TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Teşekkür ederim ben yeniledim çünkü çok hava almış %50 den fazlası duşa girip tekrarladim hemen ama çok terliyorum. Şimdi bende yapıştırdım üzerine bant bakalım inşallah takrardan açılma olmaz.kalca üzerine yapıştır dedi bana kıyafetini indirip kaldırırken kenar yapiskanlarina yapışıyor sanırım birazda ondan dolayı hava aldi. Öğleden sonra tekrar arayacam hastaneyi.

Dur bakalım cnm perşembe tekrarla inşallah artar.

dejavu_one canım eskilere gidip 2 fotonu buldum ve karşılaştırdım ama tekrar yapsan diyorum idrarda için rahat ederdi.5 tl olanlardan al bir tane dene

Kızlar biraz önce su döküldü baya koltuğun altına gittiği için koltuğu ittim çektim sildim biraz ağır. Sağ tarafımda batma oldu varsa birşey olurmuki kimse olmadığı için mecbur yaptım.

Kızlar biraz önce su döküldü baya koltuğun altına gittiği için koltuğu ittim çektim sildim biraz ağır. Sağ tarafımda batma oldu varsa birşey olurmuki kimse olmadığı için mecbur yaptım.
Bişey olmaz inşallah ama birdaha yapma canım bırak kalsın öyle gerekirse bebeğinden önemli değil kuzum

Eki Görüntüle 2031057 Eki Görüntüle 2031058 dejavu_one canım eskilere gidip 2 fotonu buldum ve karşılaştırdım ama tekrar yapsan diyorum idrarda için rahat ederdi.5 tl olanlardan al bir tane dene

Canım gebelik testleri hcg 20 ve üzerini gösteriyor 13 olan değeri göstermez zaten dün çok silikti doktora da dedim 2.yaptığım silik çıktı dedim zaten gününe göre çok düşük değer testte de öyle olmuş düşüyor demek ki değerin dedi yine de tekrarla perşembe dedi kanı ama evde çıkmaz olmadı kimyasal.işte Dadli

Canım benimde geçen yıl ilk bu şekilde oldu
Değerim düştü sürekli
Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum
Ama yılmak yok kaldığın yerden devam inşallah

Canım diyecek bişey bulamadım belki kanda tekrar yükselir ne diyim Hayırlısı

Resmen anne olmanın kıyısından döndüm ona üzülüyorum bebeğim tutundu hcg salgılandı testte gördüm ama devamı gelmedi kan testinde şu değer bile en yüksek gördüğüm değer napalım kısmet değilmiş Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…