bilinçli olmalıyız onu demek istedim sen de yanlış anlama sakın canımcım
Anladım canım bu benim ilk denemem çok bilinçli değilim belki oyüzden tam kavrayamıyorum hangisi belirti hangisi ilaç etkisi .Rabbim herkesin gönlünün muradını versin canım .Bu yolsa kimseyi boş çevirmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…