TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Böyle cevapları görünce umudum artıyor çok sağol

Bant kullanan arkadaşlar üzerine hastane bandı yapistirmistim dün. hiç kontrol ediyormusunuz hastane bandının altını kabardı mi acaba diye. Su geçirmez bant aldım şimdi ama yenilesemmi 14 ünde yen ile demişlerdi. Ama içine sinmezse değiştirirsin dediler. Havalar çok sıcak ve nem çok fazla terlememek elde değil ayrıca saglik ocağına vs. yazdirabiliyorsunuz bandı

Can'ım ne bandı bu? Ne için kullanılıyor?

Yumurta toplamadan sonra doktor verdi endometrum kalınlaştırmak içinmiş

Beklenen gün çabuk geliyor cnm benimde agustos diyodum histeroskopi çıktı eğer sonrasında adet olmada zorluk çekmeden eylülde adet olursam benimde transfer eylülde olucak inşallah çok beklemeden adet olurum. Bu konuda histeroskopi endişelendiriyor beni gerçi olduktan sonra doktor la konuşucam ilaç verir muhtemelen inşallah eylülde mutlu haber alırız ikimizde ..

Yazdırılıyor mu bilmiyorum ama su geçirmez bant bende sıkıntı yaratmadı kabarma vs olmadı hiç yenile istersen içine silinmediyse

Seffaf bir bant. Sorun ettim kalktimi kabardi mi vs. İlk gün yapıştırdıktan sonra kabardi bendede takıntı oldu.
Climara flasteri bende kullandım fakat 3 günde bir değiştirmem söylenmişti bana, dozu farklıydı yani. Su geçirmeyen yara bandı ile kullandım ve alerjik bir sorun yaşamadım canım.

İnşallah canım Nasipten öte yol yok :)
Temmuz değilde eylül annesi oluruz belki bizde belli mi olır :)

Slm kızlar basına benim gibi gelen olur diye yazmak istedim gecen 10 temmuzda transfer oldum gecen hafta aksam aniden kasıgıma bi agrı girdi hareket edemedim 1 saat boyunca ayaklarımı havaya uzatıp yattım sonra bi ıslaklık hıssettim bi baktım kan gelmiş hemen korkup ayaga kalktım aniden bi kan aktı ben hemen aglamaya basladım tabi dedim kesin düştü bebeğim hemen acile gittik keseyi gorduk yerindeydi ama kese etrafında kan vardı sonra beni eve gönderdiler ertesi gün polikilinige gittim doktor hemen yatıs yaptı 3 gun yaptı bir hafta boyunca sildikce bulasan kahverengi lekelerim oldu cok şükür gecti suan pazartesi gün de kalp atısını duyduk rabbime şükürler olsun özellikle 6. Haftada kanama olması normalmıs tam gömülme zamanıymıs benim gibi panik yapıp kendinizi uzmeyin Kanama kırmızı acık renk olmadıgı sürece hiç problem yokmuş allahım bebeklerimizi kucagımıza almayı nasıp eylesin inş allah yardımcımız olsun

Ben kan testi yaptırdım 8. Gün 71 çıktı çok şükür inşallah katlanarak devam eder
Masallah canim ya insallah katlanır..bu deger nasil acaba senin de 2ydi cunki demi.bende sabah yapcaktim ama eşim alamadi bugun testi arkadaşıyla geldigi için ins 9.gun yaparm artik

Masallah canim ya insallah katlanır..bu deger nasil acaba senin de 2ydi cunki demi.bende sabah yapcaktim ama eşim alamadi bugun testi arkadaşıyla geldigi için ins 9.gun yaparm artik
Sağol canım değer 8. Güne göre iyi görünüyor evet 2 tane 1. Kalite embriyo dendi beklicez bakalım cuma akşmüstü bir daha vercem sonra pazartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…