Amin inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimizeİnşallah canım, hayırlısıyla kucağında da gör nasipse
Aramızda dermişim şaka şaka onun heyecanı gitsin diye öyle dedim canımBiz de merak ettik
Aaa çok sevindim. Üzüldüğüne değdimi. Üzme bebişini birdahaBen kan testi yaptırdım 8. Gün 71 çıktı çok şükür inşallah katlanarak devam eder
Evet cnm ben yazdırdım bugün 8 TL.aldım. su geçirmez bandı yarın yapicam bunu dün yapmıştım hastane bandı yapistirmistim üzerine o duruyor daha yarın duşa giricem baktım kabarma varsa değiştirip yaparimYazdırılıyor mu bilmiyorum ama su geçirmez bant bende sıkıntı yaratmadı kabarma vs olmadı hiç yenile istersen içine silinmediyse
Evet akıntı bendede yok. Jel kullanıyormusun bilmiyorum.onun sanırım su gibi ıslanıyor sadece . Benim test günümde pazartesi ama yarın yapacagım kan testimi çok merak ediyorum heyecanlaKistlerin ne kisti? Sen ne zaman kan vereceksin? Ben pazartesi verecegim ins. Ya bende hic belirti yok ya. Sende akinti var mi??? Bnde o da yok...
Bildiğim kadarıyla %5 oranında olabiliyor.hastaneden hastaneye değişiyor.Kızlar bişey soracağım. Dondurulmuş embriyolar çözülürken bozulabilir mi? Ay ben çok korkuyorum ya. 2 tane 5. gün embriyosu var benim eylülde transfer olacağım nasipse. Bu durumdan çok korkuyorum :/ Başına böyle bir durum gelen var mı ??
İnşallah olmaz ya. Keşke 4 tane falan embriyom olsaydı bu kadar düşünmezdim.Bildiğim kadarıyla %5 oranında olabiliyor.hastaneden hastaneye değişiyor.
Çok şükür canımAaa çok sevindim. Üzüldüğüne değdimi. Üzme bebişini birdaha
Bence o kadar düşünme 4 tane de olsa 1 yada iki koyacaklar.İnşallah olmaz ya. Keşke 4 tane falan embriyom olsaydı bu kadar düşünmezdim.
Dua et banada canım hamişler çoğaldıÇok şükür canım
Ederim canım Allah bu yolda elimizi boş koymasınDua et banada canım hamişler çoğaldı
Allah tamamına erdirsin inşallah tebrikler pozitif arttıkça umudum artiyorEderim canım Allah bu yolda elimizi boş koymasın
Ben jel kullaniyorum ve hem gobekten hem de kalcadan da igne yapiyorum gunluk. Ins yarin pozitifi alirsin canim yaz mutlaka :) ben cesaretim yok yillarca yikildim her ay... pazartesiyi bekleyecegim.Evet akıntı bendede yok. Jel kullanıyormusun bilmiyorum.onun sanırım su gibi ıslanıyor sadece . Benim test günümde pazartesi ama yarın yapacagım kan testimi çok merak ediyorum heyecanla
Amin inşallahEderim canım Allah bu yolda elimizi boş koymasın
Canım şükür benimde güzel çıktı değerim haftaya kontrole gidicemcombo cnm merak ettim sonucun n cikti?
Ne zaman yapıcan testi cnmAmin inşallah
Yarın yapacagım inşallah çıkar yarın 8. GünNe zaman yapıcan testi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?