TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

İğnenin normalde havasını al içinde hiç hava kalmasın sonra tüpe batır ve çek ilk paketten çıktığında içinde Azda olsa hava oluyor kendinde soylemisin itip sonra cek

inş rabbim hepinize böyle güzel haberler ulaştırır
ben sonucumu 1 saat sonra beklyrdum hemşire mesaj yazdı bana
inanamadım yani olduğum yerde kaldım
Ne güzel yaaaaa
Bizlerde yaşayalım o Sevinç'i
İnşallah sağlıcakla kucağına almakta nasip olır canım

Can'ım bi hastaneye gitsene.verdiğimiz vergilerin karşılığıdır sağlık hizmeti.
Hastane işini hiç sorma. Çıldırttılar beni.
Bugün adetin 4. Günü. Dün rahim kalın olduğundan ilaca başlamadı dr. Bugün de muayene etti. Rahim incelmiş. Ancak 2 tane büyümüş yumurta gördü ve e2 ye bakmamız lazım. O değere göre ilaca başlayalım bugün dedi. Sonuç çıkınca biz sizi arayacağız dediler. Hemşireye de ısrarla sordum bakın unutma durumunuz olur mu arayayım mı diye. Meğer bunlar 17 ye kadar çalışıyorlarmış ve aramadılar beni. Unuttular büyük ihtimalle. Hastaneyi arıyorum poliklinikler kapalı diyor operatör. Durumu izah ediyorum yarın arayın diyorlar. Gerizekalıya yarın çok geç olabilir siz irtibat kurun hemşire yada dr la diyorum. Mesai saatleri dışında arayamayız diyorlar. 2 saat kavga ettim. Sizin hemşirenizin hatası ne demek arayamayız. Hiç yardımcı olmadılar. Yetkili istiyorum o da yok.
Sinirden ağladım. Bir hemşire ihmali yüzünden.
En sonunda dekana ulaştık. O dr la görüştü de ona göre başladım.
Ben şimdi bu hastaneye nasıl gideyim. Şeytan diyor artık gitme ama o kadar kısıtlı zamanım var ki el mecbur. Bu ay çok önemli benim için.

İğnenin normalde havasını al içinde hiç hava kalmasın sonra tüpe batır ve çek ilk paketten çıktığında içinde Azda olsa hava oluyor kendinde soylemisin itip sonra cek
Sağol Can'ım. 2. Fotoğraftaki gibi yani dimi. Önce ileri itip sıfırlayıp sonra çekicim. Bu salak hemşire anlatırken niye söylemiyor ya.

Bilmiyorum bende öyle sanıyordum. Okuduğum yazilarda dış gebelikte de artış az oluyormuş. Bilmiyorum bende gerçekten.

Sağol Can'ım. 2. Fotoğraftaki gibi yani dimi. Önce ileri itip sıfırlayıp sonra çekicim. Bu salak hemşire anlatırken niye söylemiyor ya.
Evet cnm bende gonalf kullandım aynısı bende önce itip havasını aldım sonra çektim 225 vuruluyordum ben

Evet cnm bende gonalf kullandım aynısı bende önce itip havasını aldım sonra çektim 225 vuruluyordum ben
Ay çok soru sordum kusura bakma nolur hastaneden mi öyle söylediler sana?
Kullanma kılavuzunda da hiç böyle yazmıyor?

Doktorla direk iletişim çok önemli, hastanın güveni ve huzuru açısından. 3. gün yumurta takibine gittiğinde doktorunla ayrıntılı görüş ve telefon numarasını al derim ben. Anlamadığım direk telefonunu neden vermedi?

Şimdiye dek telefon mevzusu hiç olmadı. Verir mi bilmiyorum. Vakıf hastanesi. İstanbuldaysan bilirsin bezmi alem.

Tatlım 150 ile 200 arasındaki kısa çizgi
Birde tüp bebek ilaçı arıyorum satıyorum topiği var orda bir kız gonal f leri ücretsiz veriyor

Tatlım 150 ile 200 arasındaki kısa çizgi
Birde tüp bebek ilaçı arıyorum satıyorum topiği var orda bir kız gonal f leri ücretsiz veriyor
Yok yerini biliyorum da iğnenin paketten çıkmış hali 37 üzerinde. İleri itip sonra mı çekicem dozu yoksa o haldeyken mi çekicem? Bir arkadaş önce ileri itip sonra çekerek kullanmış.

Yok yerini biliyorum da iğnenin paketten çıkmış hali 37 üzerinde. İleri itip sonra mı çekicem dozu yoksa o haldeyken mi çekicem? Bir arkadaş önce ileri itip sonra çekerek kullanmış.
İlk dışarda iteceksin içerde hava kalmayacak

Can'ım hiç çekinme kimseden kafana bişey takıldı mı cingarı bas valla. İnsanlar öyle işine saygısız öyle vurdumduymaz olmuş ki sinir harbi geçirmemek elde değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…