TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Merhaba besincigün donmuş bir tane embriyo transferimin altıncı günündeyim sabah idrar testi yaptım ilk beş dk da ikinci çizgi silik çıktı emin olamadım aynı testten bir daha yaptım oda aynı
Test bana biraz dandik gibi geldi markası bebe time iyi yorumda var kötü yorumda bu marka ile ilgili..
Tecrübesi olan varsa yorumlayabilir mi?
Sekiz senedir bu anı bekliyorum çok heyecanlandım heryere yazıyorum

Eklentiler

• IMG_0857.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 64
Olmasa çıkmaz canım inşallah böyle devam eder

Yaa cok sevindim canim inşallah gitgide netlwsir nezaman verceksin kan..8.günü mu yaotin..bende yarin yapsam mi..bende hic belirti yok ama sende varmiydi canim
Canım bugün 8. Gün 1ağustosta yapılmıştı transferim inşallah dediğin gibi git gide netleşir
Bu akşam acilde kan vereyim diyorum varsa çıkar sanırım sonra 10. Gün 12. Gün veririm netleşir
Sende 8. Gün yap bakalım İnşallah olumlu sonuç alırız

Evt canim bencede ver git gide artışına bakarsin..insallh ama korkmuyoda değilim sanki hicbisey yokmus gibi geliyo

Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin.

tebrikler canım
Var evet
Erken yaptığın için testi çok silik çıkmış
Hergün yapıp artışına bakarsın

Günaydın kızlar bugün 8. Gün
Dün test negatif diye çok üzülmüştüm bugün silikde olsa 2. Çizgiyi gördüm benden başka gören var mı
Günaydın canım
Gözüküyor evet
Hayırlı olsun
Kan ver bencede çünjü idrarda çıktıysa kanda zaten bellidir

Evt canim bencede ver git gide artışına bakarsin..insallh ama korkmuyoda değilim sanki hicbisey yokmus gibi geliyo
Canım bende de hiçbir şey yokmuş gibi geliyor göğüslerim indi hiçbir belirti yok bence bu işlerin belirti ile çok alakası yok

Yaa cok sevindim canim inşallah gitgide netlwsir nezaman verceksin kan..8.günü mu yaotin..bende yarin yapsam mi..bende hic belirti yok ama sende varmiydi canim
Canım yazmadan geçemedim
Ben net çift çizgi gördüm
Geçmiş paylaşımlarıma bakarsan
Ve bendede belirti yok
Belirtilere takılma

Kızlar tedavim bu ay iptal oldu (((
Rahimde sıvı varmış antibiyotik verdi ilaçlar kesildi
Temmuz dedim regl olamadım hadi Ağustos dedim sıvı çıktı
Eylül demeye korkuyorum ama hayırlısı bakalım

Hepinizin yolu açık olsun hamile kalanlara Sağlıcakla kıracağınıza alın inşallah

Negatif alan arkadaşlarım inşallah tedaviye gerek kalmadan normal yolla hamilelik yaşarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…