TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Canım hayırlı olsun silik çizgi var ama o marka çizgiyi net göstermiyor yarın başka test yap daha net çıkar

Üzülme canım, rahmin tamamen hazır olsun şartlar olgunlaşsın bu senin ve embriyonun tutunması için daha önemli. Sen ayın başında, ben ayın sonunda bakalım ne olacak durumumuz. Hakkımızda hayırlısı olsun

Can'ım benim üzülme hayırlısı böyleymiş demek ki. Korkularımız hiç bitmiyor. İnan ben tekrar başladım ama hala tedavi sonlanacak mı diye korkularım var. Ohss olabilir dölllenme olmayabilir embriyo gelişimi durabilir.
En başından ertelenmesi daha iyi. Sıkma tatlı canını. Belki o zamana dek sürpriz yapar seninki. Kendiliğinden geliverir.

Hayırlısı tabiii inşallah canım
Hoş negatif almaktan daha iyi

Kızlar sizdede varmı transferden sonra aşırı saç dökülmesi,2 gündür dudaklarım çatlıyor.birde aşırı koltuk altım terliyor günlük nerdeyse duş alıyorum.

Aynen canım ilk şoku atlattım
Ama orada ağlamaya başlayınca hoca da sarıldı bana :))
Geçen ay regl olamadım bu ay böyle bebeğimi alamadım bir türlü donmuş bekliyorlar beni

Aynen canım ilk şoku atlattım
Ama orada ağlamaya başlayınca hoca da sarıldı bana :))
Geçen ay regl olamadım bu ay böyle bebeğimi alamadım bir türlü donmuş bekliyorlar beni
Geç olsun güç olmasın Allah büyük yaşayan bilir ne yaşadığını ama kendini bırakma bu aşamaya gelemeyenler var hiç yumurtası olmayan gelişmeyen eşinden sperm olmayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…