TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

çok tşk ederim inş inş. mide bulantıları yavaş yavaş hissediyrm
bedenen hiç rahat değilim evin bir köşesinde rahat edemiyorum sürekli
bir yerlere atıyorum kendimi ama rahatlayamıyorum
Mide bulantısının erken dönemde psikolojik olduğunu düşğnüyorum.çnkü bhcg yüksek seviyelere ulaştğnda bulantı başlıyor.ama kasık ağrıları ve göğüsün aşırı ağrıması büyümesi bunlar erken belirtiler.

Opudan çıkarken ilaç tarifi verdi adetin ile başlayacak kullanacaksın 13. Günde kontrole geleceksin dedi. Yarın çıkar ortaya ne olduğu Belki bende de vardır o durumlar kim bilir
kuzum sana rahim hadi4lama iclari vermis ama onlar bended3 var ama kullanmadan gel bakalim dedi insaallah yoktur birseyin

Bende 11. Gun kan verdim ayniyiz senle mat biliyosun. Benim deger 684
Canım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah . Pozitifleri görmek insanı cesaretlendiriyor mutlu ediyor . Rabbim isteyen tüm anne babaların gönlüne göre kucaklarını doldursun . Sağlıkla kucağına al inş

Kızlar bişey soracam az önce jelim acık pembe geldi olan varmı yada bilen var mı?

Ben bu sabah kan vermeye gittim laboratuvar kapalıydı başka laboratuvara gidene kadar saat 12 oldu . Sabah yapıp 12 de almam gerekiyordu hastaneye fax La gönderecektim Sonucu ama yataktan kalkmakta zorluk çektim gecede stresten uyuyamadım zaten . Öğleden sonra 4 te alacağım sonucu . Bana da dua edin

Hayırlı sonuçlar alırsın inşaallah kuzum

Hayırlı sonuçlar alırsın inşaallah kuzum

Canım belirtilerin ne durumda benim dün baya ağrım vardı bugün çook yok ara ara oluyor göğsüm bel ağrım azaldı falan şu test silik çıkmasaydı düşünmezdim bu kadar

Canım belirtilerin ne durumda benim dün baya ağrım vardı bugün çook yok ara ara oluyor göğsüm bel ağrım azaldı falan şu test silik çıkmasaydı düşünmezdim bu kadar
benim kide azaldı ama jelim pembe geldi az önce korktum ya annem gitmişti 2 gün önce geri çağırdım az önce gelecek 2 saata kadar .

benim kide azaldı ama jelim pembe geldi az önce korktum ya annem gitmişti 2 gün önce geri çağırdım az önce gelecek 2 saata kadar .

korkma canım gelebiliyormuş öyle yat dinlen annende geliyormuş bişey olmaz Allah'ın izniyle

Dadli en son testin silikmiydi kuzum
Bugün test yaptınmı
Acaba silikken bu değermi çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…