Canım bana 2 embiryo transfer edildi değerim belki ondan yüksek kasık ağrısı ve gögüs ağrısı oldu bendeAy olumlu haberler olunca çok mutlu oluyorum.banada umut oluyor belirtin varmı senin öncede yaşamışsın
5.gun embriyosu. Sen8n embriyon kacinci gun embryosuydu? Canim senn de mi 2 agustos yapildi transferin? Sen8n sorun nedydi? Ben pkoluyumAynıyız canım bendede belirti yok.senin kaçıncı gün embriyosu
Böyle cevapları görünce umudum artıyor çok sağolCanım benim önce tek çizgi çıktı bende kenara koydum sonra aradan 2 saat geçti baktık çokkk silik ikinci çizgi sonraki gün kan verdim değerim 60 çıkmıştı. Benim de 5.gün embiryosu du idrar testini 6.gün kan testini 7.gün yaptım
Evet canım benimde ayın 2 si 5. Gün embriyosu. Benim olmaması için kistlerimi engel görmüyorlar ama başkada sebebi yok5.gun embriyosu. Sen8n embriyon kacinci gun embryosuydu? Canim senn de mi 2 agustos yapildi transferin? Sen8n sorun nedydi? Ben pkoluyum
Can'ım ne bandı bu? Ne için kullanılıyor?Bant kullanan arkadaşlar üzerine hastane bandı yapistirmistim dün. hiç kontrol ediyormusunuz hastane bandının altını kabardı mi acaba diye. Su geçirmez bant aldım şimdi ama yenilesemmi 14 ünde yen ile demişlerdi. Ama içine sinmezse değiştirirsin dediler. Havalar çok sıcak ve nem çok fazla terlememek elde değil ayrıca saglik ocağına vs. yazdirabiliyorsunuz bandı
Seffaf bir bant. Sorun ettim kalktimi kabardi mi vs. İlk gün yapıştırdıktan sonra kabardi bendede takıntı oldu.Can'ım ne bandı bu? Ne için kullanılıyor?
Beklenen gün çabuk geliyor cnm benimde agustos diyodum histeroskopi çıktı eğer sonrasında adet olmada zorluk çekmeden eylülde adet olursam benimde transfer eylülde olucak inşallah çok beklemeden adet olurum. Bu konuda histeroskopi endişelendiriyor beni gerçi olduktan sonra doktor la konuşucam ilaç verir muhtemelen inşallah eylülde mutlu haber alırız ikimizde ..Kızlar tedavim bu ay iptal oldu(((
Rahimde sıvı varmış antibiyotik verdi ilaçlar kesildi
Temmuz dedim regl olamadım hadi Ağustos dedim sıvı çıktı
Eylül demeye korkuyorum ama hayırlısı bakalım
Hepinizin yolu açık olsun hamile kalanlara Sağlıcakla kıracağınıza alın inşallah
Negatif alan arkadaşlarım inşallah tedaviye gerek kalmadan normal yolla hamilelik yaşarsınız
Yazdırılıyor mu bilmiyorum ama su geçirmez bant bende sıkıntı yaratmadı kabarma vs olmadı hiç yenile istersen içine silinmediyseBant kullanan arkadaşlar üzerine hastane bandı yapistirmistim dün. hiç kontrol ediyormusunuz hastane bandının altını kabardı mi acaba diye. Su geçirmez bant aldım şimdi ama yenilesemmi 14 ünde yen ile demişlerdi. Ama içine sinmezse değiştirirsin dediler. Havalar çok sıcak ve nem çok fazla terlememek elde değil ayrıca saglik ocağına vs. yazdirabiliyorsunuz bandı
Climara flasteri bende kullandım fakat 3 günde bir değiştirmem söylenmişti bana, dozu farklıydı yani. Su geçirmeyen yara bandı ile kullandım ve alerjik bir sorun yaşamadım canım.Seffaf bir bant. Sorun ettim kalktimi kabardi mi vs. İlk gün yapıştırdıktan sonra kabardi bendede takıntı oldu.
İnşallah canım Nasipten öte yol yok :)Beklenen gün çabuk geliyor cnm benimde agustos diyodum histeroskopi çıktı eğer sonrasında adet olmada zorluk çekmeden eylülde adet olursam benimde transfer eylülde olucak inşallah çok beklemeden adet olurum. Bu konuda histeroskopi endişelendiriyor beni gerçi olduktan sonra doktor la konuşucam ilaç verir muhtemelen inşallah eylülde mutlu haber alırız ikimizde ..
Masallah canim ya insallah katlanır..bu deger nasil acaba senin de 2ydi cunki demi.bende sabah yapcaktim ama eşim alamadi bugun testi arkadaşıyla geldigi için ins 9.gun yaparm artikBen kan testi yaptırdım 8. Gün 71 çıktı çok şükür inşallah katlanarak devam eder
Kistlerin ne kisti? Sen ne zaman kan vereceksin? Ben pazartesi verecegim ins. Ya bende hic belirti yok ya. Sende akinti var mi??? Bnde o da yok...Evet canım benimde ayın 2 si 5. Gün embriyosu. Benim olmaması için kistlerimi engel görmüyorlar ama başkada sebebi yok
Sağol canım değer 8. Güne göre iyi görünüyor evet 2 tane 1. Kalite embriyo dendi beklicez bakalım cuma akşmüstü bir daha vercem sonra pazartesiMasallah canim ya insallah katlanır..bu deger nasil acaba senin de 2ydi cunki demi.bende sabah yapcaktim ama eşim alamadi bugun testi arkadaşıyla geldigi için ins 9.gun yaparm artik
İnşallah canım, hayırlısıyla kucağında da gör nasipseBen kan testi yaptırdım 8. Gün 71 çıktı çok şükür inşallah katlanarak devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?