TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim. Doktorun transferden sonrası için bir şey dedi mi peki ben izin kullanacağım hatta belli olana kadar izinli olacağım.

Çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim. Doktorun transferden sonrası için bir şey dedi mi peki ben izin kullanacağım hatta belli olana kadar izinli olacağım.
Kendi iş yerimiz olduğu için ben hiç gitmiyorum. Ağır bir işin varsa bi 10 gün alsan iyi olur.3. Günden sonra sıkıntı olmaz ama daha iyi olur bence..ağır iş yapmayın fazla yormayın dediler.

Üzerine yara bandı yapıştırıp sabitleştir canım

Yanlış bildiğin bir konu var canım, opuyu anesteziye karşı alerjin yoksa devlette dahil bütün hastaneler narkozla yapıyor

Dogrusunu onlar bilir iyi yapmissin canim

Üzüldüm canım hayırlısı olsun. İlk denememizde dış gebelik oldu. 68-88-91 idi değerlerim. İlk değeri öğrendiğimde havalara ucmustum ama sonuç hüsran bu sefer de 15 Temmuzda yapılmıştı transferim. 28-17-11 değerlerim yani kimyasal gebelik umarım seninki öyle değildir ama kendini kötüye hazirlamalısın. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Aaa nasıl bişey valla daha dün yapıştırdım bugün kabardi ikide bir elim bantlarda kabardi diye üzerine hastane bandı yapıştırdım bende burda bir hanımefendi söyledi
Ben tek bant kullaniyorum 3 gunde bir degistiriyorum yapistirdigin yer cok terliyor sanirim ben ucuncu gun zor cikariyorum cok yapismis oluyor hemsireye hangi bolge yapistirabilecegini sorsaydin keske

Yanlış bildiğin bir konu var canım, opuyu anesteziye karşı alerjin yoksa devlette dahil bütün hastaneler narkozla yapıyor
Yok canım malesef üniversite hastanesi olduğu halde yapmadılar hiç bir arkadaşın.hatta benim kistim vardı ben anestezi işlemlerimi yaptordım. Tatile denk geldiği için onu bile yapmadılar

Yok canım malesef üniversite hastanesi olduğu halde yapmadılar hiç bir arkadaşın.hatta benim kistim vardı ben anestezi işlemlerimi yaptordım. Tatile denk geldiği için onu bile yapmadılar
Benimde opu ve transfer işlemim üniversite hastanesinde yapılıyor ve anestezi altında yapıldı işlemlerim

Üzerine yara bandı yapıştırıp sabitleştir canım
Büyük hastane bandından yapis
Ben tek bant kullaniyorum 3 gunde bir degistiriyorum yapistirdigin yer cok terliyor sanirim ben ucuncu gun zor cikariyorum cok yapismis oluyor hemsireye hangi bolge yapistirabilecegini sorsaydin keske
Kalcamin üzerine sağ ve sol tarafa dedi. ufacık hareket etsem bile çok terliyorum çok sanırım ondan oluyor normalde hergun duş alırım çok terlediysem iki üç olur korkudan duşa giremiyorum

O hastanede özel problemi olmayanlata yapmıyorlar malesef
Anladım canım. Nasıl dayanıyorlar peki, senin işleminde o hastanede mi yapıldı? Ben opudan anesteziden uyanırken bile sancılı uyandım, sonrasında da 2 gün şiddetli sancı çektim. Birde anestezisiz olsaydı nasıl dayanırdım bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…