TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Canım dünkünü yollamışım yanlışlıkla bu olacak dünküyle karşılaştır silik aynı marka test yine ilk idrar ama az mı damlattım diyorum neyse yarın kanda görücez ama moralim bozuldu Dadli

Eklentiler

• IMG-20170807-WA0000.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 56
Canım aynı test bile olsa bazen bu şekilde çıkabiliyor .Sen kendini üzme hamilesin Allahın izniyle .

Canım aynı test bile olsa bazen bu şekilde çıkabiliyor .Sen kendini üzme hamilesin Allahın izniyle .

Bugün 10.günüm canım ya daha koyu çıkması gerekmez miydi belli belirsiz bugün dünde ağrım vardı tutunma aşaması bitmiştir ama tutunamadı mı kimyasal mıydı falan düşünüyorum yarın kanda görücez bakalım

Yok canım çoktan tutunma bitmiştir o şimdi seninledir canım .Hem bugün versen kanı bu düşünce biter canım hiç kendini üzme

Yok canım çoktan tutunma bitmiştir o şimdi seninledir canım .Hem bugün versen kanı bu düşünce biter canım hiç kendini üzme

Ya dünkü gibi çıksaydı yine razıydım ama çok silik karşılaştırsan anlarsın dünde ağrım vardı çok belim kasığım göğsüm yani o ağrılar olmazdı olmasa diyorum artık beklicem çarşambaydı kan günüm yarın vericem sabah erkenden hayırlısı

merhaba arkadaşlar transferimin 7. günü çok kötü sol kasıkta batmalarım oldu
dayanılacak gibi değildi kıvrandıkça kıvrandım ve en sonunda hastaneye gittim
doktor alttan muayene etti iki kere dedim bugün 7 gün yine alttan baktı bu durum bir sıkıtı olur mu
emrbiyo tutunması için ve beta testi yaptı sonu 27 çıktı ilaçlardan olabilir dedi yani ilaçlar bu hormunu
yükseltir mi ve ayrıca ben sadece estrofem içiyorum başka bşy yok o bu değeri yükseltmiş olabilir mi
test günüm yarın inanılmaz göğüs agrısı çekiyrm sürekli adet olacakmışım gibi ağrım oluyor ayakta 5 dk fazla
duramıyorum bunlar belirti olabilir mi

transferin 7. günü 27 beta iyi bir değer. benim de kasık ağrılarım çoktu. batmalarım falan. estrofem betayı yükseltmez. yarın güzel sonuç alırsın inş. hadi hayırlısı

sen peki rapor cikarmayacak miain canim??

inslaalh canim yarin gidicem tekrar bi sorayim olmazsa

Kizlar ne kadar yardimci oluyorsunuz cok cok tesekkur ederim size bana cevpa veren herkese
İlk tüp bebeğim devletteydi orda rapor çıkartmıştık.ikinci özelde sgk ile anlaşması yok.

Canım bu değere göre hamilesin alttan muayne den korkma canım günde 3 defa vajinadan progesteron yapı yorum ben bi nevi alttan muayne gibi o da :)Kaçıncı gün embiryosu canım 3.mü 5.mi

transferin 7. günü 27 beta iyi bir değer. benim de kasık ağrılarım çoktu. batmalarım falan. estrofem betayı yükseltmez. yarın güzel sonuç alırsın inş. hadi hayırlısı
çok tşk ederim inş inş. mide bulantıları yavaş yavaş hissediyrm
bedenen hiç rahat değilim evin bir köşesinde rahat edemiyorum sürekli
bir yerlere atıyorum kendimi ama rahatlayamıyorum

Canım bu değere göre hamilesin alttan muayne den korkma canım günde 3 defa vajinadan progesteron yapı yorum ben bi nevi alttan muayne gibi o da :)Kaçıncı gün embiryosu canım 3.mü 5.mi
3. gün oldu embriyo transferi
ama inanılmaz su gibi akıntım var midem bulanıyor adet sancısı çekiyorum
kasık batması dediğiniz gibi alttan günde iki kere progesteron yapıyorum
göğüslerimde inanılmaz ağrı ve şiş öyle ki damarlar dışarı çıkmış diyebilirim
inşallah olsunda hepsine razıyım

Canım beta yükselirken bu tür belirtiler olurmuş hadi gözünaydın :)

2.tüp bebek tedavimde 3 embriyomuz oluşmuştu..ikisi 5.gün biri geriden gelen 6.gün embriyosu..5.gün olanlar 2 ay önce transfer edildi..tutmadı..kalan dondurulmuş 6.gün embriyosu 31 temmuzda transfer edildi..dün 6.gün test yaptım..çıkmadı..bugünde uyku mahmuru yine pek ümidim olmadan yaptım..ikinci çizgiyi görünce, ki hayatımda hiç görmemiştim, anlatamam çok mutluyum..şuan tek dileğim devamının gelmesi ve dileyen herkese nasip olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…