TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Birşey aklıma takıldı, geçtiğimiz ay transferin olmamışmıydı? Ben mi yanlış hatırlıyorum, aynı zamanda değil miydik?
Evet canım olmuştu. 8. Gün kan testi negatif çıkmıştı. 12. Günde adet oldum Zaten. Şimdi tekrar tedaviye başladım.
Transfer yaptırsam mı bu ay bilmiyorum. Başka şehire taşınacağım iş dolayısıyla. İzin alıp transfere gelebilir miyim bilmiyorum. Kafam çok karışık. En azından sağlıklı olursa dondururum dedim. Bir daha tedavi için imkanım olmayacak.
Ay sen ne sordunnnn ben neler anlattım

Tamam şimdi anladım ara neden vermediğini, yumurtalıklarını dinlendirmediğin için şaşırmıştım. Peki gittiğin şehirde tüpbebek için tekrar başlama imkanın olmayacak mıydı? Sonuçta taşınma işi olacak, nasıl kollayacaksın kendini? Cesaretine hayran kaldım, ben yapamazdım

Şimdiye dek telefon mevzusu hiç olmadı. Verir mi bilmiyorum. Vakıf hastanesi. İstanbuldaysan bilirsin bezmi alem.
Canim malesef bende orda tedavimi baslattim boyle rezillik olmaz ya dr iyi ama ekip malesef cok kotu bende transferden sonra ayni ilaclari yaziyor diye eczaneye ugramadim verdikleri kagittada recete ettikleri ilac yazmiyor aradim tabi ogleden sonra telefonlara bakmiyorlar neyse bugun ulastim zorla kendilerine daha onceden yazilmistir o ilac size demez mi uc gun icin ilaci almayinca recete iptal olmuyor mu ben mi yanlis biliyorum ilaci aldim 2 tane ictim bugun aradim gerek yok demez mi o ilaca hemsire delirtiyorlar insani ya

Edirne Can'ım. Aslında orda da üniversitenin tüp bebek bölümü var ama güvenemiyorum. Çok Yen'i. Ve hakkında hiç bilgi Yok. Üstelik ilçesinde olacağım ve merkeze de uzak olabilir. Eşim de olmayacak. Yalnız üstesinden gelemem. Evet bu cesaret nerden bilmiyorum. Belki de taşınmam. Ev burda kalır. Günlerdir rahat uyku uyuyamıyorum Zaten. Tam tedaviye başlamışken iş imkanı doğması zora soktu bizi.

Tüpbebek yumurta uyarıcı ilaçları ise evet, raporlu ilaçları 3 gün içerisinde almak gerekiyor, benim anlamadığım zaten stres topu gibi geziyoruz, nedir bu baştan savmalık. İlk defa böyle sorumsuz çalışanların olduğu bir kurumu duydum.

İleri itip sonra çekeceksin canım.
Bir arkadaş daha öyle söyledi. Sağol Can'ım. Yarın öyle yapıcam.

Aynen öyle. Hele o bankodaki suratsızlar. Taksit taksit söylüyorlar herşeyi. Hiç yardımcı olmuyorlar. Ağız burun konuşuyorlar resmen.
Bu hemşirelerin ikisi Yen'i ve tecrübesiz sanırım. Daha önce Gülşah hemşire vardı. O daha dikkatli gibiydi.

Aynen katılıyorum. Bende devlette yaptıedığımda sağolsun hemşireler ilgiliydi.

Vardır bunda da bir hayr. Belkide daha iyi gelecek sana orası, yumurtalığın kendini toparlamışsa hiç korkma. Dediğin gibi yumurtaların döllenir ve dondurulacak seviyeye ulaşırsa, transferini sonra yaptırırsın. Bu arada taşınma işinide halleder, kafanı rahatlatırsın. Belkide bu düşünceler geçen transferini etkiledi canım.

İlaçları rapor çıkmadan alıyoruz biz Zaten. Eczane yardımcı oluyor o konuda. İğneleri alıp en son ödeme yapıyoruz.
Devlet hastanesi gibi. Hasta arttıkça tadı kaçmaya başladı. Doktora yazık. İyi bir kadın oysaki.

Negatif olunca öğrendim Can'ım iş durumunu. İnşallah iyi gider her şey. Şimdilik yolunda gibi kist yoktu. Korkmuştum tedavi başlamayacak diye. Ama dr hanıma sordum. Peşpeşe olabiliyormuş.

Maalesef görünüşe göre dış gebelik canım
Ben de yaşadığım için biliyorum. Degerlerim 2 gun arayla 68-88-91 idi.Çok geçmiş olsun. Bana yumurta takibimi yapan doktorum bir iğne verdi düşürmesi için. Prospektusu okuyunca kanser ilacı olduğunu gördüm ve ürperdim açıkçası. Sonra tüp bebek doktorumu aradım ve gebelik çok ilerlemedigi için ilaçları bırakınca düşeceğini söyledi ve dediği gibi de oldu. Değer 0-5 aralığına düşerse sıkıntı yok demektir. Aklında olsun. Sonuçta bir sürü ilaç kullanıyoruz bir de ona gerek yok bence. Tabi doktorun en iyisini bilir

Negatif olunca öğrendim Can'ım iş durumunu. İnşallah iyi gider her şey. Şimdilik yolunda gibi kist yoktu. Korkmuştum tedavi başlamayacak diye. Ama dr hanıma sordum. Peşpeşe olabiliyormuş.
Canım doktorunun adı ne

Ben de bahçeci hastasıyım bana da dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.

Peşpeşe yapılabildiğini bilmiyordum. İyi gidecektir canım, rahat ol yeter ki. Ben Ekim ayına kaldım, bayrama gelmeseydi Ağustos reglimde başlayacaktım.

Evet canim bende oradaki sekreter kizlardan hic hoslanmiyorum yarim agiz konusuyorlar iki hemsire vardi ikisode dogum iznine gitti yenilerde tecrubesiz dedigin gibi bence sikayet edilmedigi surece duzelmez orasi neticede dunyanin parasi veriliyor duzgun davranmiyorlar ben soylim sana bolumun telefonunu veriyorlar onada bakmiyorlar hee ordan test sonucu icin arandigimida hicccc hatirlamiyorum kendim internetten bakiyordum yada 100 kere araman lazim sonucu ogrenmen icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…