Mide bulantısının erken dönemde psikolojik olduğunu düşğnüyorum.çnkü bhcg yüksek seviyelere ulaştğnda bulantı başlıyor.ama kasık ağrıları ve göğüsün aşırı ağrıması büyümesi bunlar erken belirtiler.çok tşk ederim inş inş. mide bulantıları yavaş yavaş hissediyrm
bedenen hiç rahat değilim evin bir köşesinde rahat edemiyorum sürekli
bir yerlere atıyorum kendimi ama rahatlayamıyorum
Bende 11. Gun kan verdim ayniyiz senle biliyosun. Benim deger 684Kızlar benim sonucum da 7.günü 60 tı 9.günü haftasonuna denk geldi doktorum aynı yerde ver dediği için veremedim bugün 11.gün 425 bin şükür
kuzum sana rahim hadi4lama iclari vermis ama onlar bended3 var ama kullanmadan gel bakalim dedi insaallah yoktur birseyinOpudan çıkarken ilaç tarifi verdi adetin ile başlayacak kullanacaksın 13. Günde kontrole geleceksin dedi. Yarın çıkar ortaya ne olduğuBelki bende de vardır o durumlar kim bilir
5. gün embriyosu ve tek transferden ikiz olma ihtimali olduğunu ilk duydum canım. Rabbim kucağında görmeyi nasip etsin.5. Gun embriyosu. Tek embriyo. Hemşire ikiz olmaz ihtimali yuksek dedi. Bakalım hayırlısı.
Maşallah canım benim şükğr her şey yolunda darısı sağlıklı ilerlemesine canımBende 11. Gun kan verdim ayniyiz senle biliyosun. Benim deger 684
Sağol canım darısı sanaÇok tebrik ederim..Allah kucağa almayı nasip etsin, tamamına erdirsin..
Canım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah . Pozitifleri görmek insanı cesaretlendiriyor mutlu ediyor . Rabbim isteyen tüm anne babaların gönlüne göre kucaklarını doldursun . Sağlıkla kucağına al inşBende 11. Gun kan verdim ayniyiz senle mat biliyosun. Benim deger 684
Amin canım inşaallah en kısa zamanda Rabbim sana ve tüm isteyenlere versinDadli cokkk tebrikkk ederimm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm darisi bna ilerde cnm hem maddi hem manevi suan hic bisey yapamam.....
Canım hayırlı olsun çok sevindim adına rabbim sağlıkla kucağına aşamayı nasip etsin inşallahSağol canım darısı sana
Amin canım isteyen herkese versin RabbimCanım hayırlı olsun çok sevindim adına rabbim sağlıkla kucağına aşamayı nasip etsin inşallah
Hayırlı sonuçlar alırsın inşaallah kuzumBen bu sabah kan vermeye gittim laboratuvar kapalıydı başka laboratuvara gidene kadar saat 12 oldu . Sabah yapıp 12 de almam gerekiyordu hastaneye fax La gönderecektim Sonucu ama yataktan kalkmakta zorluk çektim gecede stresten uyuyamadım zaten . Öğleden sonra 4 te alacağım sonucu . Bana da dua edin
Hayırlı sonuçlar alırsın inşaallah kuzum
benim kide azaldı ama jelim pembe geldi az önce korktum ya annem gitmişti 2 gün önce geri çağırdım az önce gelecek 2 saata kadar .Canım belirtilerin ne durumda benim dün baya ağrım vardı bugün çook yok ara ara oluyor göğsüm bel ağrım azaldı falan şu test silik çıkmasaydı düşünmezdim bu kadar
benim kide azaldı ama jelim pembe geldi az önce korktum ya annem gitmişti 2 gün önce geri çağırdım az önce gelecek 2 saata kadar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?