Malesef o ekple zor yazik dr hanim yogunluktan yemege bile cikamadigina bizzat sahit oldumİlaçları rapor çıkmadan alıyoruz biz Zaten. Eczane yardımcı oluyor o konuda. İğneleri alıp en son ödeme yapıyoruz.
Devlet hastanesi gibi. Hasta arttıkça tadı kaçmaya başladı. Doktora yazık. İyi bir kadın oysaki.
Birşey danışmak istiyorum canım. Dondurulmuş embriyo transferinde ne gibi ilaçlar ve prosedür uygulanıyor, ve hazırlık ne zaman başlıyor?Ben de bahçeci hastasıyım bana da dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.
Müşerref banu Can'ım.Canım doktorunun adı ne
Belki transfer yapmayacağı için devam ediyor dr.Peşpeşe yapılabildiğini bilmiyordum. İyi gidecektir canım, rahat ol yeter ki. Ben Ekim ayına kaldım, bayrama gelmeseydi Ağustos reglimde başlayacaktım.
Aynen canım. Sözde dahili numara veriyorlar öyle arayınca cevap Yok. Operatörden bağlatılınca açıyorlar hemen. Aklında olsun. Hangi aşamadasın sen şuan?Evet canim bende oradaki sekreter kizlardan hic hoslanmiyorum yarim agiz konusuyorlar iki hemsire vardi ikisode dogum iznine gitti yenilerde tecrubesiz dedigin gibi bence sikayet edilmedigi surece duzelmez orasi neticede dunyanin parasi veriliyor duzgun davranmiyorlar ben soylim sana bolumun telefonunu veriyorlar onada bakmiyorlar hee ordan test sonucu icin arandigimida hicccc hatirlamiyorum kendim internetten bakiyordum yada 100 kere araman lazim sonucu ogrenmen icin
Evet. Bisküvi ile geçiştirirken gördüm kaç kere.Malesef o ekple zor yazik dr hanim yogunluktan yemege bile cikamadigina bizzat sahit oldum
Cuma transfer oldu beklemediyim simdi ikinci tup denemem ilki haziran ayinda yapildi ikiside ayni hastahaneMüşerref banu Can'ım.
Belki transfer yapmayacağı için devam ediyor dr.
Transfer noktasını hiç sormadım.
Aynen canım. Sözde dahili numara veriyorlar öyle arayınca cevap Yok. Operatörden bağlatılınca açıyorlar hemen. Aklında olsun. Hangi aşamadasın sen şuan?
Hadi inşallah bu defa olur Can'ım. Geçen bir çift vardı. Pozitif sonuçlanmış. Nasıl imrendim onlara bakarken. Kız o kadar huzurlu mutluydu ki.Cuma transfer oldu beklemediyim simdi ikinci tup denemem ilki haziran ayinda yapildi ikiside ayni hastahane
İlk defa yaşadım böyle bir şey. Geçen ay aniden aşılamadan tüp bebeğe dönünce çok yardımcı oldular. Çok ilgilendiler. Dr hanım aşılama iptal olmasına rağmen ilaçları aşılama raporu ile aldırdı. Ücretli olmasına rağmen uyguna geldi ilki.sen nereye gidiyorsun?Dolunay22 adını çok duydum doktorunun
İnternette çok okudum yorumlarını
Ama hastane böyle yapıyorsa iyi değil
İnsallah pozitifi gorurumde butun sinirim gecer cok yogun olabilirler o zaman yeterli personeli olmali afedersiniz diyeceklerine bide kizmaya calisiyorlar daha beter sinirleniyorumTüpbebek yumurta uyarıcı ilaçları ise evet, raporlu ilaçları 3 gün içerisinde almak gerekiyor, benim anlamadığım zaten stres topu gibi geziyoruz, nedir bu baştan savmalık. İlk defa böyle sorumsuz çalışanların olduğu bir kurumu duydum.
İnsallah bizlerde aliriz pozif sonucu 3. Gun emb 2 tane transfer ettiler ilk denemede de ikitane vermislerdi sinem hn gercekten cok tatli aslinda orda 5. Gun emb koyduklarini hicc duymadimHadi inşallah bu defa olur Can'ım. Geçen bir çift vardı. Pozitif sonuçlanmış. Nasıl imrendim onlara bakarken. Kız o kadar huzurlu mutluydu ki.
Kaç transfer yapıldı kaçıncı gün embriyosu?
Embriyolog Gülçin hanım da tatlı bir kadın.
Yumurtalar toplandıktan 11 gün sonra adet oldum. Adetin 3. Günü hastaneye gittim (2. Gün pazara denk gelmişti) Estrofem, Regenesis vitamin kullanmaya başladım 12 gün sonra kontrole gittim tahlil yapıldı rahim istenilen kalınlığa ulaşmıştı. 2 gün sonrada transfer oldu. 2 gün öncesinden de crinone jel orvitelle iğne coraspin prednol pruloton iğne kullanmaya başladım. kalan embriyomu çözdürüp gelişimini izlediler öğlenden sonra transfer oldu. Bu kullandığım iğne ve ilaçlar zamanla kesildi. Umarım yardımcı olmuşumdur. Kafana takılan bir şey olursa sorarsın yine :)Birşey danışmak istiyorum canım. Dondurulmuş embriyo transferinde ne gibi ilaçlar ve prosedür uygulanıyor, ve hazırlık ne zaman başlıyor?
Yaa cok uzuldum deger vermiyor sirf uygun diye gittim ne oldu arkadasina@zendure, A alya001 , kızlar canınızı sıkmak istemem ama o hastaneye çok güvenmeyin , çok yakın arkadaşım gitti oraya, ihmaller zincirinin kurbanı oldu, bir daha anne olamayacak duruma geldi , dikkat edin çokça sorgulayın ve gerekirse kavga edin , bizim bu konuda verdiğimiz değeri özel hastaneler bile zor veriyor , onların umru değil. İnşallah sıkıntısız pozitifleri alırsınız
Hadi ya@zendure, A alya001 , kızlar canınızı sıkmak istemem ama o hastaneye çok güvenmeyin , çok yakın arkadaşım gitti oraya, ihmaller zincirinin kurbanı oldu, bir daha anne olamayacak duruma geldi , dikkat edin çokça sorgulayın ve gerekirse kavga edin , bizim bu konuda verdiğimiz değeri özel hastaneler bile zor veriyor , onların umru değil. İnşallah sıkıntısız pozitifleri alırsınız
Ben 5. Gün embriyosuydu Can'ım. Aslında 3. Gün yapılacaktı. Ama o gün içeri giremedi dr. Rahim ağzında kistler varmış. Onları temizledi o gün. Korkuyorum yine aynı şeyle karşılaşmaktan.İnsallah bizlerde aliriz pozif sonucu 3. Gun emb 2 tane transfer ettiler ilk denemede de ikitane vermislerdi sinem hn gercekten cok tatli aslinda orda 5. Gun emb koyduklarini hicc duymadim
dejavu_one nasılsın canım biraz sakinledin mi
Teşekkürler canım, evet çok yardımcı oldun hemdeYumurtalar toplandıktan 11 gün sonra adet oldum. Adetin 3. Günü hastaneye gittim (2. Gün pazara denk gelmişti) Estrofem, Regenesis vitamin kullanmaya başladım 12 gün sonra kontrole gittim tahlil yapıldı rahim istenilen kalınlığa ulaşmıştı. 2 gün sonrada transfer oldu. 2 gün öncesinden de crinone jel orvitelle iğne coraspin prednol pruloton iğne kullanmaya başladım. kalan embriyomu çözdürüp gelişimini izlediler öğlenden sonra transfer oldu. Bu kullandığım iğne ve ilaçlar zamanla kesildi. Umarım yardımcı olmuşumdur. Kafana takılan bir şey olursa sorarsın yine :)
Hadi ya(
Biz bayağı sorguladık aslında. Dr la eşim ayrıntılı açıkça konuştu. Güven noktasında sıkıntı Yok da çalışanların ihmali gerçekten can sıkıcı. Umarım iyi durumdadır şimdi arkadaşın.
O kadar dr gezdim ki. İlk kez bu dr bu kadar güven verdi bana.
Ben 5. Gün embriyosuydu Can'ım. Aslında 3. Gün yapılacaktı. Ama o gün içeri giremedi dr. Rahim ağzında kistler varmış. Onları temizledi o gün. Korkuyorum yine aynı şeyle karşılaşmaktan.
Çok sağol Can'ım. Çok haklısın. Ama şuan mecburum oraya. Maddi maneviYanlış teşhis, yanlış tedavi, yanlış ameliyat , sonrasında toparlanmaya çalıştı ama baya sıkıntı çekti , hemşire mi bankodaki kızlar mı artık ne olduklarını bilmiyorum ama başlarından savıyolar hep , siz öyle yazınca içim cız etti hatırladım o yaşananları uyarmak istedim , önyargı yapmayayım Rabbim ol dedikten sonra olur ama tedbirli olun aman diyim ...
Banu hn mi yapti daha onceki tedaviniHadi ya(
Biz bayağı sorguladık aslında. Dr la eşim ayrıntılı açıkça konuştu. Güven noktasında sıkıntı Yok da çalışanların ihmali gerçekten can sıkıcı. Umarım iyi durumdadır şimdi arkadaşın.
O kadar dr gezdim ki. İlk kez bu dr bu kadar güven verdi bana.
Ben 5. Gün embriyosuydu Can'ım. Aslında 3. Gün yapılacaktı. Ama o gün içeri giremedi dr. Rahim ağzında kistler varmış. Onları temizledi o gün. Korkuyorum yine aynı şeyle karşılaşmaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?