Buarada benimki 2 tane 3 gün embriyosu 8 hücreliGünaydın kızlar bugün 8. Gün
Dün test negatif diye çok üzülmüştüm bugün silikde olsa 2. Çizgiyi gördüm benden başka gören var mı
Olmasa çıkmaz canım inşallah böyle devam ederMerhaba besincigün donmuş bir tane embriyo transferimin altıncı günündeyim sabah idrar testi yaptım ilk beş dk da ikinci çizgi silik çıktı emin olamadım aynı testten bir daha yaptım oda aynı
Test bana biraz dandik gibi geldi markası bebe time iyi yorumda var kötü yorumda bu marka ile ilgili..
Tecrübesi olan varsa yorumlayabilir mi?
Sekiz senedir bu anı bekliyorum çok heyecanlandım heryere yazıyorum
Hayırlı olsun Can'ım. Harika bir resim bu :)Günaydın kızlar bugün 8. Gün
Dün test negatif diye çok üzülmüştüm bugün silikde olsa 2. Çizgiyi gördüm benden başka gören var mı
Yaa cok sevindim canim inşallah gitgide netlwsir nezaman verceksin kan..8.günü mu yaotin..bende yarin yapsam mi..bende hic belirti yok ama sende varmiydi canimBuarada benimki 2 tane 3 gün embriyosu 8 hücreli
Canım bugün 8. Gün 1ağustosta yapılmıştı transferim inşallah dediğin gibi git gide netleşirYaa cok sevindim canim inşallah gitgide netlwsir nezaman verceksin kan..8.günü mu yaotin..bende yarin yapsam mi..bende hic belirti yok ama sende varmiydi canim
Evt canim bencede ver git gide artışına bakarsin..insallh ama korkmuyoda değilim sanki hicbisey yokmus gibi geliyoCanım bugün 8. Gün 1ağustosta yapılmıştı transferim inşallah dediğin gibi git gide netleşir
Bu akşam acilde kan vereyim diyorum varsa çıkar sanırım sonra 10. Gün 12. Gün veririm netleşir
Sende 8. Gün yap bakalım İnşallah olumlu sonuç alırız
Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin.Seni çok iyi anlıyorum ve seni çok iyi anlayacak onlarca kadın var burada . Yaz bizlere dök içini üzülme herşeyin hayırlısı. İnanmak en önemli adım. İstediğini sorabilirsin ben çekinmeden soruyorum sağolasın hanımlarda yardımcı oluyorlar. Hakkımızda hayırlısı
Günaydın kızlar bugün 8. Gün
tebrikler canımMerhaba besincigün donmuş bir tane embriyo transferimin altıncı günündeyim sabah idrar testi yaptım ilk beş dk da ikinci çizgi silik çıktı emin olamadım aynı testten bir daha yaptım oda aynı
Test bana biraz dandik gibi geldi markası bebe time iyi yorumda var kötü yorumda bu marka ile ilgili..
Tecrübesi olan varsa yorumlayabilir mi?
Sekiz senedir bu anı bekliyorum çok heyecanlandım heryere yazıyorum
Günaydın canımGünaydın kızlar bugün 8. Gün
Canım bende de hiçbir şey yokmuş gibi geliyor göğüslerim indi hiçbir belirti yok bence bu işlerin belirti ile çok alakası yokEvt canim bencede ver git gide artışına bakarsin..insallh ama korkmuyoda değilim sanki hicbisey yokmus gibi geliyo
Canım yazmadan geçemedimYaa cok sevindim canim inşallah gitgide netlwsir nezaman verceksin kan..8.günü mu yaotin..bende yarin yapsam mi..bende hic belirti yok ama sende varmiydi canim
İnşallah canim oyledir Rabbim yardim etsin herkese..esim kesin bekle diycek ama yarin bende bi deneyim şansımiCanım yazmadan geçemedim
Ben net çift çizgi gördüm
Geçmiş paylaşımlarıma bakarsan
Ve bendede belirti yok
Belirtilere takılma
İnşaallah canım bekliyorum güzel haberlerini :)Ellerine sağlık yazmışsın o kadar , çok teşekkür ederim , güzel haberleri de paylalırım inşallah seninle
Erkense yapma canımİnşallah canim oyledir Rabbim yardim etsin herkese..esim kesin bekle diycek ama yarin bende bi deneyim şansımi
Evet goruyorum cnm tebrik ederim..Günaydın kızlar bugün 8. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?