TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Malesef o ekple zor yazik dr hanim yogunluktan yemege bile cikamadigina bizzat sahit oldum

Canım doktorunun adı ne
Müşerref banu Can'ım.

Peşpeşe yapılabildiğini bilmiyordum. İyi gidecektir canım, rahat ol yeter ki. Ben Ekim ayına kaldım, bayrama gelmeseydi Ağustos reglimde başlayacaktım.
Belki transfer yapmayacağı için devam ediyor dr.
Transfer noktasını hiç sormadım.

Aynen canım. Sözde dahili numara veriyorlar öyle arayınca cevap Yok. Operatörden bağlatılınca açıyorlar hemen. Aklında olsun. Hangi aşamadasın sen şuan?

Malesef o ekple zor yazik dr hanim yogunluktan yemege bile cikamadigina bizzat sahit oldum
Evet. Bisküvi ile geçiştirirken gördüm kaç kere.
Daha önce erkek dr da vardı. Prof. O yok artık sanırım. Hiç görmüyorum. Sinem hemşire var. O tecrübeli aslında. Ama o bir tek ameliyathane bölümünde.

Cuma transfer oldu beklemediyim simdi ikinci tup denemem ilki haziran ayinda yapildi ikiside ayni hastahane

Cuma transfer oldu beklemediyim simdi ikinci tup denemem ilki haziran ayinda yapildi ikiside ayni hastahane
Hadi inşallah bu defa olur Can'ım. Geçen bir çift vardı. Pozitif sonuçlanmış. Nasıl imrendim onlara bakarken. Kız o kadar huzurlu mutluydu ki.
Kaç transfer yapıldı kaçıncı gün embriyosu?
Embriyolog Gülçin hanım da tatlı bir kadın.

Dolunay22 adını çok duydum doktorunun
İnternette çok okudum yorumlarını
Ama hastane böyle yapıyorsa iyi değil

Dolunay22 adını çok duydum doktorunun
İnternette çok okudum yorumlarını
Ama hastane böyle yapıyorsa iyi değil
İlk defa yaşadım böyle bir şey. Geçen ay aniden aşılamadan tüp bebeğe dönünce çok yardımcı oldular. Çok ilgilendiler. Dr hanım aşılama iptal olmasına rağmen ilaçları aşılama raporu ile aldırdı. Ücretli olmasına rağmen uyguna geldi ilki.sen nereye gidiyorsun?

İnsallah pozitifi gorurumde butun sinirim gecer cok yogun olabilirler o zaman yeterli personeli olmali afedersiniz diyeceklerine bide kizmaya calisiyorlar daha beter sinirleniyorum

@zendure, A alya001 , kızlar canınızı sıkmak istemem ama o hastaneye çok güvenmeyin , çok yakın arkadaşım gitti oraya, ihmaller zincirinin kurbanı oldu, bir daha anne olamayacak duruma geldi , dikkat edin çokça sorgulayın ve gerekirse kavga edin , bizim bu konuda verdiğimiz değeri özel hastaneler bile zor veriyor , onların umru değil. İnşallah sıkıntısız pozitifleri alırsınız

İnsallah bizlerde aliriz pozif sonucu 3. Gun emb 2 tane transfer ettiler ilk denemede de ikitane vermislerdi sinem hn gercekten cok tatli aslinda orda 5. Gun emb koyduklarini hicc duymadim

Birşey danışmak istiyorum canım. Dondurulmuş embriyo transferinde ne gibi ilaçlar ve prosedür uygulanıyor, ve hazırlık ne zaman başlıyor?
Yumurtalar toplandıktan 11 gün sonra adet oldum. Adetin 3. Günü hastaneye gittim (2. Gün pazara denk gelmişti) Estrofem, Regenesis vitamin kullanmaya başladım 12 gün sonra kontrole gittim tahlil yapıldı rahim istenilen kalınlığa ulaşmıştı. 2 gün sonrada transfer oldu. 2 gün öncesinden de crinone jel orvitelle iğne coraspin prednol pruloton iğne kullanmaya başladım. kalan embriyomu çözdürüp gelişimini izlediler öğlenden sonra transfer oldu. Bu kullandığım iğne ve ilaçlar zamanla kesildi. Umarım yardımcı olmuşumdur. Kafana takılan bir şey olursa sorarsın yine :)

Yaa cok uzuldum deger vermiyor sirf uygun diye gittim ne oldu arkadasina

Hadi ya (
Biz bayağı sorguladık aslında. Dr la eşim ayrıntılı açıkça konuştu. Güven noktasında sıkıntı Yok da çalışanların ihmali gerçekten can sıkıcı. Umarım iyi durumdadır şimdi arkadaşın.
O kadar dr gezdim ki. İlk kez bu dr bu kadar güven verdi bana.

İnsallah bizlerde aliriz pozif sonucu 3. Gun emb 2 tane transfer ettiler ilk denemede de ikitane vermislerdi sinem hn gercekten cok tatli aslinda orda 5. Gun emb koyduklarini hicc duymadim
Ben 5. Gün embriyosuydu Can'ım. Aslında 3. Gün yapılacaktı. Ama o gün içeri giremedi dr. Rahim ağzında kistler varmış. Onları temizledi o gün. Korkuyorum yine aynı şeyle karşılaşmaktan.

dejavu_one nasılsın canım biraz sakinledin mi

eh canım biraz daha iyiyim şoktayım hala tabi çok inandırınca kendimi. Hep kalp atışını görmeden rahat etmem hazırlıklıyım dedim ama öyle olmuyormuş. İnşallah sen yarın güzel haberler vereceksin katlanacak değerin

Yanlış teşhis, yanlış tedavi, yanlış ameliyat , sonrasında toparlanmaya çalıştı ama baya sıkıntı çekti , hemşire mi bankodaki kızlar mı artık ne olduklarını bilmiyorum ama başlarından savıyolar hep , siz öyle yazınca içim cız etti hatırladım o yaşananları uyarmak istedim , önyargı yapmayayım Rabbim ol dedikten sonra olur ama tedbirli olun aman diyim ...

Teşekkürler canım, evet çok yardımcı oldun hemde Yumurta uyarıcı zamanıyla eş zamanda başlıyor ve sadece rahim hazırlanıyor. Bu işlemde anladığım kişiye göre değişkenlik gösteriyor, transfer zamanı da öyle. Yani aynı zamanda doktora gitmeliyim Tekrar teşekkür ederim

Canım sizin doktorunuza değil lafım yanlış olmasın kimsenin hakkını yemeyeyim , ama bu iş de ekip işi doktor herşeye yetişemez . Ben sadece sizin daha temkinli olmanızı istedim , yoksa doktorunuza güvenin tabiki

Çok sağol Can'ım. Çok haklısın. Ama şuan mecburum oraya. Maddi manevi

Banu hn mi yapti daha onceki tedavini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…