Teşekkür ederim ben yeniledim çünkü çok hava almış %50 den fazlası duşa girip tekrarladim hemen ama çok terliyorum. Şimdi bende yapıştırdım üzerine bant bakalım inşallah takrardan açılma olmaz.kalca üzerine yapıştır dedi bana kıyafetini indirip kaldırırken kenar yapiskanlarina yapışıyor sanırım birazda ondan dolayı hava aldi. Öğleden sonra tekrar arayacam hastaneyi.Ben kullaniyorum gobek yada bacagin disina yapistir demislerdi hava almamasi icin pansuman bantlari varya genis uzerine onu yapistiriyorum hic birsey olmuyor muhtemelen dr hava almis bandi cikarttirmaz icindede yaziyordu sanirim sen yinede hastaneye ulasmaya calis yanlis bilgi vermeyeyim
Dur bakalım cnm perşembe tekrarla inşallah artar.Kızlar yok maalesef değer düşük 13 çıktı doktoru aradım gebelik testinde de önce koyu sonra silik gördüğümü söyledim değer yükselmiş ama düşüyor demek düşündüğün gibi dedi yine de perş.tekrarla dedi tekrarlıcam ama umut yokDadli
Bişey olmaz inşallah ama birdaha yapma canım bırak kalsın öyle gerekirse bebeğinden önemli değil kuzumKızlar biraz önce su döküldü baya koltuğun altına gittiği için koltuğu ittim çektim sildim biraz ağır. Sağ tarafımda batma oldu varsa birşey olurmuki kimse olmadığı için mecbur yaptım.
Eki Görüntüle 2031057 Eki Görüntüle 2031058dejavu_one canım eskilere gidip 2 fotonu buldum ve karşılaştırdım ama tekrar yapsan diyorum idrarda için rahat ederdi.5 tl olanlardan al bir tane dene
Sen ne zaman kan testi yapıcaksın canım
Bnde canm ama belli tarih vermediler. Nn kendim hesapladim 21 Ağustos oluyo 2 hafta sonrasi. Sana gun verdilermiCanım 2 hafta sonra kese için doktora gitcem inşallah sen ne zaman gideceksin
Canım benimde geçen yıl ilk bu şekilde olduCanım gebelik testleri hcg 20 ve üzerini gösteriyor 13 olan değeri göstermez zaten dün çok silikti doktora da dedim 2.yaptığım silik çıktı dedim zaten gününe göre çok düşük değer testte de öyle olmuş düşüyor demek ki değerin dedi yine de tekrarla perşembe dedi kanı ama evde çıkmaz olmadı kimyasal.işteDadli
Canım diyecek bişey bulamadım belki kanda tekrar yükselir ne diyim HayırlısıCanım gebelik testleri hcg 20 ve üzerini gösteriyor 13 olan değeri göstermez zaten dün çok silikti doktora da dedim 2.yaptığım silik çıktı dedim zaten gününe göre çok düşük değer testte de öyle olmuş düşüyor demek ki değerin dedi yine de tekrarla perşembe dedi kanı ama evde çıkmaz olmadı kimyasal.işteDadli
Canım senin testin ne zamanKızlar biraz önce su döküldü baya koltuğun altına gittiği için koltuğu ittim çektim sildim biraz ağır. Sağ tarafımda batma oldu varsa birşey olurmuki kimse olmadığı için mecbur yaptım.
Inşallah birşey olmaz.kendime kızıyorum sinirlendim bu kadar uğraş. Kimse olmayınca bi gel diyebilecegin.Bişey olmaz inşallah ama birdaha yapma canım bırak kalsın öyle gerekirse bebeğinden önemli değil kuzum
Yarın canım ikiye katlanmış mı diye bakacaz offf içim daraldı korkuyorum yaaaa.senin ki ne zaman. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallahSen ne zaman kan testi yapıcaksın canım
Pazartesi ama perşembe yapacagım canımCanım senin testin ne zaman
Anlıyorum canım ama bırak kalsın öyle boşver eşin gelince ağır işleri yaptırInşallah birşey olmaz.kendime kızıyorum sinirlendim bu kadar uğraş. Kimse olmayınca bi gel diyebilecegin.
Bende yarın yapıcam canım nasipseYarın canım ikiye katlanmış mı diye bakacaz offf içim daraldı korkuyorum yaaaa.senin ki ne zaman. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah
Birdaha yapmam zaten ama çok üzüldümAnlıyorum canım ama bırak kalsın öyle boşver eşin gelince ağır işleri yaptır
Bebişini düşün
Sanki biraz erken yapıyorsun gibiPazartesi ama perşembe yapacagım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?