Üzülme canım bişey olmamıştır inşallahBirdaha yapmam zaten ama çok üzüldüm
Canım korkma oğlum 16 kg ben de onu kaldırıyorum sürekli ama bir daha yapma canım.benimde annemde başka kimsem yok 6 tane görümce var aynı Şehirde doğumda hastaneye gelirler eve çıkıncada hayırlı olsuna gelirler o kadar 1 tas Çorba bile getirmezler doğum yapmış yazık demezler boş ver yani kimsemiz yok ama Allah'ımız var şükürKızlar biraz önce su döküldü baya koltuğun altına gittiği için koltuğu ittim çektim sildim biraz ağır. Sağ tarafımda batma oldu varsa birşey olurmuki kimse olmadığı için mecbur yaptım.
Hayırlı sonuçları alırız inşaallahBende yarın yapıcam canım nasipse
Canım 5. Gün embriyosu perşembe 8. Gün oluyorSanki biraz erken yapıyorsun gibi
Çıkmazsa çok yıpratırsın kendini
Kaçıncı gün embriyosu
İnşallah canımcımHayırlı sonuçları alırız inşaallah
5 se tamam canım inşallah güzel sonuçlar çıkacak nasipseCanım 5. Gün embriyosu perşembe 8. Gün oluyor
Sağol canım inşallah varsa birşey olmaz.Canım korkma oğlum 16 kg ben de onu kaldırıyorum sürekli ama bir daha yapma canım.benimde annemde başka kimsem yok 6 tane görümce var aynı Şehirde doğumda hastaneye gelirler eve çıkıncada hayırlı olsuna gelirler o kadar 1 tas Çorba bile getirmezler doğum yapmış yazık demezler boş ver yani kimsemiz yok ama Allah'ımız var şükür
Inşallah canım5 se tamam canım inşallah güzel sonuçlar çıkacak nasipse
Tamam canım sağolÜzülme canım bişey olmamıştır inşallah
Bak bir dua atayım sana onu oku
Canım benim dondurulmuş varmıydı bide bu kaçıncı gün embriyosuydu unutma ya moralim bozuldu beynim döndüResmen anne olmanın kıyısından döndüm ona üzülüyorum bebeğim tutundu hcg salgılandı testte gördüm ama devamı gelmedi kan testinde şu değer bile en yüksek gördüğüm değer napalım kısmet değilmiş Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Amin inşallah. Allah kolaylık versin inşallahKızlar merhaba ben kendi serüvenimi anlatayım, 3 yıllık evliyim 1,5 senedir bebek için uğraşıyoruz,yaşım 29 ve pcos hastasıyım iki kere klomen bir aşılama yapıldı sonuç negatif, şimdi ise tüp bebek tedavisine başladım.Şuan sadece iğne vuruluyorum önümzde ki hafta bir aksilik olmazsa embriyo transferi olacak, umarım Allahım anneliği hakeden isteyen herkese sağlıklı evlat verir.
Bugün kontrolden çıktım canım çok şükür herşey yolundaymış , sana da inşallah en kısa sürede hayırlısıyla transfer yaparlar canım çok geçmiş olsun , bilgi verdiğin için de ayrıca teşekkür ederimkuzum sana rahim hadi4lama iclari vermis ama onlar bended3 var ama kullanmadan gel bakalim dedi insaallah yoktur birseyin
Merhaba ben yeni başladım siz benden daha öndesiniz, gonalf kullandım bugün 8. günüm sizde devamı nasıl oldu acaba? birde nerede yaptırıyorsunuz tüp bebeği?TeşekkürlerMerhaba hanımlar.. bugün opu sonrası adetimi 13. Günüydü ve kontrolüm vardı. Tahlillerim yapıldı , cuma gününe inşallah transferim olacak. Crionen jel verildi , sabah akşam uygulama yapılacak. Önerileriniz var mı ? Transfer gününe kadar neler yapılmalı yada bu jeli kullanırken nelere dikkat edilmeli?
Wayyyy bu ne güzel test öyle maşallah maşallah :)))Buda benim testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?