herkeste değişiyor demek ki inş rahat hamilelik geçirirsinizGöğüslerim sis aciyolar. Ara ara kasık agrisi ve koku hassasiyeti var bel agrisi oluyo. Fazla bisiy yok aslinda
INSALLAH canm ya. Umarım oyle olurherkeste değişiyor demek ki inş rahat hamilelik geçirirsiniz
herkes burada pozitif haberlerinizi veriyor çok guzel bşy yaaTeşekkür ederim. Umarim cumlemizinki oyle olur
Tşk ederim canım darısı sana inşaallahAy çok güzel yaaaa böyle haberler umutsunuz.tebrikler
Canım hiçbtakma merkezi Aradım sonuc gayet iyi dedi idrarda çıkarsa Kandada çıkarmışGayet iyi canım Allah devamını da nasip etsin darısı yarın başıma inşallah ama bugün daha silik çıktı niye bilmiyorum
5. Gün 2 embriyo canım .daha önceki gebeliğimde 5. Gün embriyosu 2 tane konuldu 373 çıkmıştı ama o zaman adetime 1 gün kalaydı test günüm .şimdi ki transferde adetime 10 gün var daha bu değer çıktıKaçıncı gun embriyosu? Tek mi konuldu. Kaçınci gun test yaptirdin?
Sordum canım adete 10 gün var transferimin 11. Günü bu sonuç gayet iyi dedi
ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN HEPIMIZIN. ZOR SÜREÇTİ GERÇEKTEN.herkes burada pozitif haberlerinizi veriyor çok guzel bşy yaa
herkesin mutlu olması inş bende yarın hamileliğimden emin olur
burda haberini verim sizlere rabbim kimsenin gözünde bırakmasın zor süreç
3 haftadır neler yaşadım canım fazla geldi bana o derece tüp bebek zor süreç
Ay ciddimi sevindim bende perşembe idrar yaparım silikte olsa çıkarsa kan testi yaparım.hiç belirti yok ama çok heyecanla bekliyorumCanm bugun idrar testimde silik cizgi cikti
Kızlar tüp bebek merkezi Hariç az öncede doğumuma giren Dr umla görüştüm sonuç iyi rahat ol .inşaallah tamamına erer dedi rahatladım biraz .çarşamba tekrarlayacam testi
Inan bendede sadece bel agrisi varrdi sabah ilk idrarlada yapmadim.sonra bi arkds yap dedi baktm hayalet cizgi ckti.senin bebisnde tutnunur insalhAy ciddimi sevindim bende perşembe idrar yaparım silikte olsa çıkarsa kan testi yaparım.hiç belirti yok ama çok heyecanla bekliyorum
Inşallah canımInan bendede sadece bel agrisi varrdi sabah ilk idrarlada yapmadim.sonra bi arkds yap dedi baktm hayalet cizgi ckti.senin bebisnde tutnunur insalh
Yarın sabah ilk idrarla yapacam sana sonucu derim benInşallah canım
Tamam canım merakla bekliyorumYarın sabah ilk idrarla yapacam sana sonucu derim ben
Hayatım ya idrarı az damlattın yada aldığın testte sıkıntı vardır takma bak Bebeğini üzmeGözün aydın canım benim düne göre daha silik çıkmasının nedeni ne olabilir?
Hayatım ya idrarı az damlattın yada aldığın testte sıkıntı vardır takma bak Bebeğini üzme
Kızlar bugün 5. Gün jel artık erimeden parça parça elime geliyor sizdede böyle oluyormu
Çok tebrik ederim..Allah kucağa almayı nasip etsin, tamamına erdirsin..Sonucum84 nasıl sizce kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?