TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Teşekkür ederim. Umarim cumlemizinki oyle olur
herkes burada pozitif haberlerinizi veriyor çok guzel bşy yaa
herkesin mutlu olması inş bende yarın hamileliğimden emin olur
burda haberini verim sizlere rabbim kimsenin gözünde bırakmasın zor süreç
3 haftadır neler yaşadım canım fazla geldi bana o derece tüp bebek zor süreç

Kızlar tüp bebek merkezi Hariç az öncede doğumuma giren Dr umla görüştüm sonuç iyi rahat ol .inşaallah tamamına erer dedi rahatladım biraz .çarşamba tekrarlayacam testi

A
ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN HEPIMIZIN. ZOR SÜREÇTİ GERÇEKTEN.

Kızlar tüp bebek merkezi Hariç az öncede doğumuma giren Dr umla görüştüm sonuç iyi rahat ol .inşaallah tamamına erer dedi rahatladım biraz .çarşamba tekrarlayacam testi

Gözün aydın canım benim düne göre daha silik çıkmasının nedeni ne olabilir?

Ay ciddimi sevindim bende perşembe idrar yaparım silikte olsa çıkarsa kan testi yaparım.hiç belirti yok ama çok heyecanla bekliyorum
Inan bendede sadece bel agrisi varrdi sabah ilk idrarlada yapmadim.sonra bi arkds yap dedi baktm hayalet cizgi ckti.senin bebisnde tutnunur insalh

Hayatım ya idrarı az damlattın yada aldığın testte sıkıntı vardır takma bak Bebeğini üzme

Canım bana da az damlattım gibi geldi sanki ilkinde daha sıvı ilerlerken ikinci.çizgi görünmeye başlamıştı ben arkamı dönüp iki.dk bekledim bugünde bekledim ama sıvı giderken görünmedi öyle çıktı aynı marka test ama olabiliyormuş ben ilkini baz alıyorum bakalım yarın ne çıkacak. Hala ağrılarım var şükür

Kızlar bugün 5. Gün jel artık erimeden parça parça elime geliyor sizdede böyle oluyormu

Benim parça.parça gelmiyor ama hergün du gibi geri gelirdi bu sabah yaptıktan sonra sıvı olarak jelde gelmiş nedense. İtebildiğin kadar ileri it ve yaptıktan sonra 5 dk yatıp en az 20 dk ev içinde yürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…