Ins bende leke olmaz leke gorsem kafayi yerim... 5.gun embriyosu transfer ettlr.Canım belirti için çok erken
Bendede yoktu
Sadece 8. Gün leke geldi
Adet tarihin ney canım.bide sen sonucunu al sana bir süprizim varBende hesapladım şimdi
4+1 gözüküyor transfer tarihime göre
6 da gidip alıcam canım
Amin canım inşallahCanım çok üzüldüm o beklenti nedir iyi biliriz , seni anlıyorum. Ama hayırlısı diye dua etmek gerekiyor ki bunu çok iyi biliyoruz inşallah en yakın zamanda hayırla sağlıkla tedavin devam eder ve bebek haberlerini bizlere yazarsın
Aynen canım halkımızda hayırlısı bekleyeceğiz başka çaremiz YÖKD dl3434 cnmm üzme kndini bak hersey yoluna girince baslamak en iyisi bunlari transfer edildikten sonra ogrenseydin herseyde bi hayir var hayirlisiyla saati dakkasi geldimi hersey oyle gusel olurki....
Ben dun doktorumla gorustum bana %75tutmasi gerekiodu en yuksek iyi kalitedeydi embriyon ama olmadi dedi bununda bi cevabi yok dedi sözün bittigi yer rabbim ol dedikten sonra hersey boş...
Amin canım sağolasınIns bende leke olmaz leke gorsem kafayi yerim... 5.gun embriyosu transfer ettlr.
Hayirli olsun...ins Rabbim kucaginiza da almayi nasip eder.
8 temmuzAdet tarihin ney canım.bide sen sonucunu al sana bir süprizim var
Yazıyorum canım özelden8 temmuz
Ne sürprizi kız merak ettim
Canım benim son adet tarihim 7 temmuz 5 .gün embiryosu transfer edildi şimdi kaç haftalık ki benim şuan adetim 5 gün geçtiAdet tarihin ney canım.bide sen sonucunu al sana bir süprizim var
Canım benim adetimde 17 si ve 5. Gün 28 temmuzda transfer edildi kafam karıştıya canım benimdeCanım benim son adet tarihim 7 temmuz 5 .gün embiryosu transfer edildi şimdi kaç haftalık ki benim şuan adetim 5 gün geçti
Aynıyız canım bendede belirti yok.senin kaçıncı gün embriyosuArkadaslar benim de transferim 2 agustos oldu. Transfer gununu de sayarsak 8.gunum. ya ama bende hicbir belirti olmadi simdiyedek yacok korkuyorum
Güzel haberler vermen dileğiyle.Kızlar yarın 8. Gün kan verecegim dua edin
Yarın 9. GünmüArkadaşlar merhaba benm transferim de 1 Ağustosda yapıldı. 5.gün blast iki embriyo transfer edildi. Bu sabah test yaptım önce tek çizgi çıktı aradan bir iki saat geçince silik ikinci çizgide çıkmıştı.Sizin silik 2. çizgiler sonradan mı çıkıyordu .Böyle olup da kan sonucu negatif çıkan varmı ki.bu teste bakıp azıcıkda olsa ümitlenmeli miyim.yarın sabah kan testi yaptrıcam.hayr olur inşaallah.Allahım isteyen herkesi annelikle taçlandırır inşaallah.
Inşallah sizinde inşallah güzel haberler almanızı nasip etsin.sonucunuzu yazsrsanız sevinirimGüzel haberler vermen dileğiyle.
Canım benim önce tek çizgi çıktı bende kenara koydum sonra aradan 2 saat geçti baktık çokkk silik ikinci çizgi sonraki gün kan verdim değerim 60 çıkmıştı. Benim de 5.gün embiryosu du idrar testini 6.gün kan testini 7.gün yaptımArkadaşlar merhaba benm transferim de 1 Ağustosda yapıldı. 5.gün blast iki embriyo transfer edildi. Bu sabah test yaptım önce tek çizgi çıktı aradan bir iki saat geçince silik ikinci çizgide çıkmıştı.Sizin silik 2. çizgiler sonradan mı çıkıyordu .Böyle olup da kan sonucu negatif çıkan varmı ki.bu teste bakıp azıcıkda olsa ümitlenmeli miyim.yarın sabah kan testi yaptrıcam.hayr olur inşaallah.Allahım isteyen herkesi annelikle taçlandırır inşaallah.
Ay olumlu haberler olunca çok mutlu oluyorum.banada umut oluyor belirtin varmı senin öncede yaşamışsınCanım benim önce tek çizgi çıktı bende kenara koydum sonra aradan 2 saat geçti baktık çokkk silik ikinci çizgi sonraki gün kan verdim değerim 60 çıkmıştı. Benim de 5.gün embiryosu du idrar testini 6.gün kan testini 7.gün yaptım
Birde 7. Güne yüksek değilmi degerinCanım benim önce tek çizgi çıktı bende kenara koydum sonra aradan 2 saat geçti baktık çokkk silik ikinci çizgi sonraki gün kan verdim değerim 60 çıkmıştı. Benim de 5.gün embiryosu du idrar testini 6.gün kan testini 7.gün yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?