- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Canım aynı test bile olsa bazen bu şekilde çıkabiliyor .Sen kendini üzme hamilesin Allahın izniyle .Canım dünkünü yollamışım yanlışlıkla bu olacak dünküyle karşılaştır silik aynı marka test yine ilk idrar ama az mı damlattım diyorum neyse yarın kanda görücez ama moralim bozulduDadli
Canım aynı test bile olsa bazen bu şekilde çıkabiliyor .Sen kendini üzme hamilesin Allahın izniyle .
Yok canım çoktan tutunma bitmiştir o şimdi seninledir canım .Hem bugün versen kanı bu düşünce biter canım hiç kendini üzmeBugün 10.günüm canım ya daha koyu çıkması gerekmez miydi belli belirsiz bugün dünde ağrım vardı tutunma aşaması bitmiştir ama tutunamadı mı kimyasal mıydı falan düşünüyorum yarın kanda görücez bakalım
Yok canım çoktan tutunma bitmiştir o şimdi seninledir canım .Hem bugün versen kanı bu düşünce biter canım hiç kendini üzme
merhaba arkadaşlar transferimin 7. günü çok kötü sol kasıkta batmalarım olduYok canım çoktan tutunma bitmiştir o şimdi seninledir canım .Hem bugün versen kanı bu düşünce biter canım hiç kendini üzme
transferin 7. günü 27 beta iyi bir değer. benim de kasık ağrılarım çoktu. batmalarım falan. estrofem betayı yükseltmez. yarın güzel sonuç alırsın inş. hadi hayırlısımerhaba arkadaşlar transferimin 7. günü çok kötü sol kasıkta batmalarım oldu
dayanılacak gibi değildi kıvrandıkça kıvrandım ve en sonunda hastaneye gittim
doktor alttan muayene etti iki kere dedim bugün 7 gün yine alttan baktı bu durum bir sıkıtı olur mu
emrbiyo tutunması için ve beta testi yaptı sonu 27 çıktı ilaçlardan olabilir dedi yani ilaçlar bu hormunu
yükseltir mi ve ayrıca ben sadece estrofem içiyorum başka bşy yok o bu değeri yükseltmiş olabilir mi
test günüm yarın inanılmaz göğüs agrısı çekiyrm sürekli adet olacakmışım gibi ağrım oluyor ayakta 5 dk fazla
duramıyorum bunlar belirti olabilir mi
İlk tüp bebeğim devletteydi orda rapor çıkartmıştık.ikinci özelde sgk ile anlaşması yok.sen peki rapor cikarmayacak miain canim??
inslaalh canim yarin gidicem tekrar bi sorayim olmazsa
Kizlar ne kadar yardimci oluyorsunuz cok cok tesekkur ederim size bana cevpa veren herkese
Canım bu değere göre hamilesin alttan muayne den korkma canım günde 3 defa vajinadan progesteron yapı yorum ben bi nevi alttan muayne gibi o da :)Kaçıncı gün embiryosu canım 3.mü 5.mimerhaba arkadaşlar transferimin 7. günü çok kötü sol kasıkta batmalarım oldu
dayanılacak gibi değildi kıvrandıkça kıvrandım ve en sonunda hastaneye gittim
doktor alttan muayene etti iki kere dedim bugün 7 gün yine alttan baktı bu durum bir sıkıtı olur mu
emrbiyo tutunması için ve beta testi yaptı sonu 27 çıktı ilaçlardan olabilir dedi yani ilaçlar bu hormunu
yükseltir mi ve ayrıca ben sadece estrofem içiyorum başka bşy yok o bu değeri yükseltmiş olabilir mi
test günüm yarın inanılmaz göğüs agrısı çekiyrm sürekli adet olacakmışım gibi ağrım oluyor ayakta 5 dk fazla
duramıyorum bunlar belirti olabilir mi
Bugun de bi ara sor bakalim canim inşallah dollenmistir insallahDün alındı dün sabah. Bu sabah 11.30 da döllenmemişti hala şansım var mı? Kaç günde döllenir ki bir tanecik yawrumdiyorum ki bir başına savaş veriyor
çok tşk ederim inş inş. mide bulantıları yavaş yavaş hissediyrmtransferin 7. günü 27 beta iyi bir değer. benim de kasık ağrılarım çoktu. batmalarım falan. estrofem betayı yükseltmez. yarın güzel sonuç alırsın inş. hadi hayırlısı
Kacinci gin embriyosuydu canim.gozun aydın Rabbim tamamına erdirsun insallah benim bugun 5.gun hic bisey belli olmaz galibaEki Görüntüle 2030568
Bugün transferimin 7.günü..az önce yaptığım idrar testinde hayatımda ilk kez ikinci çizgiyi gördüm..dilerim devamı gelir..dilerim herkese nasip eder..
3. gün oldu embriyo transferiCanım bu değere göre hamilesin alttan muayne den korkma canım günde 3 defa vajinadan progesteron yapı yorum ben bi nevi alttan muayne gibi o da :)Kaçıncı gün embiryosu canım 3.mü 5.mi
Canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2030568
Bugün transferimin 7.günü..az önce yaptığım idrar testinde hayatımda ilk kez ikinci çizgiyi gördüm..dilerim devamı gelir..dilerim herkese nasip eder..
3. gün oldu embriyo transferi
ama inanılmaz su gibi akıntım var midem bulanıyor adet sancısı çekiyorum
kasık batması dediğiniz gibi alttan günde iki kere progesteron yapıyorum
göğüslerimde inanılmaz ağrı ve şiş öyle ki damarlar dışarı çıkmış diyebilirim
inşallah olsunda hepsine razıyım
Çok teşekkür ederim..dilerim devamı gelir..Allahım herkese nasip etsin..bu bizim son umudumuzdu..uzun bir ara verecektik..olursa bizim için çok büyük bir mucize olacak..Canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin
inş dış gebelikten korkuyorum kalp atışını duymayana kadar heraldeCanım beta yükselirken bu tür belirtiler olurmuş hadi gözünaydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?