TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

İnşallah canım benim ya sevincim kursağımda kalmasın Rabbim nasip etsin inşallah.Benim embriyolarım 2.kaliteydi 2bc o yüzden sağlıksız bir gebelik olursa kimyasal oluyormuş vücut erkenden regl.ile atıyormuş beta çıkıyormuş ama sonra düşüyormuş da 1 günde de o kadar düşer mi bilmiyorum. Belirtilerim de azalınxa korktum yarın 9 da gidicem alır almaz yazarım Dadli

3.gün embriyosu 7.gün bugün test yaptım yapmaz olaydım koca bir negatif

Çok erken yapmışsın canım, daha HCG kanında dolaşmaya başlamadı ki idrarda çıksın. 2 gün daha sabretmeli ve moralini bozmamalısın
Burda 7. Gün pozitif çıkanları görünce bi umut dedim ama maalesef
Birde iki tane koydular ya insan ümitleniyor

Tamamda canım benim, 3. Gün embriyosu dedin kanda bile en erken transferden sonra 10. gün cevap alırsın. Sen yine de ümidini ve şevkini kırma 2 gün daha bekle erken test yapmak için.

3.gün embriyosu 7.gün bugün test yaptım yapmaz olaydım koca bir negatif

Canım 3.gün embriyosu için daha çok erken 5.gün embriyosunda bile 6.gün ancak başlıyor bazen 7. gün yani yaparak kendini boşa strese sokmuşsun pozitif görenler blast embriyo olanlar bekle bakalım..

biraz sabredin herkeste bir gün arayla değişen bşymiş onu öğrendim
inş olur kan tahlilinde benim 27 çıktı 7. gün çok sevinemiyorum
çünkü aşama aşama normal ilerliyor mu gebelik rahime yerleşti mi dışarda mı
sonra kalp atışı sonra sağlığı için endişe ediyorsun o yüzden üzme hemen kendini
herşeyin hayırlısı rabbim başka şeylerle sınamasın sonunu hayırlı yazsın

İnşallah canımmmmm
Sen tecribelisin
Bize öğreteceğin çok şey olacak inşallah
Ayy ne demek canım ya o günlere gelelim doğum sonrası yapmamamız gerekenler diye koca bir liste hazırladım oğlumdan sonra

Bekliyorum canım ayetel kürsi oku bol bol

Bunu biliyorum canım bakmıştım ama ne bileyim işte ya bi ümit dedim.. inşallah dediğiniz gibi erken olduğu için çıkmıyordur eşim çok ümitli kızım kardeş istiyor
Oğlumda KARDEŞ istiyor Hayırlısı diyelim sakin ol

Kızlar opu dan sonra karnınız nasıldı birşeyler hareket ediyor sanki oturup kalkdikca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…