- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Opudan çıkarken ilaç tarifi verdi adetin ile başlayacak kullanacaksın 13. Günde kontrole geleceksin dedi. Yarın çıkar ortaya ne olduğuben opudan snraki ilk adetimde gittim iste muayene oldum kist olmus bu ay dinlen dedi cnm seninki bakmadan vermis o zamn ilaclari
Benimde 3. Günü sizinkinden hafif benzerlikler vardı 2 gündür hiç belirti kalmadı:)3. gün oldu embriyo transferi
ama inanılmaz su gibi akıntım var midem bulanıyor adet sancısı çekiyorum
kasık batması dediğiniz gibi alttan günde iki kere progesteron yapıyorum
göğüslerimde inanılmaz ağrı ve şiş öyle ki damarlar dışarı çıkmış diyebilirim
inşallah olsunda hepsine razıyım
sizin kaçıncı gün transferinBenimde 3. Günü sizinkinden hafif benzerlikler vardı 2 gündür hiç belirti kalmadı:)
Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun kucagına almayıda nasip etsin Rabbim. Darısı başımıza.2. Tüp bebeğim 5. Günüm2.tüp bebek tedavimde 3 embriyomuz oluşmuştu..ikisi 5.gün biri geriden gelen 6.gün embriyosu..5.gün olanlar 2 ay önce transfer edildi..tutmadı..kalan dondurulmuş 6.gün embriyosu 31 temmuzda transfer edildi..dün 6.gün test yaptım..çıkmadı..bugünde uyku mahmuru yine pek ümidim olmadan yaptım..ikinci çizgiyi görünce, ki hayatımda hiç görmemiştim, anlatamam çok mutluyum..şuan tek dileğim devamının gelmesi ve dileyen herkese nasip olmadı..
5. Günü transferisizin kaçıncı gün transferin
Pardon 5. Gün embriyosu5. Günü transferi
test gününüz ne zaman5. Günü transferi
kan tahlili yaptınız mı hiçPardon 5. Gün embriyosu
Pozitif işte idrarı az damlatmışsındırCanım dünkünü yollamışım yanlışlıkla bu olacak dünküyle karşılaştır silik aynı marka test yine ilk idrar ama az mı damlattım diyorum neyse yarın kanda görücez ama moralim bozulduDadli
Hamilesin canım hayırlı olsunEki Görüntüle 2030568
Bugün transferimin 7.günü..az önce yaptığım idrar testinde hayatımda ilk kez ikinci çizgiyi gördüm..dilerim devamı gelir..dilerim herkese nasip eder..
Bekliyorum canım ama ölecem strestenDadli dahaa çıkmadı mı canım sonucun
Bekliyorum canım ama ölecem stresten
14. Ü dendi sizintest gününüz ne zaman
Yok yapmadım ama perşembe iğneye gittiğimde yaptırmayı düşünüyorum 8. Günükan tahlili yaptınız mı hiç
benim yarın test günüm14. Ü dendi sizin
Ayın kaçında transfer oldu.birde kaçıncı gün embriyosubenim yarın test günüm
3. gün embriyosu vew temmuzun 29 unda transfer yapılmıştıAyın kaçında transfer oldu.birde kaçıncı gün embriyosu
Çok güzelArkadaşlar
Transferin 8. Günü kan testim 246
11. Gün kan testi 684
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?