TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Ayrıca benim geldiğim merkez dondurulmuş embriyo transferi metodu ile çalışıyor
Aslında araştırmalarımda şunu farkettim bir ay dondurup transfer etmek daha sağlıklı yazıyor,doktorumla konuştuğum zaten ohss oluşmazsa ve bireyin sağlıklı olduğunu görürsem bir ay beklemeye gerek görmüyorum demişti.

İnşallah burada iyi yada kötü haber farketmez herkes dostça dertleşiyor beraber üzülüyor beraber seviniyoruz inşallah güzel haberlerin sayısı artar

Bende aynı şekilde okumuştum doktorum biz bahçeci olarak bu şekilde daha fazla olumlu sonuç aldığınız için bu metodu kullancaz dddi. Ben doktorumu çok seviyorum çok da güveniyorum Allah'ın izni ile diyerek yola çıktım bakalım

Doktora güven çok önemli ben 2 doktor değiştirdim ama şimdi çok güvendiğim bir doktordayım.İlki bana pcos hastası olduğumu söylemedi öğrenip gidip sorduğumda, biliyorum pcos oludğunu söyleyip daha mı çok moralini bozsaydım dedi. Sen kaç senedir deniyorsun acaba?

Ya benim durumum çok kaos. 4 yıllık evliyiz hep erteledik işten dolayı hep eviniz bi yerlere taşınıyor diye . Sonra bu Ocak'ta artık korunmayı bırakınca 6 ay denedik korunmasız çocuk sahibi olamayınca bi görünelim dedik tesadüfen eşimde bi takım sıkıntılar gördük hemen tüp benek merkezine gittim ilk doktorum direk bana hsg çekti rahim filmi ve anestesisiz çok zor oldu . Sonra bana doktorum git bi dahaki adetinde gel dddi sadece bu kadar ve odası kalabalık göz gözü görmüyor eve gelip ağlamıştım bennapıcam diye sonra şimdiki doktorumla tanıştım ve sadece 1 ay sonra başladık tedaviye. İlk denememiz

Benimde ilk denemem, benim ki kısa süre 1,5 sene ama bana 15 sene gibi geldi çünkü adetlerim bir düzenli bir düzensiz,her ay düzenli adet olsam bir gün üzülüp önümüzdeki aya odaklanacağım ama adaetim geciktikçe heyecanlanıp hamilemiyim diye mutlu oluyorsun, sabrediyorsun test yapıyorsun negatif, her ay negatif görmek benı yıprattı,hamile olmadığına üzülüyorsun sonra adet olmadığın için üzülüp günlerce adet olmayı bekliyorsun, anlayacağın çok yoruldum ve yıprandım birde şansıma 3 kız arkadaş aynı anda bebek düşünmeye başladık ikisi doğum yaptı bile ama ben hala bekliyorum çok üzülüyorum. Sürekli herkese bu konu hakkında konuşup anlatmak istiyorum.

Hanımlar merhaba, bugün tüp bebekte 8.günüm görüyorum ki benden daha önde olan arkadaşlar var tedavinin devamı hakkında bilgi verebilir misiniz?
Canım ilaçlar kişiden kişiye değişir ilaçları yazmıyorum ben 13.gün iğne yaptım.yumurtalarum anca gelişti. Birgün sonra çatlatma iğnesi için sana saat söyleyecek onu saati saatine yapman lazım.birgün sonra hiç bir ilaç kullanmıyorsun birgün sonra saat veriyor.gidiyorsun toplama işlemi yapılır.özellerde norkoz veriyorlar ama devlette vermiyorlar.narkozlu olursa daha kolay ağrı hissetmiyorsun.toplama işleminden sonra kaç yumurta toplandığını kullanacagın ilaçları veriyorlar kendine gelince evine gidiyorsun.birgün sonra yumurta kaçtane döllendi sana haber veriyorlar. Sana hangisi uygunsa 3. Günü yada 5. Günü transferin yapılıyor.bu kadar 12 gün sonra gebelik testi yapıyorsun.en zoruda o bekleme süresi 6. Günümdeyim ama zaman geçmek bilmiyor.sabahta uyku tutmuyor erkenden uyanıyorum kimsede yok insan en çok muhabbet edecek birini arıyor.aradada eğilip doğrulacagın zaman yardımı olacak birini

Ben dün dr a gittim rahim zarı daha kalınlaşmamış e2 değerim istenilen değerde değilmiş
Bant verdi ekstra kalınlaşma için cumartesi olacaktı transferim ama şimdi pazartesi ye kaldı hayırlısı artık geç olsun güç olmasın seninle aramız az olacak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…