TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Kızlar gece eşim uyudu dalmış rüyasında beni doğum yaparken görmüş ağlaya ağlaya uyandı nasıl sarılıyor.rabbim onun göz yaşı hürmetine boşa çevirmesin inşallah bizi

Canım hayırlara vesile olsun benim eşimde görmüştü çok bende gördüm hatta çok ilginç şeylerde oldu inşallah alırız güzel haberleri

Hadi inşallah cnm
Güzel haberlerini bekliyoruz

İnşallah canım çok heyecanlıyım dün daha silik çıkmasaydı testim daha rahat olurdum ama çok stresliyim değerim sıfırlanıyor mu diye. Beklemek çok zor..

:) en basiti ben. 5. Gun embriyosu ve tek embriyo konuldu
. Kan sonucuma göre hemşire ikiz olma ihtimali yüksek diyor. RABBIM İSTEDİKTEN SONRA HERSEY OLUR BENCE. ben ikiz istemiyorum tabiki oda ayrı.

Kızlar climara bant kullanan var mı aranızda dün yapıştırmıştim iki tane kalçanın üstüne bugün birisi hava almış sanki çünkü çok sıcak ve çok terliyorum yenilemem gerkiyormu hastaneyi aradım ama şu anda islemdelermis tedirgin oldum acikcasi

Ben kullaniyorum gobek yada bacagin disina yapistir demislerdi hava almamasi icin pansuman bantlari varya genis uzerine onu yapistiriyorum hic birsey olmuyor muhtemelen dr hava almis bandi cikarttirmaz icindede yaziyordu sanirim sen yinede hastaneye ulasmaya calis yanlis bilgi vermeyeyim

Ben kullaniyorum gobek yada bacagin disina yapistir demislerdi hava almamasi icin pansuman bantlari varya genis uzerine onu yapistiriyorum hic birsey olmuyor muhtemelen dr hava almis bandi cikarttirmaz icindede yaziyordu sanirim sen yinede hastaneye ulasmaya calis yanlis bilgi vermeyeyim

:) en basiti ben. 5. Gun embriyosu ve tek embriyo konuldu
. Kan sonucuma göre hemşire ikiz olma ihtimali yüksek diyor. RABBIM İSTEDİKTEN SONRA HERSEY OLUR BENCE. ben ikiz istemiyorum tabiki oda ayrı.
Canım 2 hafta sonra kese için doktora gitcem inşallah sen ne zaman gideceksin

Kızlar yok maalesef değer düşük 13 çıktı doktoru aradım gebelik testinde de önce koyu sonra silik gördüğümü söyledim değer yükselmiş ama düşüyor demek düşündüğün gibi dedi yine de perş.tekrarla dedi tekrarlıcam ama umut yok Dadli

O nasıl oluyor ya bak şimdi bende korktum yarın için .benim kide silikti ya.canım tekrar gebelik testi yapsana idrarda bakalım bir belkide daha da koyulaştı ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…