Bende o dediklerin var canımKızlar sizdede varmı transferden sonra aşırı saç dökülmesi,2 gündür dudaklarım çatlıyor.birde aşırı koltuk altım terliyor günlük nerdeyse duş alıyorum.
Kızlar Şükür sonucum çıktı150
Çok tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin..Kızlar Şükür sonucum çıktı150
Canım en kısa zamanda sanada Rabbim versinCnmmmm cokkk sevindimmm hayirli ugurlu olsunn cnm saglikla kucagina al cnm
5.gün embriyosu ve 28 Temmuz transfer tarihim canım.tşk ederim Allah isteyen herkese versinÇok tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin..
Bu kaçıncı gün değeriniz acaba?
Canım brn transfer tarihi diye biliyorum tüp bebekteKızlar affınıza sığınarak bişey soracam.az önce hastane aradı 23 Ağustos a randevu verdi kalp atışı için ama ben 17 temmuzda adet olmuştum hamileliğimi erken öğrendim yani erken transfer yapıldı 1 hafta kalınlığı iyiydi rahimin.demem o ki 5 hafta 2 günlük olacak ozaman bebeğim inşaallah .oeki 6. Haftadan önce kalp sesini nasıl duyacak bunlar adet tarihine göre hesap değilde transfer tarihime göre mi hesap Yapılıyor acaba bilen var mı?
Canım çok üzüldüm o beklenti nedir iyi biliriz , seni anlıyorum. Ama hayırlısı diye dua etmek gerekiyor ki bunu çok iyi biliyoruz inşallah en yakın zamanda hayırla sağlıkla tedavin devam eder ve bebek haberlerini bizlere yazarsınKızlar tedavim bu ay iptal oldu(((
Rahimde sıvı varmış antibiyotik verdi ilaçlar kesildi
Temmuz dedim regl olamadım hadi Ağustos dedim sıvı çıktı
Eylül demeye korkuyorum ama hayırlısı bakalım
Hepinizin yolu açık olsun hamile kalanlara Sağlıcakla kıracağınıza alın inşallah
Negatif alan arkadaşlarım inşallah tedaviye gerek kalmadan normal yolla hamilelik yaşarsınız
34 olmuş dış gebelik gibi görünüyor sağlıklı değil yadabilmiyorum.bir önceki 28 di.6 artarak gidiyor anlamadım. Olmaz bundan sonra neyi bekletiyor dr.anlamadım hala cuma günü tekrar test istediTam sonuç belli olmadan ümidi kesmiyor ve modumuzu düşürmüyoruz canım benim, yarın ola hayrola. Sonucunu yaz mutlaka
İnşallah cnmcombo güzel cvplarini beklioruz cnm....
Canım önce keseyr bakarlar onun için tarih vermişlerdir ama bence kalp atışıda duyulurKızlar affınıza sığınarak bişey soracam.az önce hastane aradı 23 Ağustos a randevu verdi kalp atışı için ama ben 17 temmuzda adet olmuştum hamileliğimi erken öğrendim yani erken transfer yapıldı 1 hafta kalınlığı iyiydi rahimin.demem o ki 5 hafta 2 günlük olacak ozaman bebeğim inşaallah .oeki 6. Haftadan önce kalp sesini nasıl duyacak bunlar adet tarihine göre hesap değilde transfer tarihime göre mi hesap Yapılıyor acaba bilen var mı?
Kız az önce tüp bebek gebelik hesaplama Yaptım benimki adetten 11 gün sonra 5. Gün embriyosu ya o sebepten 1 hafta önde gidermişCanım önce keseyr bakarlar onun için tarih vermişlerdir ama bence kalp atışıda duyulur
Hatta sana geç bile demişler
Bana transferi yaptıkları gün test tarihinde pozitif olursa 10 gün sonra çağırıcaz dediler
Canım bu tedavide en önemli etken, önce kendine 2. Doktoruna güven, son olarakta tedavinin ve embriyoloğunun kullandığı yönteme güvenmek geliyor. Eğer doktoruna güveniyorsan, vardır bir bildiği deyip bize beklemek düşüyor.34 olmuş dış gebelik gibi görünüyor sağlıklı değil yadabilmiyorum.bir önceki 28 di.6 artarak gidiyor anlamadım. Olmaz bundan sonra neyi bekletiyor dr.anlamadım hala cuma günü tekrar test istedi
Aa o nasıl oluyor kız şimdi sen ne kadarlıksınKız az önce tüp bebek gebelik hesaplama Yaptım benimki adetten 11 gün sonra 5. Gün embriyosu ya o sebepten 1 hafta önde gidermiş
Adet tarihime göre 3+2 transfer tarihime göre 4+2Aa o nasıl oluyor kız şimdi sen ne kadarlıksın
Bende hesapladım şimdiAdet tarihime göre 3+2 transfer tarihime göre 4+2ya çatlayacam ne oldu bu senin sonuç çıkmadımı
Canım belirti için çok erkenArkadaslar benim de transferim 2 agustos oldu. Transfer gununu de sayarsak 8.gunum. ya ama bende hicbir belirti olmadi simdiyedek yacok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?