- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 35
Menegon u en son 115 E aldım desem.:)Raporlu olunca değişmez fakat raporsuzda değişir canım. Her konuda bir fikrim var farkındayım ama bunuda yaşadımİlk tedavimde raporlu ilaç dozum yetmeyince kendi eczanemden raporsuz 2 kutu daha ilaç getittirdim, gonal-f değildi ama menopur idi ve tanesini 230 ₺ indirdi bana sözde. İkinci tedavimde menogon la değişti ilacım, ve onda da ilkinde olduğu gibi doz yetmedi ve 1 kutu daha getittirdim, ve başka eczaneden mecburiyetten aldım. Ne öğrendim dersiniz eczane acayip fark alıyormuş, eczacıya diğer ilacı sordum kaçtan alabilirim diye 190 a veririm dedi. Sonuç artık eczanemi değiştirdim
Sonuç negatif çıktı . Eylül'de türkiuedeyim ekim de tekrar başlayacağım tedaviye . Ekimde görüşmek üzülere . Hamişler kendinize dikkat edin yumoşlarınıza iyi bakın . Negatif aşamalar üzülmeyin rabbim nasip ederse olur zaten . Biz inanıp isteyeceğiz inşallah .
Umarim hersey gonlunce olur...
Umut her zaman var..
Bencede çok mantıklı dusunmussunuz çünkü bir yaştan sonra yumurta rezervleri çok azalıyor 3. Denemeniz tutarsa (inşallah tutar) kardeş için yasiniz daha ilerleyecek ve yumurta olup olamayacağı belli değil. Dondurulmuslarla denerseniz. Bana çok mantıklı geldi. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin. evlatsiz bırakmasın kimseyi.Hakkınızda hayırlı olmasını diliyorumAmin canım, Rabbim kendi yolunda yetiştireceğimiz hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Peki birşey danışmak istiyorum. Şimdi benim dondurulmuş embriyolarım var fakat 35 yaşındayım ve kendi kendime düşündüğüm 3. tedavi hakkımıda kullanıp transferimi öyle gerçekleştirmek. Nasıl olsa dondurulmuş olan embriyolar 1 sene kalacak. Olurda taze embriyom oluşur ve tutarsa, ve kucağıma alırsam evladımı dondurulmuş olanı da kardeş olsun diye saklamak dikenindeyim. Bu düşüncemi eşime daha açmadım, doktorumada Eylül sonunda göreceğim regl ile başladığımda söylemeyi düşünüyorum. Size göre düşüncem doğru mu, yoksa hazırdaki dondurulmuşa mı yönelmeliyim?
Bende 110₺ aldım canım menogonuMenegon u en son 115 E aldım desem.:)
Amin canım, cümlemiz için inşallahBencede çok mantıklı dusunmussunuz çünkü bir yaştan sonra yumurta rezervleri çok azalıyor 3. Denemeniz tutarsa (inşallah tutar) kardeş için yasiniz daha ilerleyecek ve yumurta olup olamayacağı belli değil. Dondurulmuslarla denerseniz. Bana çok mantıklı geldi. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin. evlatsiz bırakmasın kimseyi.Hakkınızda hayırlı olmasını diliyorum
Şimdi daha iyi anladım. Ben her 5. Gün embriyosu blast sanıyorum. Demek ki hepsi o aşamada olmuyor Sağol Can'ım. Ufkumuzu açtın :)Tabiki gaybı Allah bilir, ben transferimden önce doktoruma danıştım bu konuyu. 2 adet 5. gün blastokist aşamasında embriyo transfer edilecek deyince, bu embriyoların bölünüp üçüz ya da dördüz olma ihtimalini sorunca bir nevi garanti olarak blast kullanıldığını ve bölünmesi olmayacağını direk tutunma aşamasında olduğunu söyledi. Eğer 5. gün olduğu halde blast aşamasında değilse o zaman bölünebilmiş. Bu şekilde bilgilendirildim canım
Evet ya raporsuz da çoook fark ediyormuş. İyi araştırmak lazım. Neyse raporlu olacak bizimki zaten. Sıkıntı olmaz o zaman.Raporlu olunca değişmez fakat raporsuzda değişir canım. Her konuda bir fikrim var farkındayım ama bunuda yaşadımİlk tedavimde raporlu ilaç dozum yetmeyince kendi eczanemden raporsuz 2 kutu daha ilaç getittirdim, gonal-f değildi ama menopur idi ve tanesini 230 ₺ indirdi bana sözde. İkinci tedavimde menogon la değişti ilacım, ve onda da ilkinde olduğu gibi doz yetmedi ve 1 kutu daha getittirdim, ve başka eczaneden mecburiyetten aldım. Ne öğrendim dersiniz eczane acayip fark alıyormuş, eczacıya diğer ilacı sordum kaçtan alabilirim diye 190 a veririm dedi. Sonuç artık eczanemi değiştirdim
@DEJAVU bozuk test Yazdığım aslında bozuk değilmiş fotoya bak aynı gün 2 saat arayla Yaptım bozuk yazan daha silik aslında bozuk değil idrarı az damlatmışım
Bişey olmaz yavrucum benim göğüslerim bi beden büyüdü kopcak gibi acıyodu ama sonu negatif hiiiç belli olmaz yani takılmaBugun 6. Gün ve göğüs hassasiyeti falan kalmadı
Malesef olmadıBugun de bi ara sor bakalim canim inşallah dollenmistir insallah
Hayırdır inşallah
maşallah maşallah maşallah çok güzel yaaa Allah tamamına erdirsin inşallahBuda benim testim
Aminnn canımmm inşalah sağolmaşallah maşallah maşallah çok güzel yaaa Allah tamamına erdirsin inşallah
Hayırlı olsunBuda benim testim
Testim pozitif çıktı kuzumHayırdır inşallah
Sağollll canımmHayırlı olsun
Gözün aydin cnmBuda benim testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?