Zaten o mecburiyet bagliyor ya insani insallah sikintisiz atlatirizÇok sağol Can'ım. Çok haklısın. Ama şuan mecburum oraya. Maddi manevi
Teşekkürler canım, evet çok yardımcı oldun hemdeYumurta uyarıcı zamanıyla eş zamanda başlıyor ve sadece rahim hazırlanıyor. Bu işlemde anladığım kişiye göre değişkenlik gösteriyor, transfer zamanı da öyle. Yani aynı zamanda doktora gitmeliyim Tekrar teşekkür ederim
Çok sağol Can'ım. Çok haklısın. Ama şuan mecburum oraya. Maddi manevi
Evet canım. Geçen aydı zaten.Banu hn mi yapti daha onceki tedavini
İnşallah Can'ım. İnş iyi haberler verirsin bize.Zaten o mecburiyet bagliyor ya insani insallah sikintisiz atlatiriz
Bundan sonra öyle olacağım Can'ım. Aslında şikayet edecektim ama eşim boşver ekmekleriyle oynamayalım dedi. Ama bugünkü yaşadıklarımdan sonra iyi niyetimi unutsunlar artık.Anlıyorum canım Allah yardımcın olsun ama şunu unutma orada senin işini yapmak için bulunuyorlar , normalde kırıcı olmam ama böyle şeyler görünce gerekirse sert bi şekilde işini yaptırman gerektiğini düşünüyorum. Her şeyi tekrar tekrar sor hatırlat canım tek tavsiyem bu Rabbim gönlünüze göre versin , inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Canım kaç embriyon vardı kaçı donduruldu ? Doktorum bana 3 ü de çözülecek 2 si transfer edilecek. Kalan 1 i izlenecek dddi kaliteli ilerleme olursa dondurulacak. Senin nasıl oldu bu işlemler , Bilgi verir misinBen de bahçeci hastasıyım bana da dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.
Canım kaç embriyon vardı kaçı donduruldu ? Doktorum bana 3 ü de çözülecek 2 si transfer edilecek. Kalan 1 i izlenecek dddi kaliteli ilerleme olursa dondurulacak. Senin nasıl oldu bu işlemler , Bilgi verir misin
MaşallahCanım benim toplanan 8 yumurtadan 4 ü olgun çıktı.3 tanesi dollendi 1 i iyi kalite 10 hücreleri 3. Gün donduruldu. Diğer ikisinden pek umut yoktu ama yine de 5. Güne kadar izlendi ama malesef ilerleme olmadı. Kalan 3. Gün 10 hücreli 1 embriyo dondurulmuştu. Transfer günü sabahdan cozdurme işlemi yapıldı ve transfer saatine kadar izlendi çok şükür ki gelişmeye devam ediyordu ve tek embriyo ile hamile kaldım çok şükür..
Maşallahdarısı bana , bizlere ... bende heyecanla cuma gününü bekliyorum inşallah hayırlarla nasib olur. Önerilerin var mı aman şakın yapma yada mutlaka yap dediğin ? Transfer öncesi sonrası ?
Canım benim varsa testin sabahta yap.umut dünyası belki geç gelişimi olmuştur.hiö çıkmadı değilkiKızlar sabah yapıp negatif çıkan testime baktım böyle bir hal almış
Evet canım resmen umut dünyası ya...Canım benim varsa testin sabahta yap.umut dünyası belki geç gelişimi olmuştur.hiö çıkmadı değilki
Sende 21 Ağustos git ayni anda girelim ultrasona :)Yok canım 15 gün sonra dediler ben de 22 agustos gibş giderim inşallah
aklıma geldikçe ağlıyorum allahım diyrm sen kimsenin kucağını boş bırakmaNe güzel yaaaaa
Bizlerde yaşayalım o Sevinç'i
İnşallah sağlıcakla kucağına almakta nasip olır canım
Iyi olacaksın canım biraz zaman ben Oğlumu 5. Denemede aldım kucağıma pes etmedim sende etme anne olmak kolay değil.dua edin ya lütfen testimden hayırlı sonuçlar çıksıneh canım biraz daha iyiyim şoktayım hala tabi çok inandırınca kendimi. Hep kalp atışını görmeden rahat etmem hazırlıklıyım dedim ama öyle olmuyormuş. İnşallah sen yarın güzel haberler vereceksin katlanacak değerin
Tamam canım ayarlamaya çalışcam:)Sende 21 Ağustos git ayni anda girelim ultrasona :)
Canım ben inanıyorum yüksek çıkacakIyi olacaksın canım biraz zaman ben Oğlumu 5. Denemede aldım kucağıma pes etmedim sende etme anne olmak kolay değil.dua edin ya lütfen testimden hayırlı sonuçlar çıksın
Ellerine sağlık yazmışsın o kadar , çok teşekkür ederim , güzel haberleri de paylalırım inşallah seninleAminnn inşaallah canım Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşaallah Transfer öncesi pek birşey yapmadım aslında. Transfer günü 2 dilim ananas ve birkaç tane ceviz aldim yanıma.transfer sonrası hemen yedim orada 1 saat sonra eve geldim.5 gün boyunca bir dilim ananas 1 bardak taze sıkılmış havuç suyu ve kabak çekirdeği yedim. 3. Gün önce saçımı yıkayıp sonra ayakta carcapuk bi duş aldım ılık suyla. Hiç bir is falam yapmadım annem yanımdaydı zaten sadece jeli sıkıp evin içinde 15dkika yürüyüş yapıyordum. Bol bol dua ettim tabi :) Gerçi hala evde birşey yapmıyorum bazen ayakta yemek yapıyorum. Bi de kabız olmamak için akşamdan suya koyduğum kayısıları yiyordum şükür hiç kabız olmadım. Bunları yaptım :) umarım faydası olur
Ay canım benim inşaallah yaCanım ben inanıyorum yüksek çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?