Öyle saçmalik mi olur ya ....senin onlara ulasabilceğim mutlaka bir numara vermeliler...unuttuk diye bir bahane olamaz ..eger baslamadiysan vazgec dicem ama...yumurtan da azmis cnm ...zamn kaybetmeden tedavi olman lazim...Hastane işini hiç sorma. Çıldırttılar beni.
Bugün adetin 4. Günü. Dün rahim kalın olduğundan ilaca başlamadı dr. Bugün de muayene etti. Rahim incelmiş. Ancak 2 tane büyümüş yumurta gördü ve e2 ye bakmamız lazım. O değere göre ilaca başlayalım bugün dedi. Sonuç çıkınca biz sizi arayacağız dediler. Hemşireye de ısrarla sordum bakın unutma durumunuz olur mu arayayım mı diye. Meğer bunlar 17 ye kadar çalışıyorlarmış ve aramadılar beni. Unuttular büyük ihtimalle. Hastaneyi arıyorum poliklinikler kapalı diyor operatör. Durumu izah ediyorum yarın arayın diyorlar. Gerizekalıya yarın çok geç olabilir siz irtibat kurun hemşire yada dr la diyorum. Mesai saatleri dışında arayamayız diyorlar. 2 saat kavga ettim. Sizin hemşirenizin hatası ne demek arayamayız. Hiç yardımcı olmadılar. Yetkili istiyorum o da yok.
Sinirden ağladım. Bir hemşire ihmali yüzünden.
En sonunda dekana ulaştık. O dr la görüştü de ona göre başladım.
Ben şimdi bu hastaneye nasıl gideyim. Şeytan diyor artık gitme ama o kadar kısıtlı zamanım var ki el mecbur. Bu ay çok önemli benim için.
Cnm ilacin dozu cok önemli eger eksik olursa yumurtan buyumez ..surekli arayinca ulasip bilgi alabilecegin bir numara iste ...sana anlatmak zorundalar herseyiAnladım canım. Bu akşam yaptım ama eksik oldu sanırım. Yarın öyle yaparım inş. Çok sağol sen de
Haklısın canım. Zaten bankodaki kızlar suratsız.Can'ım hiç çekinme kimseden kafana bişey takıldı mı cingarı bas valla. İnsanlar öyle işine saygısız öyle vurdumduymaz olmuş ki sinir harbi geçirmemek elde değil.
Can'ım hiç ilaç kullanmadım ben. Bugün başladım. İlaçsız 2 tane var. Aksine pko olduğundan çok yumurta oluşuyor. Dikkatli şekilde dozu artırıyor dr.Öyle saçmalik mi olur ya ....senin onlara ulasabilceğim mutlaka bir numara vermeliler...unuttuk diye bir bahane olamaz ..eger baslamadiysan vazgec dicem ama...yumurtan da azmis cnm ...zamn kaybetmeden tedavi olman lazim...
Fsh kac cnm ?
Bide merak ettim hangi hastane burasi?
Şimdiden allah yardimcin olsun
Haklısın canım ya. Yarın arayıp söyleyeceğim. Gittiğimde de numara isteyeceğim. Vereceklerini sanmıyorum amaCnm ilacin dozu cok önemli eger eksik olursa yumurtan buyumez ..surekli arayinca ulasip bilgi alabilecegin bir numara iste ...sana anlatmak zorundalar herseyi
Bezmialem tüp bebeğe başladı mı?Haklısın canım. Zaten bankodaki kızlar suratsız.
Tam tersi anlayışlı olmaları gerekirken.
Ah yapabilsem. Dekanı ulaştık. Umarım bu onlara bir dönüş yaşatır. Uyarı alırlar.
Can'ım hiç ilaç kullanmadım ben. Bugün başladım. İlaçsız 2 tane var. Aksine pko olduğundan çok yumurta oluşuyor. Dikkatli şekilde dozu artırıyor dr.
Hastane İstanbul'da bezmi alem Can'ım. Fsh ı bilmiyorum Can'ım. Yeni testlerde yok. Eski testler de yanımda değil.
Başladı Can'ım. Raporsuz 5630. Raporlu 3600 dü sanırım.Bezmialem tüp bebeğe başladı mı?
Ne kadar orda tüp bebek?
İyiymiş aslındaBaşladı Can'ım. Raporsuz 5630. Raporlu 3600 dü sanırım.
Haklısın canım. Zaten bankodaki kızlar suratsız.
Ah yapabilsem. Dekanı ulaştık. Umarım bu onlara bir dönüş yaşatır. Uyarı alırlar.
Can'ım hiç ilaç kullanmadım ben. Bugün başladım. İlaçsız 2 tane var. Aksine pko olduğundan çok yumurta oluşuyor. Dikkatli şekilde dozu artırıyor dr.
Hastane İstanbul'da bezmi alem Can'ım. Fsh ı bilmiyorum Can'ım. Yeni testlerde yok. Eski testler de yanımda değil.
Anladim cnm iki yumurta var deyince ben sandim yumurta yetmezligi var ..bu durum fsh hormonu yukselirse yumurta rezervin azaliyor demek ..pko varsa dozu cok iyi ayarlanmali...ama kizdim hemsirenize unuttuk diye bir bahanesi olamaz...onun isi ne ...bende uludag uni .2 defa raporlu tup bebek yaptim dr bizzat kendi verdi numarasini..ve egitim hemsiresi var igneyi ne kadar yapcagini gosteriyor gerekirse uyguluyor..daha sonralari hasta yogunlugu artti dr numara vermemis hastalara ama ulasabilecegim bir numara her zaman vardi...Haklısın canım. Zaten bankodaki kızlar suratsız.
Canım Doktorum ilaçların üstünde yazandan daha fazla çıkıyor demişti 50 ml kadar yaniEvet bir kutu yazdılar. Büyümeye göre tekrar yazıcaz dediler.
Bende Kocaeli üniversitesinin profesörünün özel muayenehanesine gidiyorum ve doktorum özellikle asistanımada ulaşabilirsiniz fakat benim için bizzat beni aramanız sizin açınızdan daha iyi olur, çekinmeden ulaşabilirsiniz dedi. Ben ilk zamanlar çekindim ve asistanını aradım, doktorum bana dönüş yapıp direkt beni arayın dedi. Bu da bana büyük güven verdi.Anladim cnm iki yumurta var deyince ben sandim yumurta yetmezligi var ..bu durum fsh hormonu yukselirse yumurta rezervin azaliyor demek ..pko varsa dozu cok iyi ayarlanmali...ama kizdim hemsirenize unuttuk diye bir bahanesi olamaz...onun isi ne ...bende uludag uni .2 defa raporlu tup bebek yaptim dr bizzat kendi verdi numarasini..ve egitim hemsiresi var igneyi ne kadar yapcagini gosteriyor gerekirse uyguluyor..daha sonralari hasta yogunlugu artti dr numara vermemis hastalara ama ulasabilecegim bir numara her zaman vardi...
Genelde veriyolar zaten cnm ...tabiki dr soylemesi daha iyi ..insan o zaman cekinmeden arar..kafasi rahat olur zaten stresli bir surec onlarin daha anlayisli olmasi gerekBende Kocaeli üniversitesinin profesörünün özel muayenehanesine gidiyorum ve doktorum özellikle asistanımada ulaşabilirsiniz fakat benim için bizzat beni aramanız sizin açınızdan daha iyi olur, çekinmeden ulaşabilirsiniz dedi. Ben ilk zamanlar çekindim ve asistanını aradım, doktorum bana dönüş yapıp direkt beni arayın dedi. Bu da bana büyük güven verdi.
Canım bende kullanıyorum gonalf 450 doktorum 450 yazıyor ama içinde 600 var dedi. Gerçekten de öyle 200 vurduruyorum 3 günde bitiyor ilaç. Gerçi ben 3. Kutuyu bitirdim yani sende tahminin 3 kutu vurulursun.KızlAr bana dr gonal f 450 verdi. 3 gün kullanacaksın dediler. 187,5 dozda.
Oradayken aklına gelmedi ama 187,5 3 gün vurulunca 450 den fazla yapıyor. Şimdi hesapladım. Niye böyle oldu anlamadım. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Önceden kalem şeklinde kullanmıştım.
Şimdiki toz şeklinde.
Güzel olsunda sonumuz hayırlısıylaBen dün dr a gittim rahim zarı daha kalınlaşmamış e2 değerim istenilen değerde değilmiş
Bant verdi ekstra kalınlaşma için cumartesi olacaktı transferim ama şimdi pazartesi ye kaldı hayırlısı artık geç olsun güç olmasın seninle aramız az olacak :)))
Seni çok iyi anlıyorum ve seni çok iyi anlayacak onlarca kadın var burada . Yaz bizlere dök içini üzülme herşeyin hayırlısı. İnanmak en önemli adım. İstediğini sorabilirsin ben çekinmeden soruyorum sağolasın hanımlarda yardımcı oluyorlar. Hakkımızda hayırlısıBenimde ilk denemem, benim ki kısa süre 1,5 sene ama bana 15 sene gibi geldi çünkü adetlerim bir düzenli bir düzensiz,her ay düzenli adet olsam bir gün üzülüp önümüzdeki aya odaklanacağım ama adaetim geciktikçe heyecanlanıp hamilemiyim diye mutlu oluyorsun, sabrediyorsun test yapıyorsun negatif, her ay negatif görmek benı yıprattı,hamile olmadığına üzülüyorsun sonra adet olmadığın için üzülüp günlerce adet olmayı bekliyorsun, anlayacağın çok yoruldum ve yıprandım birde şansıma 3 kız arkadaş aynı anda bebek düşünmeye başladık ikisi doğum yaptı bile ama ben hala bekliyorum çok üzülüyorum. Sürekli herkese bu konu hakkında konuşup anlatmak istiyorum.
Estağfurullah cnm Hemşire göstermiştiAy çok soru sordum kusura bakma nolur hastaneden mi öyle söylediler sana?
Kullanma kılavuzunda da hiç böyle yazmıyor?
Yani birçok tüp bebek merkezine göre iyi. Ama ilgi noktasında aynı mı bilmiyorum. Tam özel sisteminde çalışmıyorlar. Ama dr hanım çok iyi. Tatlı bir kadın. Hastalar yoğunlaştı bu ara. İnsanlar duydukça geliyor demek kiİyiymiş aslında
Ne güzel Can'ım. Çok hassas bir süreç. Normalin üstünde ilgi bekliyor insan. Hemşire de normalde çok tatlı biri aslında. Geçen ay transferimde elimi tutmuştu dua etmişti benimle. Moral vermişti. Ama unutmuş işte aramayı. Kızsam bir türlü kızmasam bir türlü.Anladim cnm iki yumurta var deyince ben sandim yumurta yetmezligi var ..bu durum fsh hormonu yukselirse yumurta rezervin azaliyor demek ..pko varsa dozu cok iyi ayarlanmali...ama kizdim hemsirenize unuttuk diye bir bahanesi olamaz...onun isi ne ...bende uludag uni .2 defa raporlu tup bebek yaptim dr bizzat kendi verdi numarasini..ve egitim hemsiresi var igneyi ne kadar yapcagini gosteriyor gerekirse uyguluyor..daha sonralari hasta yogunlugu artti dr numara vermemis hastalara ama ulasabilecegim bir numara her zaman vardi...
Evet kalem gonal f için bana da öyle demişlerdi. Ama bu toz şeklinde. Bir de 50 çıksa bile yine de yetmiyor.Canım Doktorum ilaçların üstünde yazandan daha fazla çıkıyor demişti 50 ml kadar yani
İyiymiş Can'ım o zaman. Öyleyse bana da yeter. Toplamda 562 falan yapıyor çünkü.Canım bende kullanıyorum gonalf 450 doktorum 450 yazıyor ama içinde 600 var dedi. Gerçekten de öyle 200 vurduruyorum 3 günde bitiyor ilaç. Gerçi ben 3. Kutuyu bitirdim yani sende tahminin 3 kutu vurulursun.
Çok sağol Can'ım ya. Tüm desteğin için.Estağfurullah cnm Hemşire göstermişti
Ama dr a ulaşamamak çok kötü hele tüp bebekte isterse bedava olsunYani birçok tüp bebek merkezine göre iyi. Ama ilgi noktasında aynı mı bilmiyorum. Tam özel sisteminde çalışmıyorlar. Ama dr hanım çok iyi. Tatlı bir kadın. Hastalar yoğunlaştı bu ara. İnsanlar duydukça geliyor demek ki
Ne güzel Can'ım. Çok hassas bir süreç. Normalin üstünde ilgi bekliyor insan. Hemşire de normalde çok tatlı biri aslında. Geçen ay transferimde elimi tutmuştu dua etmişti benimle. Moral vermişti. Ama unutmuş işte aramayı. Kızsam bir türlü kızmasam bir türlü.
Evet kalem gonal f için bana da öyle demişlerdi. Ama bu toz şeklinde. Bir de 50 çıksa bile yine de yetmiyor.
İyiymiş Can'ım o zaman. Öyleyse bana da yeter. Toplamda 562 falan yapıyor çünkü.
Çok sağol Can'ım ya. Tüm desteğin için.
Evet kesinlikle öyle. Dr hanım belki de numarasını veriyordur ama. Bunu hiç bilmiyorum. Şimdiye dek hiç ihtiyaç duymamıştım.Ama dr a ulaşamamak çok kötü hele tüp bebekte isterse bedava olsun
Sen hiç bunun için düşünüyor kendini strese sokma, zaten yeterince stres içeren bir dönemdesin. Perşembe günü takip için gittiğinde açıkça konuş ve iste canım, eminim verecektir numarasınıEvet kesinlikle öyle. Dr hanım belki de numarasını veriyordur ama. Bunu hiç bilmiyorum. Şimdiye dek hiç ihtiyaç duymamıştım.
Bu saatten sonra merkez değiştiremem sanırım.
Raporumu da orda çıkarıyorum şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?