- 30 Mayıs 2017
- 239
- 288
- 103
- 42
Ben de dün verdim kan tedavimin 5.günüydü estradiol 1004 çıktı. Nasıl yorumlanıyor bilmiyorumKızlar iğnelere başladıktan sonra ara kontrollerde kan aldılar mı sizlerden hormon için?
ben bgn kan verdim yine 4. günüm iğnede
Estradiol ve progesteron istediler
Estradiol baya yüksek çıktı yaaa, sizinde öyle mi?
7. Günkü değerim o benim canım. Genelde pcos olanlarda oluyor ohss riski. Yumurtaların çok uyarılması. İlaçların fazla etkilemesi. İnternetten bi bak istersen ayrıntılı açıklama var.canım bgn 4. gün 356 çıktı.. seninkine göre baya düşükmüş aslında..
ohss ne ki
7. Günkü değerim o benim canım. Genelde pcos olanlarda oluyor ohss riski. Yumurtaların çok uyarılması. İlaçların fazla etkilemesi. İnternetten bi bak istersen ayrıntılı açıklama var.
Bana da öyle yapacaklar canim 6. Gun hem ultrason hem hormon testine gore tedavinin devamında ilac dozu ayarlanacak. Ohss yumurtalıklarin asiri uyarilmasi sonucu oluyor daha cok pkolularda görülüyor
yaaa evet cnm yaaa benim esimde iciyor cok bende biraktiramiyorum valla artik biraksin diye seninki yamuldu diye falan dalga geciyorum ama oralu olmuyor :)Biz bi de hasar testi yaptirdik cok şükür yuzde 20nin altinda cikti. Nedir morfoloji niye boyle olur aklim almadi sigaradan midir diye dusunuyorum ama biraktiramiyorum esime. Onun sigarasi ile mücadeleden yoruldum ben dedikce inat yapip iciyor. İsimiz Allahima kaldi
cnm benim rezervinde dusuk ama seninki kadar degil 0.34 benimki esimde bir sorun yok cok sukur benimde her ay 6 7 8 degisiyor folikuller ama doktor tek bir yumurta bile yeterli bizim icin dedi yeterki kaliteli olsun dedi benim simdi amh ma tekrar bakiliyor ona gore tedavi uyguluycaz dedi doktorHerkese merhaba :)
Forumda yeniyim fakat son birkaç aydır muhtemelen benim durumumu ilgilendiren her topic'i okudum.
Bende rezerv azlığı, eşimde de şekil bozukluğu var. Morfolojimiz de düşük.
30 yaşındayım. Birkaç ay önce eşimle korunmayı bıraktıktan sonra testlerimizi de yaptıralım demiştik her ihtimale karşı. Fakat korktuğumuz başımıza geldi sanırım.
Maalesef bende her ay ultrasonda 1 ya da 2 yumurta görülüyor. FSH'ım ilk testimde 22'ydi. Bu ay 40'a fırladı. AMH değerim 0,06. Bu ay da başlamak için bekliyoruz. Fakat bir türlü adım ilerleyemiyoruz süreçte. Yumurta toplama aşamasına bile gelememekten korkmaya başladım. Rezervi düşük olup havuz yöntemiyle tedaviye devam eden ya da başarılı olan var mı? Kendi hikâyemden öyle sıkıldım ki, sizleri dinlemeye ihtiyacım var.
Canim valla esim sigara bile icmiyo bizde de var o sorun..bu morfolojinin yuzdesi fazla olunca mi iyi yoksa az olunca mi iyi biturlu anlamdim:)Biz bi de hasar testi yaptirdik cok şükür yuzde 20nin altinda cikti. Nedir morfoloji niye boyle olur aklim almadi sigaradan midir diye dusunuyorum ama biraktiramiyorum esime. Onun sigarasi ile mücadeleden yoruldum ben dedikce inat yapip iciyor. İsimiz Allahima kaldi
Bat 12 temmuz canim daha baslamadik hayirlisiyla bi olaydi. En cok embriyolarin gelisememesinden korkuyorum :/ 5. Gune gitseler guzelce rahatlicamKontrol ne zamandi canim?
Doktor da sigarayi acilen birakman lazim dedi dedim doktor o beni birakir sigarayı birakmazyaaa evet cnm yaaa benim esimde iciyor cok bende biraktiramiyorum valla artik biraksin diye seninki yamuldu diye falan dalga geciyorum ama oralu olmuyor :)
Morfoloji yüksek olunca iyi canim o deger iyi şekillilerin yuzdesini gosteriyor. Hasar ve anomalinin yüksek olmasi kotu o da bozuklugun orani demek. Sigaraymis vs inanmıyorum cok, etkisi var tabi ama olacagi varmış diyorum avutma mi bilmemCanim valla esim sigara bile icmiyo bizde de var o sorun..bu morfolojinin yuzdesi fazla olunca mi iyi yoksa az olunca mi iyi biturlu anlamdim:)
1.deneme yarin transfer olucak Allah in izniyleRabbi hebli mines salihin (amin )
Arkadaşlar güncel durumlarınızı yazarken beni etiketleyebilir misiniz
sizleri takibim daha rahat olacak
@Zahidem91 2.denemeİLK HAMİLEMİZ
Kitakita 2.deneme regl bekliyor
ilsas 1.deneme opu bekliyor (dondurulacak) 3 yıldır bekliyor
tanem87 3.deneme regl bekliyor
Y yagmur_20 1.deneme regl bekliyor 2 yıldır bekliyor
@Demircilknr 1. Deneme transfer bekliyor
@kronik_unutkan 1. Deneme opu bekliyor 1yıldır bekliyor
@cnsg 1. Deneme
@Esopare41 1.deneme opu bekliyor
yesil_deniz ?????? deneme opu bekliyor
@Nescafe87 1.deneme 2yıldır bekliyor
@*bahar* 2. Deneme transfer bekliyor
esraamavi 1. Deneme opu bekliyor 2 yıldır bekliyor
@pedaliza61 1.deneme opu bekliyor
@cocukoloji 1.deneme regl bekliyor
E Eeeffa ????? deneme transfer bekliyor
birmucizeolsun 1.deneme regl bekliyor 2 yıldır bekliyor
2 2ba86 2. Deneme regl bekliyor 1.5 yıldır bekliyor
@elif ece 007 1. Deneme regl bekliyor
@Browni61 1. Deneme (beklemede) 7 yıldır bekliyor
@Kavimlergocu 1.deneme regl bekliyor
@gzm_27 ?????? deneme regl bekliyor
@beyaz32 5.deneme regl bekliyor
@sea2112 4.deneme regl bekliyor
@Hiexe 1. Deneme regl bekliyor
@nescafegold 1. Deneme transfer bekliyor 6 yıldır bekliyor
D dl3434 3. Deneme regl bekliyor 10 yıldır bekliyor
@naz79 3.deneme opu bekliyor
@k_br 2.deneme dr aramasını bekliyor
HandCute 3.deneme regl bekliyor
Hayırlı olsun inşallah
Aynı eşimde güya evlenince bırakıcaktı,olabilir bence sigaranın etkisi,böle çekiyoruz işte hep beraber,hayırlısı....Biz bi de hasar testi yaptirdik cok şükür yuzde 20nin altinda cikti. Nedir morfoloji niye boyle olur aklim almadi sigaradan midir diye dusunuyorum ama biraktiramiyorum esime. Onun sigarasi ile mücadeleden yoruldum ben dedikce inat yapip iciyor. İsimiz Allahima kaldi
Çıktı canım hareketli hareketsiz spermler var ama istediğim gibi değil dedi embriyoloji,bir iki döndürülmüş vardı onlar daha iyi onları kullanalım dedi,öyle yapıcaz,adet bekliyoruz..kalacak yer problem oldu İstanbul'da,o yüzden yumurta takibi için Konya'ya dönücez..Konyada bildiğiniz iyi doktoru var mı kızlarcanım kaçırdım mı bilmiyorum çıktı mı sonuçlarınız
Benim İstanbul bahçeci canımKızlar buarada herkes hangi şehirde tedavi olduğunu yazsa :)
Hayırlı olsun inşallah pozitiflerle dön canım1.deneme yarin transfer olucak Allah in izniyle
İnşallah kaliteli embriyolar olsun canımÇıktı canım hareketli hareketsiz spermler var ama istediğim gibi değil dedi embriyoloji,bir iki döndürülmüş vardı onlar daha iyi onları kullanalım dedi,öyle yapıcaz,adet bekliyoruz..kalacak yer problem oldu İstanbul'da,o yüzden yumurta takibi için Konya'ya dönücez..Konyada bildiğiniz iyi doktoru var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?