TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Aynen canım halkımızda hayırlısı bekleyeceğiz başka çaremiz YÖK

Canım benim son adet tarihim 7 temmuz 5 .gün embiryosu transfer edildi şimdi kaç haftalık ki benim şuan adetim 5 gün geçti
Canım benim adetimde 17 si ve 5. Gün 28 temmuzda transfer edildi kafam karıştıya canım benimde

Arkadaşlar merhaba benm transferim de 1 Ağustosda yapıldı. 5.gün blast iki embriyo transfer edildi. Bu sabah test yaptım önce tek çizgi çıktı aradan bir iki saat geçince silik ikinci çizgide çıkmıştı.Sizin silik 2. çizgiler sonradan mı çıkıyordu .Böyle olup da kan sonucu negatif çıkan varmı ki.bu teste bakıp azıcıkda olsa ümitlenmeli miyim.yarın sabah kan testi yaptrıcam.hayr olur inşaallah.Allahım isteyen herkesi annelikle taçlandırır inşaallah.

Yarın 9. Günmü

Canım benim önce tek çizgi çıktı bende kenara koydum sonra aradan 2 saat geçti baktık çokkk silik ikinci çizgi sonraki gün kan verdim değerim 60 çıkmıştı. Benim de 5.gün embiryosu du idrar testini 6.gün kan testini 7.gün yaptım

Ay olumlu haberler olunca çok mutlu oluyorum.banada umut oluyor belirtin varmı senin öncede yaşamışsın

Birde 7. Güne yüksek değilmi degerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…