- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
Inşallah bence olumlu. Azda olsa ikinci çizgiyi gördünCanım kanı verdik 2 saate çıkar dediler eşimle annem bir yerde oturduk kahvaltı edip beklicez bakalım inşallah iyi haber veririm
Kızlar gece eşim uyudu dalmış rüyasında beni doğum yaparken görmüş ağlaya ağlaya uyandı nasıl sarılıyor.rabbim onun göz yaşı hürmetine boşa çevirmesin inşallah bizi
Hadi inşallah cnm
Güzel haberlerini bekliyoruz
Inşallah bence olumlu. Azda olsa ikinci çizgiyi gördün
Canım ya Rabbim yüzümüzü güldürsün inşaallahKızlar gece eşim uyudu dalmış rüyasında beni doğum yaparken görmüş ağlaya ağlaya uyandı nasıl sarılıyor.rabbim onun göz yaşı hürmetine boşa çevirmesin inşallah bizi
:) en basiti ben. 5. Gun embriyosu ve tek embriyo konulduHayırlısı olsun Can'ım inş. Umarım ekim ayına kalmadan kendiliğinden gelir bebeğin.
Yok Can'ım onu anladım ama bazıları tek yumurta konunca ikiz olmaz zannediyor. Öyle sanıyor sandım ben de :)
Ama 5. Gün embriyosu durumu farklıymış. Tabi bu yine de engel değil. Olduktan sonra ikiz de üçüz de olabilir. Bölünmesine bağlı sonuçta.
Allah'ın izniyle inşaallah güzel haberler alacaksın bekliyorum etiketleCanım kanı verdik 2 saate çıkar dediler eşimle annem bir yerde oturduk kahvaltı edip beklicez bakalım inşallah iyi haber veririm
InşallahCanım ya Rabbim yüzümüzü güldürsün inşaallah
Kaç yıllık evlisin canım:) en basiti ben. 5. Gun embriyosu ve tek embriyo konuldu
. Kan sonucuma göre hemşire ikiz olma ihtimali yüksek diyor. RABBIM İSTEDİKTEN SONRA HERSEY OLUR BENCE. ben ikiz istemiyorum tabiki oda ayrı.
3 yıllıkKaç yıllık evlisin canım
Bende merak ettimdejavu_one çıkmadımı sonuç ?
Ben kullaniyorum gobek yada bacagin disina yapistir demislerdi hava almamasi icin pansuman bantlari varya genis uzerine onu yapistiriyorum hic birsey olmuyor muhtemelen dr hava almis bandi cikarttirmaz icindede yaziyordu sanirim sen yinede hastaneye ulasmaya calis yanlis bilgi vermeyeyimKızlar climara bant kullanan var mı aranızda dün yapıştırmıştim iki tane kalçanın üstüne bugün birisi hava almış sanki çünkü çok sıcak ve çok terliyorum yenilemem gerkiyormu hastaneyi aradım ama şu anda islemdelermis tedirgin oldum acikcasi
Ben kullaniyorum gobek yada bacagin disina yapistir demislerdi hava almamasi icin pansuman bantlari varya genis uzerine onu yapistiriyorum hic birsey olmuyor muhtemelen dr hava almis bandi cikarttirmaz icindede yaziyordu sanirim sen yinede hastaneye ulasmaya calis yanlis bilgi vermeyeyimKızlar climara bant kullanan var mı aranızda dün yapıştırmıştim iki tane kalçanın üstüne bugün birisi hava almış sanki çünkü çok sıcak ve çok terliyorum yenilemem gerkiyormu hastaneyi aradım ama şu anda islemdelermis tedirgin oldum acikcasi
dejavu_one valla çatlattın canım ya
Canım 2 hafta sonra kese için doktora gitcem inşallah sen ne zaman gideceksin:) en basiti ben. 5. Gun embriyosu ve tek embriyo konuldu
. Kan sonucuma göre hemşire ikiz olma ihtimali yüksek diyor. RABBIM İSTEDİKTEN SONRA HERSEY OLUR BENCE. ben ikiz istemiyorum tabiki oda ayrı.
O nasıl oluyor ya bak şimdi bende korktum yarın için .benim kide silikti ya.canım tekrar gebelik testi yapsana idrarda bakalım bir belkide daha da koyulaştı ne dersinKızlar yok maalesef değer düşük 13 çıktı doktoru aradım gebelik testinde de önce koyu sonra silik gördüğümü söyledim değer yükselmiş ama düşüyor demek düşündüğün gibi dedi yine de perş.tekrarla dedi tekrarlıcam ama umut yokDadli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?