Kızlar morfoloji çocukluktan gelen birşeymiş, ateşli hastalık vs geçirdiyse spermin morfolojisi bozuluyormuş. Doktorum bize böyle anlattı. Ayrıca dna sperm hasarı için biz emodex içtik ve sorun giderildi.Aynı eşimde güya evlenince bırakıcaktı,olabilir bence sigaranın etkisi,böle çekiyoruz işte hep beraber,hayırlısı....
Benimde Tolga Ecemiş, Ankaradayım ben .Istanbul Altunizsde Bahçeci umut sağlık merkezi benimki canım
Kayseride Acıbademde Turgut Hocanın methini çok duydum ben , giden hamile kaldı çevremdenKayseri Acıbadem Çağlar Yazıcıoğlu.
sonunda bir ankaralı buldum :) Evet benimde bozulmuştu :) benim reglden bikaç gün önce şiddetli bacak ağrım olurdu ve reglimi analrdım. Sonrasında regl bitiodu 1 hafta sonra bacak ağrılarım başlıodu. Bünyemiz oyun oynuyor bize2 2ba86 ankara centrum tüp bebek canim.
Kizlar cocuk istediğinizden beri sizin vucudunuzun ayarlari da bozuldu mu? Daha adetime on gun varken göğüslerim agrimaya sizlamaya başladı. Son aylarda çok şiddetli yaşıyorum adet belirtilerini. Su an 1 hafta oldugu halde karnim bile sancılanıyor. Nedir bu kadin olmaktan çektiğim ya
Canım kendisi İstanbul Acıbadem e gitti 5 ay önce. Zaten çağlar bey onun yerine geldi.Kayseride Acıbademde Turgut Hocanın methini çok duydum ben , giden hamile kaldı çevremden
Anladım cnm , hayırlısı. Ankaralara kadar adamın methi geldi. kim gitse ikizi oldu.Canım kendisi İstanbul Acıbadem e gitti 5 ay önce. Zaten çağlar bey onun yerine geldi.
Evet çok başarılı bir doktor. Ama ben çağlar beyi çok sevdiğimden aklım Turgut beyde kalmadı açıkçası.ama ekip Turgut beyin ekibi, embriyoloji hemşire vs.Anladım cnm , hayırlısı. Ankaralara kadar adamın methi geldi. kim gitse ikizi oldu.
önemli olan zaten işin laboratuvarı :) Rabbim sağlıkla kucağımıza bebekleri aldırsın inşEvet çok başarılı bir doktor. Ama ben çağlar beyi çok sevdiğimden aklım Turgut beyde kalmadı açıkçası.ama ekip Turgut beyin ekibi, embriyoloji hemşire vs.
Tolga ecemiş livde mi canim? Cok övmüşler onu da. Allah'ım kimsenin emeğini karşılıksız koymasinsonunda bir ankaralı buldum :) Evet benimde bozulmuştu :) benim reglden bikaç gün önce şiddetli bacak ağrım olurdu ve reglimi analrdım. Sonrasında regl bitiodu 1 hafta sonra bacak ağrılarım başlıodu. Bünyemiz oyun oynuyor bize
Amin cümlemize canım :)önemli olan zaten işin laboratuvarı :) Rabbim sağlıkla kucağımıza bebekleri aldırsın inş
İzmirli var olmaz mı :) eşim Fethiye li. Eş durumundan hemşeri sayılırız:)Bu arada ben antalyalıyım hemşehrim var mı acep :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?