TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Menegon u en son 115 E aldım desem.:)

Bencede çok mantıklı dusunmussunuz çünkü bir yaştan sonra yumurta rezervleri çok azalıyor 3. Denemeniz tutarsa (inşallah tutar) kardeş için yasiniz daha ilerleyecek ve yumurta olup olamayacağı belli değil. Dondurulmuslarla denerseniz. Bana çok mantıklı geldi. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin. evlatsiz bırakmasın kimseyi.Hakkınızda hayırlı olmasını diliyorum

Amin canım, cümlemiz için inşallah

Şimdi daha iyi anladım. Ben her 5. Gün embriyosu blast sanıyorum. Demek ki hepsi o aşamada olmuyor Sağol Can'ım. Ufkumuzu açtın :)

Evet ya raporsuz da çoook fark ediyormuş. İyi araştırmak lazım. Neyse raporlu olacak bizimki zaten. Sıkıntı olmaz o zaman.

@DEJAVU bozuk test Yazdığım aslında bozuk değilmiş fotoya bak aynı gün 2 saat arayla Yaptım bozuk yazan daha silik aslında bozuk değil idrarı az damlatmışım

Evet sahi farketmiştim 2.testte de yanı yeşildi ay inşallah öyledir bugün üzülüp durdum ufacık bişeyi bahane edip ağladım çok umarım yarın iyi bir değer görürüm. Arkadaş var tüple bir kızı var o da dondurulmuş denedi ilk evde pozitif çıkmış kanda 24 çıkmış ikinci test negatif çıkmış kanda da değeri düşmüş ama benim hala vardı dua et arkadaşım Dadli

2 adet yumurta ile tedaviye başlandı yumurta toplamada 1 adet alındı ve sonuç döllenme bile olmadı vücüdüm şiş sinirlerim alt üst hayallerim yıkık bir önceki ay 8 yumurta ile neden tedaviye başlamadılarda 2 adet ile başladılar diye şuan içten içe kızıyorum doktorlarada ama nasip işte olmadı. Burdan sevinçli haberlerinizi takip edicem bana umut olursunuz diye. Ben 2 ay ara veriyorum mecbur. Allah hepimize nasip etsin. Hoşçakalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…