TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Malesef canım canım çok yandı ağladım. Vücudum zangır zangır titriyordu doktor bırakmak zorunda kaldı masada öylece kaldım sen sakinleşene kadar gelmeyecegim dedi. Çok zordu. Korkumdan 2. Tüp bebeğe oraya gidemedim düşündükçe ağlıyordum.tekrar o acıyı nasıl çekecegim diye ama. Şükür 2. Ye özele gittim rahat ettim

Geçmişler olsun canım, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Öncelikle hepinize merhaba, okumaktan sıkılıp yazmaya karar verdim bugün. Rabbim inşallah hepimizi muradına erdirir. Kızlar benim ilk gebeliğim doğaldı boş gebelik oldu kürtaj oldum. 4 ay sonra yine gebe kaldım ve dış gebelik sonucu sağ tüpüm ameliyatla alındı. Uzun süre doğal olmayınca tüp tedavisine başladın ve bugün tarana derin 12. Günü betahcg 162 çıktı . 11. Gün 82 idi ve 10. Gün 39 du. Kızlar benim değerim 2 günde bir yüzde 400 artıyor inşallah bi terslik yoktur. Doktorum geçmiş operasyonlarımı bildiği için perşembe günü acilen ultrasona çağırdı. Stres ve heyecan bir arada. Kısmetten öte köy yok. Hakkı'mızda hayırlısı olur inşallah

kızlar tahlil sonucumu aldım 134 çıktı çok mutluyum çok darısı olmayanlara inş

hayırlı olsun gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çok zor gerçekten ben hep direkt negatif gördüm 10 sene evliliğimde evde testte hiç çift çizgi.görmemiştim ilk kez gördüm o kadar mutluydum ki.ama sadece 24 saatte bırakmaya başlamış bebeğim beni öbür gün çizgim silikleşmişti zaten sonuç belli.yükselmez artık bir daha deneyeceğiz Allah yardımcımız olsun

Gayet güzel artışın, inşallah hayırlısıyla sonuçlanır tedavin canım

KızlAr bana dr gonal f 450 verdi. 3 gün kullanacaksın dediler. 187,5 dozda.
Oradayken aklına gelmedi ama 187,5 3 gün vurulunca 450 den fazla yapıyor. Şimdi hesapladım. Niye böyle oldu anlamadım. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Önceden kalem şeklinde kullanmıştım.
Şimdiki toz şeklinde.

Gün doğmadan neler doğar canım, hele bir perşembe olsun. Erkenden modunu düşürme, silikte olsa çift çizgiyi gördün sonuçta. Ben korkumdan hiç yapamadım idrar testini. Bence güzel sonuç alacaksın.

1 kutu mu verdi canım, onu anlamadım ben.

Mrb.uzun zaman oldu yazmayalı. 7.günde 8.23 daha sonra 9.gün 14.43 10.gün 16.. 12.gün 22 14.gün 28 çıktı yarım gene test yaptıracağım bu arada 6.gün baslayan kanamam 10.gün arttı parça parça düştü.oluyorum sandim kanmam oldu çok fazla idi.kanamaya ragmen değer düşmeyin ce azda olsa artınca dr.progesteron iğne yaptırdı. Şuanda kanamam yok. Görünen dış gebelik veya sağlıksız gebelik. Bir ihtimal daha 2 emriyo transfwr edilmişti 1.ni düşürdüm.yada nr oldu bilmiyorum yarın test yapicagim bu değerlerle nasıl sağlıklı gebelik olur onuda bilmiyorum dr.ilaçlara devam diyor.

Tam sonuç belli olmadan ümidi kesmiyor ve modumuzu düşürmüyoruz canım benim, yarın ola hayrola. Sonucunu yaz mutlaka

Tam sonuç belli olmadan ümidi kesmiyor ve modumuzu düşürmüyoruz canım benim, yarın ola hayrola. Sonucunu yaz mutlaka
Yazarım ama bu artış ile bu bebek doğmaz. Burda ilk değerler bile benimki kadar düşük değil ne oldu onuda bilmiyorum.o kadar kanamaya ragmen düşmedi ise şimdi niye 2 ye katla miyor kafamda deli sorular.evde yatmaktan çok sıkıldım.bu gebelik belirsizliği çok moralimi bozuyor.benim gibi olup normal gebelik geçiren bilmiyorum var mıdır. Olursam ilk olurum galiba..

Farketmiyor toz kalem bir kutu daha al zaten sadece 3 gün kullanmazsın en az 3-4 kutu gidiyor

Can'ım dış gebelikte değer 1000 lerde gezinir ve düzensizdir bir gün 900 olur iki saat sonra 700 bir saat sonra 1200 vb. Ve Batı'n ağrısından hastanelik olursun. Dış gebeliği unut. Belki geç tutunuyordur iyi düşün.

Farketmiyor toz kalem bir kutu daha al zaten sadece 3 gün kullanmazsın en az 3-4 kutu gidiyor
Peki birşey daha sorucam. Bu iğnelerin hepsinin ayarı 37 üzerinde. Ben 187,5 a kadar çektiğimde üstte bir boşluk kalıyor. İğneyi en başta ileri itip ondan sonra mı çekmem gerekiyordu? Anlatabildim mi bilmiyorum, foto atayım. İlk fotoğraf 37 ye ayarlı hali paketteyken. Diğerini ben ileri itip sıfırladım.
Ben bu iğneyi sevmedim ya. Hem kaleme göre daha kalın daha zor giriyor. Can'ım çok yandı.

Eklentiler

• IMG_1901.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_1902.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 25
Can'ım bi hastaneye gitsene.verdiğimiz vergilerin karşılığıdır sağlık hizmeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…