- 9 Mart 2014
- 233
- 253
- 103
Çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim. Doktorun transferden sonrası için bir şey dedi mi peki ben izin kullanacağım hatta belli olana kadar izinli olacağım.Canım ilaçlar kişiden kişiye değişir ilaçları yazmıyorum ben 13.gün iğne yaptım.yumurtalarum anca gelişti. Birgün sonra çatlatma iğnesi için sana saat söyleyecek onu saati saatine yapman lazım.birgün sonra hiç bir ilaç kullanmıyorsun birgün sonra saat veriyor.gidiyorsun toplama işlemi yapılır.özellerde norkoz veriyorlar ama devlette vermiyorlar.narkozlu olursa daha kolay ağrı hissetmiyorsun.toplama işleminden sonra kaç yumurta toplandığını kullanacagın ilaçları veriyorlar kendine gelince evine gidiyorsun.birgün sonra yumurta kaçtane döllendi sana haber veriyorlar. Sana hangisi uygunsa 3. Günü yada 5. Günü transferin yapılıyor.bu kadar 12 gün sonra gebelik testi yapıyorsun.en zoruda o bekleme süresi 6. Günümdeyim ama zaman geçmek bilmiyor.sabahta uyku tutmuyor erkenden uyanıyorum kimsede yok insan en çok muhabbet edecek birini arıyor.aradada eğilip doğrulacagın zaman yardımı olacak birini
Tebrikler darısı başımızakızlar tahlil sonucumu aldım 134 çıktı çok mutluyum çok darısı olmayanlara inş
Kendi iş yerimiz olduğu için ben hiç gitmiyorum. Ağır bir işin varsa bi 10 gün alsan iyi olur.3. Günden sonra sıkıntı olmaz ama daha iyi olur bence..ağır iş yapmayın fazla yormayın dediler.Çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim. Doktorun transferden sonrası için bir şey dedi mi peki ben izin kullanacağım hatta belli olana kadar izinli olacağım.
senin ilk denemen mi?Kendi iş yerimiz olduğu için ben hiç gitmiyorum. Ağır bir işin varsa bi 10 gün alsan iyi olur.3. Günden sonra sıkıntı olmaz ama daha iyi olur bence..ağır iş yapmayın fazla yormayın dediler.
Üzerine yara bandı yapıştırıp sabitleştir canımKızlar climara bant kullanan var mı aranızda dün yapıştırmıştim iki tane kalçanın üstüne bugün birisi hava almış sanki çünkü çok sıcak ve çok terliyorum yenilemem gerkiyormu hastaneyi aradım ama şu anda islemdelermis tedirgin oldum acikcasi
Yok canım 2 aşılama bu ikinci tüp bebegim Allah'ım inşallah bu sefer nasip edersenin ilk denemen mi?
çok tşk ederim darısı olmayanlara versin rabbim sağlıklaHayırlı olsun hamişler çogalıyor şükür
10. gün tam bugün ilk testimi 7. gün yaptım ama fenalaştım doktora gittimHayırlı olsun canım kaçıncı günün bu gün
Yanlış bildiğin bir konu var canım, opuyu anesteziye karşı alerjin yoksa devlette dahil bütün hastaneler narkozla yapıyorCanım ilaçlar kişiden kişiye değişir ilaçları yazmıyorum ben 13.gün iğne yaptım.yumurtalarum anca gelişti. Birgün sonra çatlatma iğnesi için sana saat söyleyecek onu saati saatine yapman lazım.birgün sonra hiç bir ilaç kullanmıyorsun birgün sonra saat veriyor.gidiyorsun toplama işlemi yapılır.özellerde norkoz veriyorlar ama devlette vermiyorlar.narkozlu olursa daha kolay ağrı hissetmiyorsun.toplama işleminden sonra kaç yumurta toplandığını kullanacagın ilaçları veriyorlar kendine gelince evine gidiyorsun.birgün sonra yumurta kaçtane döllendi sana haber veriyorlar. Sana hangisi uygunsa 3. Günü yada 5. Günü transferin yapılıyor.bu kadar 12 gün sonra gebelik testi yapıyorsun.en zoruda o bekleme süresi 6. Günümdeyim ama zaman geçmek bilmiyor.sabahta uyku tutmuyor erkenden uyanıyorum kimsede yok insan en çok muhabbet edecek birini arıyor.aradada eğilip doğrulacagın zaman yardımı olacak birini
Dogrusunu onlar bilir iyi yapmissin canimKonuştum hemsireyle havalar çok sıcak nemlenip çıkması çok normal dedi hafif bir kabarmada çıkarmayın ama içinize sinmiyorsa değiştirin dedi üzerine hastane bandı yapistirsam dedim sorun olmaz yapistirin dedi
Üzüldüm canım hayırlısı olsun. İlk denememizde dış gebelik oldu. 68-88-91 idi değerlerim. İlk değeri öğrendiğimde havalara ucmustum ama sonuç hüsranResmen anne olmanın kıyısından döndüm ona üzülüyorum bebeğim tutundu hcg salgılandı testte gördüm ama devamı gelmedi kan testinde şu değer bile en yüksek gördüğüm değer napalım kısmet değilmiş Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Ben tek bant kullaniyorum 3 gunde bir degistiriyorum yapistirdigin yer cok terliyor sanirim ben ucuncu gun zor cikariyorum cok yapismis oluyor hemsireye hangi bolge yapistirabilecegini sorsaydin keskeAaa nasıl bişey valla daha dün yapıştırdım bugün kabardi ikide bir elim bantlarda kabardi diye üzerine hastane bandı yapıştırdım bende burda bir hanımefendi söyledi
Yok canım 15 gün sonra dediler ben de 22 agustos gibş giderim inşallahBnde canm ama belli tarih vermediler. Nn kendim hesapladim 21 Ağustos oluyo 2 hafta sonrasi. Sana gun verdilermi
Yok canım malesef üniversite hastanesi olduğu halde yapmadılar hiç bir arkadaşın.hatta benim kistim vardı ben anestezi işlemlerimi yaptordım. Tatile denk geldiği için onu bile yapmadılarYanlış bildiğin bir konu var canım, opuyu anesteziye karşı alerjin yoksa devlette dahil bütün hastaneler narkozla yapıyor
inş rabbim hepinize böyle güzel haberler ulaştırırTebrikler darısı başımıza))))
Benimde opu ve transfer işlemim üniversite hastanesinde yapılıyor ve anestezi altında yapıldı işlemlerimYok canım malesef üniversite hastanesi olduğu halde yapmadılar hiç bir arkadaşın.hatta benim kistim vardı ben anestezi işlemlerimi yaptordım. Tatile denk geldiği için onu bile yapmadılar
Gözün Aydın canım10. gün tam bugün ilk testimi 7. gün yaptım ama fenalaştım doktora gittim
doktor kendi yaptı kan tahlilini 27 den 134 çıkmış sonuç çok şükür çok şükür
bu yolda hamdolsun neler çektik
O hastanede özel problemi olmayanlata yapmıyorlar malesefBenimde opu ve transfer işlemim üniversite hastanesinde yapılıyor ve anestezi altında yapıldı işlemlerim
Büyük hastane bandından yapisÜzerine yara bandı yapıştırıp sabitleştir canım
Kalcamin üzerine sağ ve sol tarafa dedi. ufacık hareket etsem bile çok terliyorum çok sanırım ondan oluyor normalde hergun duş alırım çok terlediysem iki üç olur korkudan duşa giremiyorumBen tek bant kullaniyorum 3 gunde bir degistiriyorum yapistirdigin yer cok terliyor sanirim ben ucuncu gun zor cikariyorum cok yapismis oluyor hemsireye hangi bolge yapistirabilecegini sorsaydin keske
Anladım canım. Nasıl dayanıyorlar peki, senin işleminde o hastanede mi yapıldı? Ben opudan anesteziden uyanırken bile sancılı uyandım, sonrasında da 2 gün şiddetli sancı çektim. Birde anestezisiz olsaydı nasıl dayanırdım bilmem.O hastanede özel problemi olmayanlata yapmıyorlar malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?