Sağol Can'ım benim. Soracağım inş.Sen hiç bunun için düşünüyor kendini strese sokma, zaten yeterince stres içeren bir dönemdesin. Perşembe günü takip için gittiğinde açıkça konuş ve iste canım, eminim verecektir numarasını
Birşey aklıma takıldı, geçtiğimiz ay transferin olmamışmıydı? Ben mi yanlış hatırlıyorum, aynı zamanda değil miydik?Sağol Can'ım benim. Soracağım inş.
Evet canım olmuştu. 8. Gün kan testi negatif çıkmıştı. 12. Günde adet oldum Zaten. Şimdi tekrar tedaviye başladım.Birşey aklıma takıldı, geçtiğimiz ay transferin olmamışmıydı? Ben mi yanlış hatırlıyorum, aynı zamanda değil miydik?
Tamam şimdi anladım ara neden vermediğini, yumurtalıklarını dinlendirmediğin için şaşırmıştım. Peki gittiğin şehirde tüpbebek için tekrar başlama imkanın olmayacak mıydı? Sonuçta taşınma işi olacak, nasıl kollayacaksın kendini? Cesaretine hayran kaldım, ben yapamazdımEvet canım olmuştu. 8. Gün kan testi negatif çıkmıştı. 12. Günde adet oldum Zaten. Şimdi tekrar tedaviye başladım.
Transfer yaptırsam mı bu ay bilmiyorum. Başka şehire taşınacağım iş dolayısıyla. İzin alıp transfere gelebilir miyim bilmiyorum. Kafam çok karışık. En azından sağlıklı olursa dondururum dedim. Bir daha tedavi için imkanım olmayacak.
Ay sen ne sordunnnn ben neler anlattım
İleri itip sonra çekeceksin canım.Yok yerini biliyorum da iğnenin paketten çıkmış hali 37 üzerinde. İleri itip sonra mı çekicem dozu yoksa o haldeyken mi çekicem? Bir arkadaş önce ileri itip sonra çekerek kullanmış.
Canim malesef bende orda tedavimi baslattim boyle rezillik olmaz ya dr iyi ama ekip malesef cok kotu bende transferden sonra ayni ilaclari yaziyor diye eczaneye ugramadim verdikleri kagittada recete ettikleri ilac yazmiyor aradim tabi ogleden sonra telefonlara bakmiyorlar neyse bugun ulastim zorla kendilerine daha onceden yazilmistir o ilac size demez mi uc gun icin ilaci almayinca recete iptal olmuyor mu ben mi yanlis biliyorum ilaci aldim 2 tane ictim bugun aradim gerek yok demez mi o ilaca hemsire delirtiyorlar insani yaŞimdiye dek telefon mevzusu hiç olmadı. Verir mi bilmiyorum. Vakıf hastanesi. İstanbuldaysan bilirsin bezmi alem.
Canımm tebriklerkızlar tahlil sonucumu aldım 134 çıktı çok mutluyum çok darısı olmayanlara inş
Edirne Can'ım. Aslında orda da üniversitenin tüp bebek bölümü var ama güvenemiyorum. Çok Yen'i. Ve hakkında hiç bilgi Yok. Üstelik ilçesinde olacağım ve merkeze de uzak olabilir. Eşim de olmayacak. Yalnız üstesinden gelemem. Evet bu cesaret nerden bilmiyorum. Belki de taşınmam. Ev burda kalır. Günlerdir rahat uyku uyuyamıyorum Zaten. Tam tedaviye başlamışken iş imkanı doğması zora soktu bizi.Tamam şimdi anladım ara neden vermediğini, yumurtalıklarını dinlendirmediğin için şaşırmıştım. Peki gittiğin şehirde tüpbebek için tekrar başlama imkanın olmayacak mıydı? Sonuçta taşınma işi olacak, nasıl kollayacaksın kendini? Cesaretine hayran kaldım, ben yapamazdım
Tüpbebek yumurta uyarıcı ilaçları ise evet, raporlu ilaçları 3 gün içerisinde almak gerekiyor, benim anlamadığım zaten stres topu gibi geziyoruz, nedir bu baştan savmalık. İlk defa böyle sorumsuz çalışanların olduğu bir kurumu duydum.Canim malesef bende orda tedavimi baslattim boyle rezillik olmaz ya dr iyi ama ekip malesef cok kotu bende transferden sonra ayni ilaclari yaziyor diye eczaneye ugramadim verdikleri kagittada recete ettikleri ilac yazmiyor aradim tabi ogleden sonra telefonlara bakmiyorlar neyse bugun ulastim zorla kendilerine daha onceden yazilmistir o ilac size demez mi uc gun icin ilaci almayinca recete iptal olmuyor mu ben mi yanlis biliyorum ilaci aldim 2 tane ictim bugun aradim gerek yok demez mi o ilaca hemsire delirtiyorlar insani ya
Bir arkadaş daha öyle söyledi. Sağol Can'ım. Yarın öyle yapıcam.İleri itip sonra çekeceksin canım.
Aynen öyle. Hele o bankodaki suratsızlar. Taksit taksit söylüyorlar herşeyi. Hiç yardımcı olmuyorlar. Ağız burun konuşuyorlar resmen.Canim malesef bende orda tedavimi baslattim boyle rezillik olmaz ya dr iyi ama ekip malesef cok kotu bende transferden sonra ayni ilaclari yaziyor diye eczaneye ugramadim verdikleri kagittada recete ettikleri ilac yazmiyor aradim tabi ogleden sonra telefonlara bakmiyorlar neyse bugun ulastim zorla kendilerine daha onceden yazilmistir o ilac size demez mi uc gun icin ilaci almayinca recete iptal olmuyor mu ben mi yanlis biliyorum ilaci aldim 2 tane ictim bugun aradim gerek yok demez mi o ilaca hemsire delirtiyorlar insani ya
Aynen katılıyorum. Bende devlette yaptıedığımda sağolsun hemşireler ilgiliydi.Tüpbebek yumurta uyarıcı ilaçları ise evet, raporlu ilaçları 3 gün içerisinde almak gerekiyor, benim anlamadığım zaten stres topu gibi geziyoruz, nedir bu baştan savmalık. İlk defa böyle sorumsuz çalışanların olduğu bir kurumu duydum.
Vardır bunda da bir hayr. Belkide daha iyi gelecek sana orası, yumurtalığın kendini toparlamışsa hiç korkma. Dediğin gibi yumurtaların döllenir ve dondurulacak seviyeye ulaşırsa, transferini sonra yaptırırsın. Bu arada taşınma işinide halleder, kafanı rahatlatırsın. Belkide bu düşünceler geçen transferini etkiledi canım.Edirne Can'ım. Aslında orda da üniversitenin tüp bebek bölümü var ama güvenemiyorum. Çok Yen'i. Ve hakkında hiç bilgi Yok. Üstelik ilçesinde olacağım ve merkeze de uzak olabilir. Eşim de olmayacak. Yalnız üstesinden gelemem. Evet bu cesaret nerden bilmiyorum. Belki de taşınmam. Ev burda kalır. Günlerdir rahat uyku uyuyamıyorum Zaten. Tam tedaviye başlamışken iş imkanı doğması zora soktu bizi.
İlaçları rapor çıkmadan alıyoruz biz Zaten. Eczane yardımcı oluyor o konuda. İğneleri alıp en son ödeme yapıyoruz.Tüpbebek yumurta uyarıcı ilaçları ise evet, raporlu ilaçları 3 gün içerisinde almak gerekiyor, benim anlamadığım zaten stres topu gibi geziyoruz, nedir bu baştan savmalık. İlk defa böyle sorumsuz çalışanların olduğu bir kurumu duydum.
Negatif olunca öğrendim Can'ım iş durumunu. İnşallah iyi gider her şey. Şimdilik yolunda gibi kist yoktu. Korkmuştum tedavi başlamayacak diye. Ama dr hanıma sordum. Peşpeşe olabiliyormuş.Vardır bunda da bir hayr. Belkide daha iyi gelecek sana orası, yumurtalığın kendini toparlamışsa hiç korkma. Dediğin gibi yumurtaların döllenir ve dondurulacak seviyeye ulaşırsa, transferini sonra yaptırırsın. Bu arada taşınma işinide halleder, kafanı rahatlatırsın. Belkide bu düşünceler geçen transferini etkiledi canım.
Maalesef görünüşe göre dış gebelik canımMrb.uzun zaman oldu yazmayalı. 7.günde 8.23 daha sonra 9.gün 14.43 10.gün 16.. 12.gün 22 14.gün 28 çıktı yarım gene test yaptıracağım bu arada 6.gün baslayan kanamam 10.gün arttı parça parça düştü.oluyorum sandim kanmam oldu çok fazla idi.kanamaya ragmen değer düşmeyin ce azda olsa artınca dr.progesteron iğne yaptırdı. Şuanda kanamam yok. Görünen dış gebelik veya sağlıksız gebelik. Bir ihtimal daha 2 emriyo transfwr edilmişti 1.ni düşürdüm.yada nr oldu bilmiyorum yarın test yapicagim bu değerlerle nasıl sağlıklı gebelik olur onuda bilmiyorum dr.ilaçlara devam diyor.
Canım doktorunun adı neNegatif olunca öğrendim Can'ım iş durumunu. İnşallah iyi gider her şey. Şimdilik yolunda gibi kist yoktu. Korkmuştum tedavi başlamayacak diye. Ama dr hanıma sordum. Peşpeşe olabiliyormuş.
Ben de bahçeci hastasıyım bana da dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.Bende aynı şekilde okumuştum doktorum biz bahçeci olarak bu şekilde daha fazla olumlu sonuç aldığınız için bu metodu kullancaz dddi. Ben doktorumu çok seviyorum çok da güveniyorum Allah'ın izni ile diyerek yola çıktım bakalım
Peşpeşe yapılabildiğini bilmiyordum. İyi gidecektir canım, rahat ol yeter ki. Ben Ekim ayına kaldım, bayrama gelmeseydi Ağustos reglimde başlayacaktım.Negatif olunca öğrendim Can'ım iş durumunu. İnşallah iyi gider her şey. Şimdilik yolunda gibi kist yoktu. Korkmuştum tedavi başlamayacak diye. Ama dr hanıma sordum. Peşpeşe olabiliyormuş.
Evet canim bende oradaki sekreter kizlardan hic hoslanmiyorum yarim agiz konusuyorlar iki hemsire vardi ikisode dogum iznine gitti yenilerde tecrubesiz dedigin gibi bence sikayet edilmedigi surece duzelmez orasi neticede dunyanin parasi veriliyor duzgun davranmiyorlar ben soylim sana bolumun telefonunu veriyorlar onada bakmiyorlar hee ordan test sonucu icin arandigimida hicccc hatirlamiyorum kendim internetten bakiyordum yada 100 kere araman lazim sonucu ogrenmen icinBir arkadaş daha öyle söyledi. Sağol Can'ım. Yarın öyle yapıcam.
Aynen öyle. Hele o bankodaki suratsızlar. Taksit taksit söylüyorlar herşeyi. Hiç yardımcı olmuyorlar. Ağız burun konuşuyorlar resmen.
Bu hemşirelerin ikisi Yen'i ve tecrübesiz sanırım. Daha önce Gülşah hemşire vardı. O daha dikkatli gibiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?