TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Yazdırılıyor mu bilmiyorum ama su geçirmez bant bende sıkıntı yaratmadı kabarma vs olmadı hiç yenile istersen içine silinmediyse
Evet cnm ben yazdırdım bugün 8 TL.aldım. su geçirmez bandı yarın yapicam bunu dün yapmıştım hastane bandı yapistirmistim üzerine o duruyor daha yarın duşa giricem baktım kabarma varsa değiştirip yaparim

Kistlerin ne kisti? Sen ne zaman kan vereceksin? Ben pazartesi verecegim ins. Ya bende hic belirti yok ya. Sende akinti var mi??? Bnde o da yok...
Evet akıntı bendede yok. Jel kullanıyormusun bilmiyorum.onun sanırım su gibi ıslanıyor sadece . Benim test günümde pazartesi ama yarın yapacagım kan testimi çok merak ediyorum heyecanla

Kızlar bişey soracağım. Dondurulmuş embriyolar çözülürken bozulabilir mi? Ay ben çok korkuyorum ya. 2 tane 5. gün embriyosu var benim eylülde transfer olacağım nasipse. Bu durumdan çok korkuyorum :/ Başına böyle bir durum gelen var mı ??

Bildiğim kadarıyla %5 oranında olabiliyor.hastaneden hastaneye değişiyor.

Evet akıntı bendede yok. Jel kullanıyormusun bilmiyorum.onun sanırım su gibi ıslanıyor sadece . Benim test günümde pazartesi ama yarın yapacagım kan testimi çok merak ediyorum heyecanla
Ben jel kullaniyorum ve hem gobekten hem de kalcadan da igne yapiyorum gunluk. Ins yarin pozitifi alirsin canim yaz mutlaka :) ben cesaretim yok yillarca yikildim her ay... pazartesiyi bekleyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…