Teşekkür ederim canımmmGözün aydin cnm
Tebrik ederimmm :)Sağollll canımm
Canım trşrkkür ederimTebrik ederimmm :)
Gözun aydin ...tebrik ederimBuda benim testim
Vardır herşeyde bir hayır canim..insallah sonra ki tedavin de cok guzel birsürü yumurtalarin olur canim üzülme lutfenMalesef olmadı
Buda benim testim
Moral verdiğin içn sağol canım Allah gönlünce versinBişey olmaz yavrucum benim göğüslerim bi beden büyüdü kopcak gibi acıyodu ama sonu negatif hiiiç belli olmaz yani takılma
Bak ben bu gün ölecektim halada kalp atışını duyana kadar inanmıyorum.yani demem o ki stres doğuma kadar Sürüyor rahat ol bol dua et yarın sabah elimde tel güzel haberini bekleyecem.sana idrarda da dedim bundada diyorum bence Allah'ın izniyle hamilesin kuzum .stres bebeği üzer Sak'ın !!!!Evet sahi farketmiştim 2.testte de yanı yeşildi ay inşallah öyledir bugün üzülüp durdum ufacık bişeyi bahane edip ağladım çok umarım yarın iyi bir değer görürüm. Arkadaş var tüple bir kızı var o da dondurulmuş denedi ilk evde pozitif çıkmış kanda 24 çıkmış ikinci test negatif çıkmış kanda da değeri düşmüş ama benim hala vardı dua et arkadaşımDadli
Kızzzzz ben sana ne dedim inşaallah beraber doğurup büyüteceğiz ayyyy nasıl sevindimBuda benim testim
TebriklerBuda benim testim
Sağol canım Allah razı olsun inşallahAyycombo nasıl mutlu oldum ya,yarın dejavu_one da hayırlı haber alacak inşaallah sıra sende Geleceksin biliyorum da sıra
Buda benim testim
Yok yok içime doğuyor inşaallahSağol canım Allah razı olsun inşallah
Ay inşallah inşallah dua edinYok yok içime doğuyor inşaallah
Canım sağolasınGözün aydın canım Allah kucağına almayı da nasip etsin. Bana da dua et gebelik testim bugün dünden daha silik çıktı korkuyorum yarın kan testi yaptırıcam
Teşekkürler canımcımGözun aydin ...tebrik ederim
İnşallah canımmmmmKızzzzz ben sana ne dedim inşaallah beraber doğurup büyüteceğiz ayyyy nasıl sevindim
Aminn canımm hepimize inşallahTebrikler
Allah tamamına erdirsin, kucağa almayı nasip etsin..
Allahım hepimizin bebeklerini korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?