Evet inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını versintebrikler canım
Var evet
Erken yaptığın için testi çok silik çıkmış
Hergün yapıp artışına bakarsın
Bencede gözüküyorGünaydın kızlar bugün 8. Gün
Dün test negatif diye çok üzülmüştüm bugün silikde olsa 2. Çizgiyi gördüm benden başka gören var mı
Hayırlı olsun canım bende gördümGünaydın kızlar bugün 8. Gün
Dün test negatif diye çok üzülmüştüm bugün silikde olsa 2. Çizgiyi gördüm benden başka gören var mı
Aldım canım şükür pozitif darısı en kısa zamanda sana inşaallahDadli ne yaptın canım almadın mı sonucu daha
Gözün aydın maşallahKızlar Şükür sonucum çıktı150
Canım hayırlı olsun silik çizgi var ama o marka çizgiyi net göstermiyor yarın başka test yap daha net çıkarMerhaba besincigün donmuş bir tane embriyo transferimin altıncı günündeyim sabah idrar testi yaptım ilk beş dk da ikinci çizgi silik çıktı emin olamadım aynı testten bir daha yaptım oda aynı
Test bana biraz dandik gibi geldi markası bebe time iyi yorumda var kötü yorumda bu marka ile ilgili..
Tecrübesi olan varsa yorumlayabilir mi?
Sekiz senedir bu anı bekliyorum çok heyecanlandım heryere yazıyorum
Sağol canım seninde gözün AydınGözün aydın maşallah
Çıktı canım pozitif darısı senin habere inşaallah
Üzülme canım, rahmin tamamen hazır olsun şartlar olgunlaşsın bu senin ve embriyonun tutunması için daha önemli. Sen ayın başında, ben ayın sonunda bakalım ne olacak durumumuz. Hakkımızda hayırlısı olsunKızlar tedavim bu ay iptal oldu(((
Rahimde sıvı varmış antibiyotik verdi ilaçlar kesildi
Temmuz dedim regl olamadım hadi Ağustos dedim sıvı çıktı
Eylül demeye korkuyorum ama hayırlısı bakalım
Hepinizin yolu açık olsun hamile kalanlara Sağlıcakla kıracağınıza alın inşallah
Negatif alan arkadaşlarım inşallah tedaviye gerek kalmadan normal yolla hamilelik yaşarsınız
Can'ım benim üzülme hayırlısı böyleymiş demek ki. Korkularımız hiç bitmiyor. İnan ben tekrar başladım ama hala tedavi sonlanacak mı diye korkularım var. Ohss olabilir dölllenme olmayabilir embriyo gelişimi durabilir.Kızlar tedavim bu ay iptal oldu(((
Rahimde sıvı varmış antibiyotik verdi ilaçlar kesildi
Temmuz dedim regl olamadım hadi Ağustos dedim sıvı çıktı
Eylül demeye korkuyorum ama hayırlısı bakalım
Hepinizin yolu açık olsun hamile kalanlara Sağlıcakla kıracağınıza alın inşallah
Negatif alan arkadaşlarım inşallah tedaviye gerek kalmadan normal yolla hamilelik yaşarsınız
Kızlar Şükür sonucum çıktı150
Hayırlısı tabiii inşallah canımÜzülme canım, rahmin tamamen hazır olsun şartlar olgunlaşsın bu senin ve embriyonun tutunması için daha önemli. Sen ayın başında, ben ayın sonunda bakalım ne olacak durumumuz. Hakkımızda hayırlısı olsun
Tebrikler. Çok güzel Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar Şükür sonucum çıktı150
Aynen canım ilk şoku atlattımCan'ım benim üzülme hayırlısı böyleymiş demek ki. Korkularımız hiç bitmiyor. İnan ben tekrar başladım ama hala tedavi sonlanacak mı diye korkularım var. Ohss olabilir dölllenme olmayabilir embriyo gelişimi durabilir.
En başından ertelenmesi daha iyi. Sıkma tatlı canını. Belki o zamana dek sürpriz yapar seninki. Kendiliğinden geliverir.
Geç olsun güç olmasın Allah büyük yaşayan bilir ne yaşadığını ama kendini bırakma bu aşamaya gelemeyenler var hiç yumurtası olmayan gelişmeyen eşinden sperm olmayanAynen canım ilk şoku atlattım
Ama orada ağlamaya başlayınca hoca da sarıldı bana :))
Geçen ay regl olamadım bu ay böyle bebeğimi alamadım bir türlü donmuş bekliyorlar beni
Amin canımTebrikler. Çok güzel Allah tamamına erdirsin inşallah
Canım Adana da kışla Başkent'te .sağol canım darısı isteyen herkese inşaallahGözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Nerede oldun sen tedavini canımDadli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?