TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Konuştum hemsireyle havalar çok sıcak nemlenip çıkması çok normal dedi hafif bir kabarmada çıkarmayın ama içinize sinmiyorsa değiştirin dedi üzerine hastane bandı yapistirsam dedim sorun olmaz yapistirin dedi

Canım ben kullanıyorum eczaneden su geçirmeyen bant al üstüne yapıştır su geçirmiyor şuan benim öyle

Birdaha yapmam zaten ama çok üzüldüm

Yapma canım bırak dağınık kalsın kız amaan hem su işte bu havada buharlaşır gider ben bir kere yiğenimi aldım kucağıma annemle kalıyor kardeşim gelin yiğende iki aylık 5 kiloyu geçti sonra belime ağrı girmişti

Canım benim dondurulmuş varmıydı bide bu kaçıncı gün embriyosuydu unutma ya moralim bozuldu beynim döndü

Yok canım 4 embriyom vardı iki tanesi 6.gün blast olmuştu diğerleri gelişmemişti. O ikisi koyuldu zaten. Benim embriyolar yavaş gelişip 6.gün blast olmuştu zaten 2.kaliteydi ama 2 bc idi yani plasenta ve bebeği oluşturacak iç ve dış hücreler kaliteli değildi bc o demek ben o yüzden bu aşamada kaldığını düşünüyorum. Sen benle kıyaslama inan kimyasal olsa sende o kadar değer görmezdin katlanacak inşallah

Gerçekten çok zor özellikle manevi olarak zor yani. Ben bir kere daha denerim dondurulmuşum olursa onları da denerim olmazsa bu defteri kapatırım artık hayırlısı

Canım ben kullanıyorum eczaneden su geçirmeyen bant al üstüne yapıştır su geçirmiyor şuan benim öyle
Aaa nasıl bişey valla daha dün yapıştırdım bugün kabardi ikide bir elim bantlarda kabardi diye üzerine hastane bandı yapıştırdım bende burda bir hanımefendi söyledi

Hanımlar merhaba, bugün tüp bebekte 8.günüm görüyorum ki benden daha önde olan arkadaşlar var tedavinin devamı hakkında bilgi verebilir misiniz?

Banada biri iyi diğeri fena değil dedi Dr transfer sırasında

Aaa nasıl bişey valla daha dün yapıştırdım bugün kabardi ikide bir elim bantlarda kabardi diye üzerine hastane bandı yapıştırdım bende burda bir hanımefendi söyledi
Eczaneye sor canım au geçirmeyen bant diye ben çok rahatım hemşire de önerdi bana rahat duş alıyorum hiç çıkmıyor

Ben kullaniyorum cnm cok hava aldiysa degistiriyorum ben ben bacagima yapistiriyorum

Merhaba ben yeni başladım siz benden daha öndesiniz, gonalf kullandım bugün 8. günüm sizde devamı nasıl oldu acaba? birde nerede yaptırıyorsunuz tüp bebeği?Teşekkürler
Hayırlı olsun öncelikle. Gonal f kullanımımdan sonra cetrotide iğne kullandım ben 5 adet sonrasında lucrin ile çatlatma yapılıyor oda iğne yumurta toplamadan 36 saat önce ve sonrasında anestezi ile yumurta toplama işlemi yapılıyor . Ben bu işlemden sonra 5 . Gün adet oldum adetimin ilk gününden itibaren estrofem hap içtim 13. Günü de bugün yani kontrolüm oldu. Döndürülmüş 3. Gün embriyolarımız vardı onlar nasip olursa cuma günü transfer edilecek. Çok özet şekliyle anlattım detaylı merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin seve seve cevaplarım. Ayrıca ben diyarbakır bahçeci de zeki beye gidiyorum .

Transferim ne zaman canım benim Pazartesi'ye kaldı
Canım cuma günü benim heyecanlıyım. Bugün rahim kalınlığı ve tabakasına bakıldı ayrıca e2 p4 testleri yapıldı onlar yeterli çıkınca transfer günü söylendi. 3 tane embriyom var ikisini transfer etmeyi planlıyor doktorum . Senin nasıl olacak o aşama canım ?

Çok teşekkür ederim cevapladığınız için, bende cetrotide kullanmaya başladım dün onu yazmayı unutmuşum. Siz bir ay dondurup öyle mi transfer ettireceksiniz. Yumurta toplama işleminden sonra 5.günü adet oldum demişsiniz orayı tam anlayamadım. Çatlatmadan sonra yumurtalar toplanıp embriyoyla birleştirilip 3. veya 5. gün transfer olmuyor mu?

Yumurtalarım toplandı ve döllendi , döllenen kaliteli 3 embriyom donduruldu. Yumurta toplandıktan sonra bana antibiyotik hap verildi onları içtim5 gün sonrada adet oldum. O ayki adetim erken geldi. Adet olduğum gün hastaneyi aradım bana 13. Güne randevu verdiler . Adet oluncada estrofem kullanmaya başlıyorsun rahim kaliteli olabilsin kalınlaşsın diye

Ayrıca benim geldiğim merkez dondurulmuş embriyo transferi metodu ile çalışıyor

Hergün yeni bilgi öğreniyorum benim doktorum dondurmadan transfer edecek galiba antibiyotik hapı herkese veriyorlar mı acaba, bu arada ben İstanbul SAİT HALİL'e gidiyorum aranızda tanıyan var mı bilmiyorum. Sizler benden öndesiniz umarım güzel haberlerinizi alırım da bana da moral olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…