süper gözünüz aydın inş devamı gelirArkadaşlar
Transferin 8. Günü kan testim 246
11. Gün kan testi 684
Temennimiz duamız hep aynı RABBim hepimizin umutlarını muradına en güzel şekilde kavuştursun canımAnladım canım bu benim ilk denemem çok bilinçli değilim belki oyüzden tam kavrayamıyorum hangisi belirti hangisi ilaç etkisi .Rabbim herkesin gönlünün muradını versin canım .Bu yolsa kimseyi boş çevirmesin
Bugün 11. Gün mü baya bi katlamış iki embriyo transferi mi?Arkadaşlar
11. Gün kan testi 684
Ay çok güzel yaaaa böyle haberler umutsunuz.tebriklerSonucum84 nasıl sizce kızlar
ne gibi belirtileriniz olduArkadaşlar
11. Gün kan testi 684
Inşallah katlamıştır.7. Gün normal bence3. gün embriyosu vew temmuzun 29 unda transfer yapılmıştı
8 ağustos test günü diye çağırdılar geçen c.tesi fenalaştım o zaman
transferin 7. günüydü her yerim dikülüyor kasık ağrısı dayanamadım
iki hastaneye gittim anlamadılar kadın doğum beta isteyeceğim dedi
erken daha dedi ama yinede yapalım dedi ve 27 çıktı pozitif dedi bana ama
çok umutlanma ilaçlar yapmış olabilir dedi 2 gün sonra tekrar gel dedi
zaten yarın kendi doktoruma gideceğim inş orada çıkar sonuç pozitif der
inş inş. artmıştır darısı size olur inş o pozitifi görürsünüz dilerimInşallah katlamıştır.7. Gün normal bence
Amin Inşallah inşallah cümle isteyenlereinş inş. artmıştır darısı size olur inş o pozitifi görürsünüz dilerim
Canm bugun idrar testimde silik cizgi ciktiGcass varmı bugün belirtin
Amiinnm İNŞALLAH ALLAHIM TUM ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN.süper gözünüz aydın inş devamı gelir
5. Gun embriyosu. Tek embriyo. Hemşire ikiz olmaz ihtimali yuksek dedi. Bakalım hayırlısı.ne gibi belirtileriniz oldu
sanırım iki embriyo çünkü değer çok yüksek 8. gün 246 olması
Sonucum84 nasıl sizce kızlar
Göğüslerim sis aciyolar. Ara ara kasık agrisi ve koku hassasiyeti var bel agrisi oluyo. Fazla bisiy yok aslindane gibi belirtileriniz oldu
sanırım iki embriyo çünkü değer çok yüksek 8. gün 246 olması
Kaçıncı gun embriyosu? Tek mi konuldu. Kaçınci gun test yaptirdin?Sonucum84 nasıl sizce kızlar
Hayır tek embriyo aslında.Bugün 11. Gün mü baya bi katlamış iki embriyo transferi mi?
maşallah sağlıkla gelsinler5. Gun embriyosu. Tek embriyo. Hemşire ikiz olmaz ihtimali yuksek dedi. Bakalım hayırlısı.
Teşekkür ederim. Umarim cumlemizinki oyle olurmaşallah sağlıkla gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?