- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Bak ben bu gün ölecektim halada kalp atışını duyana kadar inanmıyorum.yani demem o ki stres doğuma kadar Sürüyor rahat ol bol dua et yarın sabah elimde tel güzel haberini bekleyecem.sana idrarda da dedim bundada diyorum bence Allah'ın izniyle hamilesin kuzum .stres bebeği üzer Sak'ın !!!!
Çok erken yapmışsın canım, daha HCG kanında dolaşmaya başlamadı ki idrarda çıksın. 2 gün daha sabretmeli ve moralini bozmamalısın3.gün embriyosu 7.gün bugün test yaptım yapmaz olaydım koca bir negatif
Burda 7. Gün pozitif çıkanları görünce bi umut dedim ama maalesefÇok erken yapmışsın canım, daha HCG kanında dolaşmaya başlamadı ki idrarda çıksın. 2 gün daha sabretmeli ve moralini bozmamalısın
Tamamda canım benim, 3. Gün embriyosu dedin kanda bile en erken transferden sonra 10. gün cevap alırsın. Sen yine de ümidini ve şevkini kırma 2 gün daha bekle erken test yapmak için.Burda 7. Gün pozitif çıkanları görünce bi umut dedim ama maalesef
Birde iki tane koydular ya insan ümitleniyor
Sağol canım inşallah bir mucize olurTamamda canım benim, 3. Gün embriyosu dedin kanda bile en erken transferden sonra 10. gün cevap alırsın. Sen yine de ümidini ve şevkini kırma 2 gün daha bekle erken test yapmak için.
İnşallah canım, sabretSağol canım inşallah bir mucize olur
3.gün embriyosu 7.gün bugün test yaptım yapmaz olaydım koca bir negatif
Mide bulantısının erken dönemde psikolojik olduğunu düşğnüyorum.çnkü bhcg yüksek seviyelere ulaştğnda bulantı başlıyor.ama kasık ağrıları ve göğüsün aşırı ağrıması büyümesi bunlar erken belirtiler.
biraz sabredin herkeste bir gün arayla değişen bşymiş onu öğrendimBurda 7. Gün pozitif çıkanları görünce bi umut dedim ama maalesef
Birde iki tane koydular ya insan ümitleniyor
Ayy ne demek canım ya o günlere gelelim doğum sonrası yapmamamız gerekenler diye koca bir liste hazırladım oğlumdan sonraİnşallah canımmmmm
Sen tecribelisin
Bize öğreteceğin çok şey olacak inşallah
Bekliyorum canım ayetel kürsi oku bol bolİnşallah canım benim ya sevincim kursağımda kalmasın Rabbim nasip etsin inşallah.Benim embriyolarım 2.kaliteydi 2bc o yüzden sağlıksız bir gebelik olursa kimyasal oluyormuş vücut erkenden regl.ile atıyormuş beta çıkıyormuş ama sonra düşüyormuş da 1 günde de o kadar düşer mi bilmiyorum. Belirtilerim de azalınxa korktum yarın 9 da gidicem alır almaz yazarımDadli
http://www.cocukistiyorum.com/online-randevu Tıkla linki 3. Gün embriyo Gelişimini takip et.e tabiki çıkmaz erken yapmışsın canım3.gün embriyosu 7.gün bugün test yaptım yapmaz olaydım koca bir negatif
Bunu biliyorum canım bakmıştım ama ne bileyim işte ya bi ümit dedim.. inşallah dediğiniz gibi erken olduğu için çıkmıyordur eşim çok ümitli kızım kardeş istiyorhttp://www.cocukistiyorum.com/online-randevu Tıkla linki 3. Gün embriyo Gelişimini takip et.e tabiki çıkmaz erken yapmışsın canım
Oğlumda KARDEŞ istiyor Hayırlısı diyelim sakin olBunu biliyorum canım bakmıştım ama ne bileyim işte ya bi ümit dedim.. inşallah dediğiniz gibi erken olduğu için çıkmıyordur eşim çok ümitli kızım kardeş istiyor
amin inş.Kızlar gece eşim uyudu dalmış rüyasında beni doğum yaparken görmüş ağlaya ağlaya uyandı nasıl sarılıyor.rabbim onun göz yaşı hürmetine boşa çevirmesin inşallah bizi
Amiiinn amiiiiinn inşallahKızlar gece eşim uyudu dalmış rüyasında beni doğum yaparken görmüş ağlaya ağlaya uyandı nasıl sarılıyor.rabbim onun göz yaşı hürmetine boşa çevirmesin inşallah bizi
Bekliyorum canım ayetel kürsi oku bol bol
Hadi inşallah cnmCanım kanı verdik 2 saate çıkar dediler eşimle annem bir yerde oturduk kahvaltı edip beklicez bakalım inşallah iyi haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?