TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Ben de dün verdim kan tedavimin 5.günüydü estradiol 1004 çıktı. Nasıl yorumlanıyor bilmiyorum

canım bgn 4. gün 356 çıktı.. seninkine göre baya düşükmüş aslında..
ohss ne ki
7. Günkü değerim o benim canım. Genelde pcos olanlarda oluyor ohss riski. Yumurtaların çok uyarılması. İlaçların fazla etkilemesi. İnternetten bi bak istersen ayrıntılı açıklama var.

Vee adet oldum bugun kizlar. Yarina randevum var bakalim hayirlisi.dualarinizi bekliyorum. Umarim o liste hep hamis dolar

7. Günkü değerim o benim canım. Genelde pcos olanlarda oluyor ohss riski. Yumurtaların çok uyarılması. İlaçların fazla etkilemesi. İnternetten bi bak istersen ayrıntılı açıklama var.

Internetten arastirinca biseyi cok korkuyorum canimmm saldim gitti

Herkese merhaba :)
Forumda yeniyim fakat son birkaç aydır muhtemelen benim durumumu ilgilendiren her topic'i okudum.
Bende rezerv azlığı, eşimde de şekil bozukluğu var. Morfolojimiz de düşük.
30 yaşındayım. Birkaç ay önce eşimle korunmayı bıraktıktan sonra testlerimizi de yaptıralım demiştik her ihtimale karşı. Fakat korktuğumuz başımıza geldi sanırım.
Maalesef bende her ay ultrasonda 1 ya da 2 yumurta görülüyor. FSH'ım ilk testimde 22'ydi. Bu ay 40'a fırladı. AMH değerim 0,06. Bu ay da başlamak için bekliyoruz. Fakat bir türlü adım ilerleyemiyoruz süreçte. Yumurta toplama aşamasına bile gelememekten korkmaya başladım. Rezervi düşük olup havuz yöntemiyle tedaviye devam eden ya da başarılı olan var mı? Kendi hikâyemden öyle sıkıldım ki, sizleri dinlemeye ihtiyacım var.

yaaa evet cnm yaaa benim esimde iciyor cok bende biraktiramiyorum valla artik biraksin diye seninki yamuldu diye falan dalga geciyorum ama oralu olmuyor :)

cnm benim rezervinde dusuk ama seninki kadar degil 0.34 benimki esimde bir sorun yok cok sukur benimde her ay 6 7 8 degisiyor folikuller ama doktor tek bir yumurta bile yeterli bizim icin dedi yeterki kaliteli olsun dedi benim simdi amh ma tekrar bakiliyor ona gore tedavi uyguluycaz dedi doktor

Kızlar buarada herkes hangi şehirde tedavi olduğunu yazsa :)

Canim valla esim sigara bile icmiyo bizde de var o sorun..bu morfolojinin yuzdesi fazla olunca mi iyi yoksa az olunca mi iyi biturlu anlamdim:)

Kızlar ben erzurumda tedavi görüyorum. Pkoluyum ve ilk defa bi doktor bana pkodan bahsetti. Meğer ne kadar önemliymiş . Tedaviye başladık hakkımızdan hayırlısı olsun. Benim 5. Gün gonal f 200luk kullaniyorum. Bugün yumurta takibim vardı. 5 tane yumurtam iyi durumda.

Kontrol ne zamandi canim?
Bat 12 temmuz canim daha baslamadik hayirlisiyla bi olaydi. En cok embriyolarin gelisememesinden korkuyorum :/ 5. Gune gitseler guzelce rahatlicam
yaaa evet cnm yaaa benim esimde iciyor cok bende biraktiramiyorum valla artik biraksin diye seninki yamuldu diye falan dalga geciyorum ama oralu olmuyor :)
Doktor da sigarayi acilen birakman lazim dedi dedim doktor o beni birakir sigarayı birakmaz
Canim valla esim sigara bile icmiyo bizde de var o sorun..bu morfolojinin yuzdesi fazla olunca mi iyi yoksa az olunca mi iyi biturlu anlamdim:)
Morfoloji yüksek olunca iyi canim o deger iyi şekillilerin yuzdesini gosteriyor. Hasar ve anomalinin yüksek olmasi kotu o da bozuklugun orani demek. Sigaraymis vs inanmıyorum cok, etkisi var tabi ama olacagi varmış diyorum avutma mi bilmem

1.deneme yarin transfer olucak Allah in izniyle

Aynı eşimde güya evlenince bırakıcaktı,olabilir bence sigaranın etkisi,böle çekiyoruz işte hep beraber,hayırlısı....

canım kaçırdım mı bilmiyorum çıktı mı sonuçlarınız
Çıktı canım hareketli hareketsiz spermler var ama istediğim gibi değil dedi embriyoloji,bir iki döndürülmüş vardı onlar daha iyi onları kullanalım dedi,öyle yapıcaz,adet bekliyoruz..kalacak yer problem oldu İstanbul'da,o yüzden yumurta takibi için Konya'ya dönücez..Konyada bildiğiniz iyi doktoru var mı kızlar

İnşallah kaliteli embriyolar olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…