TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Kızlar ikinci transfer dondurulmuş embriyo ile yapanlara bir sorum var . Şimdi adetin ikinci günü hastaneye gidicez ya kan verip değerlere bakilcak ilk seferde normaldi hersey inşallah bu sefer de normal olur. Başka ñe yapilicak nasıl bir yol izleniyor ikinci sefer rahim hazırlama da ??

Aynı eşimde güya evlenince bırakıcaktı,olabilir bence sigaranın etkisi,böle çekiyoruz işte hep beraber,hayırlısı....
Kızlar morfoloji çocukluktan gelen birşeymiş, ateşli hastalık vs geçirdiyse spermin morfolojisi bozuluyormuş. Doktorum bize böyle anlattı. Ayrıca dna sperm hasarı için biz emodex içtik ve sorun giderildi.
(Kaan Aydosa gitmiştik)

Ben de Izmir Irenbe de basliyorum bugun dr um Kaan Bozkurt. Tek yumurtalik ve tek tup var bende yas da 37 olunca yolla sans azaliyor

Ben devletten yana kullancam şansımi ilk de devlette oldu simdi de devlette yaptircam inşallah..Ankara Gazi yi düşünüyorum bakalım..adetim temmuzun ortalari hafta sonuna denk gelcek diye korkuyorum ins gelmez

2 2ba86 ankara centrum tüp bebek canim.

Kizlar cocuk istediğinizden beri sizin vucudunuzun ayarlari da bozuldu mu? Daha adetime on gun varken göğüslerim agrimaya sizlamaya başladı. Son aylarda çok şiddetli yaşıyorum adet belirtilerini. Su an 1 hafta oldugu halde karnim bile sancılanıyor. Nedir bu kadin olmaktan çektiğim ya

sonunda bir ankaralı buldum :) Evet benimde bozulmuştu :) benim reglden bikaç gün önce şiddetli bacak ağrım olurdu ve reglimi analrdım. Sonrasında regl bitiodu 1 hafta sonra bacak ağrılarım başlıodu. Bünyemiz oyun oynuyor bize

Anladım cnm , hayırlısı. Ankaralara kadar adamın methi geldi. kim gitse ikizi oldu.
Evet çok başarılı bir doktor. Ama ben çağlar beyi çok sevdiğimden aklım Turgut beyde kalmadı açıkçası.ama ekip Turgut beyin ekibi, embriyoloji hemşire vs.

Evet çok başarılı bir doktor. Ama ben çağlar beyi çok sevdiğimden aklım Turgut beyde kalmadı açıkçası.ama ekip Turgut beyin ekibi, embriyoloji hemşire vs.
önemli olan zaten işin laboratuvarı :) Rabbim sağlıkla kucağımıza bebekleri aldırsın inş

Tolga ecemiş livde mi canim? Cok övmüşler onu da. Allah'ım kimsenin emeğini karşılıksız koymasin

Kızlar ben hala regl olmadım son aylar düzensizleşti
Test tarihim ağustosu bulacak artık yaa ama ben çok heyecanlıyım öğrenmek için nedense bu sefer olacak gibi düşünüyorum öyle böyle değil kendimi pozitife hazırladım :)
negatif düşüncem hiç ama hiç YÖK eğer olmazsa yıkılırım herhalde:)
Sizler ne düşünüyorsunuz

Kizlar yumurta sayim 4 -5 mis ama tedaviye ignelere baslarsak yumurta 2 ta e yada daha az olur dedi dogum kontrol. Kullanacakmisim 10 gun sonra bakacak o zaman da baslayabiliriz dedi nasil olir ki 10 gun gelisimi durdurup sonra mi ignelere baslicak? Zaten sonraki adetime 10 gun kalmis oluyor anlamadim ama moralleri yuksek tutmak lazim degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…