TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Ay ben kızmadım kiii
Kusura bakma yazarak yanlış anlaşılmış olabilirim. Sadece merak ettim 5. Gün ikiz olmama durumunu. Ben ikiz istiyorum da :)

Sonuç negatif çıktı . Eylül'de türkiuedeyim ekim de tekrar başlayacağım tedaviye . Ekimde görüşmek üzülere . Hamişler kendinize dikkat edin yumoşlarınıza iyi bakın . Negatif aşamalar üzülmeyin rabbim nasip ederse olur zaten . Biz inanıp isteyeceğiz inşallah .

Kusurluk bir durum yok canım. Hususi profesöre sormuştum, oradan biliyorum bende
Ben çok hızlı tüp bebeğe başladım. 2 gün içinde karar verildi. Aşılama iptal oldu. Hiç araştırmadan transferde buldum kendimi. 3. Gün 5. Gün embriyosunu bile sonra öğrendim.
Yeni yeni öğreniyorum kısacası birçok şeyi.
Bunu öğrendiğim de iyi oldu. Çok sağol.

Benimde 2. denemem ne olduğunu anlamadan koşturarak başladı ve koşturarak negatifle sonuçlandı. Bu 9-10 günde çok yıprandım negatifi alınca fakat her şerde bir hayr vardır sözünün ne kadar doğru olduğunu bir kez daha anladım. Evimde inşaat başladı, kayınvalideme güveniyordum kafa dinlemek için 1 haftalığına tatile gitmiştim, Cumartesi eve döndüm ve kayınvalidemin acil ameliyat olması gerektiğini öğrendim. Şimdi şükrediyorum, bugün kayınvalidem operasyon geçirdi. Benim 3. tedavimde Ekim'e kaldı. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin, yüzümüzü güldürsün inşallah

Amin inşallah geç olsun da güç olmasın benimde 3. Denemem

Amin inşallah geç olsun da güç olmasın benimde 3. Denemem
Amin canım, Rabbim kendi yolunda yetiştireceğimiz hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Peki birşey danışmak istiyorum. Şimdi benim dondurulmuş embriyolarım var fakat 35 yaşındayım ve kendi kendime düşündüğüm 3. tedavi hakkımıda kullanıp transferimi öyle gerçekleştirmek. Nasıl olsa dondurulmuş olan embriyolar 1 sene kalacak. Olurda taze embriyom oluşur ve tutarsa, ve kucağıma alırsam evladımı dondurulmuş olanı da kardeş olsun diye saklamak dikenindeyim. Bu düşüncemi eşime daha açmadım, doktorumada Eylül sonunda göreceğim regl ile başladığımda söylemeyi düşünüyorum. Size göre düşüncem doğru mu, yoksa hazırdaki dondurulmuşa mı yönelmeliyim?

Hayırlısı olsun Can'ım inş. Umarım ekim ayına kalmadan kendiliğinden gelir bebeğin.

Doktorun ikiz koyduysa 5. Gün embriyosu ikiz olur ama tek koyduysa olmaz demek istedi arkadaşımız.
Yok Can'ım onu anladım ama bazıları tek yumurta konunca ikiz olmaz zannediyor. Öyle sanıyor sandım ben de :)
Ama 5. Gün embriyosu durumu farklıymış. Tabi bu yine de engel değil. Olduktan sonra ikiz de üçüz de olabilir. Bölünmesine bağlı sonuçta.

Kızlar gonal f in raporlu fiyatı eczaneden eczaneye değişir mi?
Raporsuz çok fark ediyor onu okudum bikaç yerde.
Bugün hemşirede söyledi bikaç yere sorun isterseniz diye.
Ama raporsuz fark etmiyorsa boşuna sormayayım dedim.

Doktorun ikiz koyduysa 5. Gün embriyosu ikiz olur ama tek koyduysa olmaz demek istedi arkadaşımız.
Tabiki gaybı Allah bilir, ben transferimden önce doktoruma danıştım bu konuyu. 2 adet 5. gün blastokist aşamasında embriyo transfer edilecek deyince, bu embriyoların bölünüp üçüz ya da dördüz olma ihtimalini sorunca bir nevi garanti olarak blast kullanıldığını ve bölünmesi olmayacağını direk tutunma aşamasında olduğunu söyledi. Eğer 5. gün olduğu halde blast aşamasında değilse o zaman bölünebilmiş. Bu şekilde bilgilendirildim canım

Raporlu olunca değişmez fakat raporsuzda değişir canım. Her konuda bir fikrim var farkındayım ama bunuda yaşadım İlk tedavimde raporlu ilaç dozum yetmeyince kendi eczanemden raporsuz 2 kutu daha ilaç getittirdim, gonal-f değildi ama menopur idi ve tanesini 230 ₺ indirdi bana sözde. İkinci tedavimde menogon la değişti ilacım, ve onda da ilkinde olduğu gibi doz yetmedi ve 1 kutu daha getittirdim, ve başka eczaneden mecburiyetten aldım. Ne öğrendim dersiniz eczane acayip fark alıyormuş, eczacıya diğer ilacı sordum kaçtan alabilirim diye 190 a veririm dedi. Sonuç artık eczanemi değiştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…