TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

benim iğnelerde 5. günüm ..bugün kontrale gittim canım gonal f e devam..birde cetrodite başlıyoruz bgn..
bence ben çok alınganım..her şeye alınıyorum ters anlıyorum.. kesinlikle etkiliyor..

Valla elimde değil, toplanmaya çalışıyorum ama alakasız yerde tepiyor. Doktor bile çok üzüldü bana . eşinizin morofolojisi kaç acaba?
Bazen bir bazen iki çıkıyor canim. Sizin de mi morfoloji sorun?

Ay ben bu infertilite durumundan ötürü zaten hep gergin ve mutsuzum. İlaclari kullanırken ötesine de cikmayayim artik :)

ben yaptım lucrin adettin 21.günü başladım bir sonraki adete kadar devam ettim. sonraki adetin 3.günü gonal f baslandı 200 ml .lucrini 5ml düşürüp devam etti yumurta toplanana kadar

Benim embryolar bekliyor dondurucuda, transferim olcak, transfer icin lucrin niye vuruliyor anlamadim,

Ya cnm bizim bir testte yüzde 3, diğerinde yüzde 8 morfoloji. Morfoloji değişmeyen birşeymiş, bukadar farklı neden çıktı anlamadım
Morfolojiye benim de aklim ermiyor bir de bizdeki bas anomalisi. Diger degerler normal gibi. Kısacası spermlerin gafasi yamukmus deyip gulup geçiyoruz bir de vitamin kullaniyoruz. :) taze ari sutu aldim tum ekipmanlarla hazırım

Morfolojiye benim de aklim ermiyor bir de bizdeki bas anomalisi. Diger degerler normal gibi. Kısacası spermlerin gafasi yamukmus deyip gulup geçiyoruz bir de vitamin kullaniyoruz. :) taze ari sutu aldim tum ekipmanlarla hazırım
Bizimde aynı durum canım baş boyun anamolisi çok bide morfoloji normal sperm %1 bizimde..bizde öle yapıyoruz

Bizimde aynı durum canım baş boyun anamolisi çok bide morfoloji normal sperm %1 bizimde..bizde öle yapıyoruz
Biz bi de hasar testi yaptirdik cok şükür yuzde 20nin altinda cikti. Nedir morfoloji niye boyle olur aklim almadi sigaradan midir diye dusunuyorum ama biraktiramiyorum esime. Onun sigarasi ile mücadeleden yoruldum ben dedikce inat yapip iciyor. İsimiz Allahima kaldi

Bende güncelleme yapayım,2 tane 2inci gün embriyosu donduruldu,ancsk doktorumun önerisini kabul ettim ve havuz yöntemi uygulanacsk,1 ay daha iğnelere devam ve yeniden opu olacak,adet olmayı bekliyorum :) hepimizin gönlündeki murat gerçek olsun inşallah.

Kızlar iğnelere başladıktan sonra ara kontrollerde kan aldılar mı sizlerden hormon için?
ben bgn kan verdim yine 4. günüm iğnede
Estradiol ve progesteron istediler
Estradiol baya yüksek çıktı yaaa, sizinde öyle mi?

Canım kaç çıktı benim 4000 küsur çıktı. Ohss riski olur diye dondurma yapalım dedi doktor

Bana da öyle yapacaklar canim 6. Gun hem ultrason hem hormon testine gore tedavinin devamında ilac dozu ayarlanacak. Ohss yumurtalıklarin asiri uyarilmasi sonucu oluyor daha cok pkolularda görülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…