Kuzum çok belli değildi istersen fotoları atim tarihleri yazıyor
Benim oğlum 2,5 Yaşında küçük o yoruyor ister istemezkorkma canım gelebiliyormuş öyle yat dinlen annende geliyormuş bişey olmaz Allah'ın izniyle
Hayırlı olsun tebrik ederim maşallah kat kat artsın değerlerin kucağına sağlıcakla al inşallahCanım ben sabah ezanı vakti test yaptım çok heyecanla arkamı dönüp bekledim vee POZİTİF arkadaşımtabi çok çok koyı değil ama gayet belli. İnanamıyorum şu an ilk defa 10 senelik evliliğimde 2.çizgi gördüm yanıbaşımda bakıp duruyorum yarında tekrar edip çarşamba günümde kana gidicem korku da var. resim nasıl yüklüyoruz telden buraya Dadli
Evet aynen öyle oluyorKızlar bişey soracam az önce jelim acık pembe geldi olan varmı yada bilen var mı?
Benim oğlum 2,5 Yaşında küçük o yoruyor ister istemez
Atsana canımKuzum çok belli değildi istersen fotoları atim tarihleri yazıyor
Sende de oldu muEvet aynen öyle oluyor
Atsana canım
Canım ben dün yapmadım 2 gün önce Yaptım en son o zamanda 40 TIR herhaldeAtsana canım
Canım ya bende çok oluyor ben vitaminlere yormuştum :)))Kızlar aranızda coraspin kullanıp gazı olan varmı
Tek transferde tek yumurta ikizi oluyor.5. gün embriyosu ve tek transferden ikiz olma ihtimali olduğunu ilk duydum canım. Rabbim kucağında görmeyi nasip etsin.
Benden de gelmişti. Hatta tutunma kanaması sanmıştım ben. Olabiliyormuş yani.Kızlar bişey soracam az önce jelim acık pembe geldi olan varmı yada bilen var mı?
Pembe tortumu geldiTek transferde tek yumurta ikizi oluyor.
5. Gün niye? Ayrı bir özelliği mi var Can'ım?
Benden de gelmişti. Hatta tutunma kanaması sanmıştım ben. Olabiliyormuş yani.
Çok güzel Allah tamamına erdirsin inşallah ne güzel haberlerSonucum84 nasıl sizce kızlar
Tortu değildi benim pembe lekelenme şeklindeydi. Ama tortu şeklinde de olabilir.Pembe tortumu geldi
Hayirli olsun cnm ...Sonucum84 nasıl sizce kızlar
Önceki jelim pembemsiydi . Bu daha koyu yeni olanSende de oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?