Hadi Allah yardımcın olsun güzel haberler alırsın inşallah emeklerimizi boşa cikarmasinKızlar kan verdim dua edin
Rabbim hayırlısıyla sonuçlandırsın inşallah canımKızlar kan verdim dua edin
Hadi hayırlı haberlerinle gel canımKızlar kan verdim dua edin
Amin inşallahHadi Allah yardımcın olsun güzel haberler alırsın inşallah emeklerimizi boşa cikarmasin
InşallahRabbim hayırlısıyla sonuçlandırsın inşallah canım
Bekliyoruz canımKızlar kan verdim dua edin
Bekliyoruz canım
Insss pozitif alacaksin inanki icimdeki his sonuna kadar pozitif diyor :) ne zaman cikacak sonuc? Allahim ins dualarinin karsiligini verecektir bugunnnn. Amin...Kızlar kan verdim dua edin
Ayyy kuzum çok sevindim ya hayırlı olsunKızlarrrr 8. Gün 209 degerim inanamıyorum. Rabbime binlerce şükür.
Hayırlı olsun canım 8.gün için çok güzel bir değer :)Kızlarrrr 8. Gün 209 degerim inanamıyorum. Rabbime binlerce şükür.
Nasıl güzel haberler üst üste çok mutlu oluyorum. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Kızlarrrr 8. Gün 209 degerim inanamıyorum. Rabbime binlerce şükür.
Ooo maşallah maşallah maşallah ikiz olabilir miKızlarrrr 8. Gün 209 degerim inanamıyorum. Rabbime binlerce şükür.
Teşekkür ederim canım bu yolda emek verenlerin hepsine Rabbim nasip etsin.6.bucuk yıldır ilk defa bu değeri gördüm 5 i geçmeyen değerler binlerce şükür Allah'ımaHayırlı olsun canım 8.gün için çok güzel bir değer :)
Allahım yardımcın olsun seninde güzel haberlerini alacağız inşallah.Benimde yarın transfer günüm şimdiden çok heyecanlıyım sanki sonuç ogrenecekmisim gibi dualarınızı bekliyorum hanımlar
Allah razı olsun canım inşallah 7. Senemize bitirdik bizdeAllahım yardımcın olsun seninde güzel haberlerini alacağız inşallah.
Ayyyy Allah kucagina almayi da nasip etsin insss... canim yaaa biz ayni gun transfer olduk. Ben de mi kanda baktirsam yaaa... canim senin hic belirtin yok degil mi kasiklarinda batma falan???? Benim hala belirtim yokKızlarrrr 8. Gün 209 degerim inanamıyorum. Rabbime binlerce şükür.
Ben 1,5 senede aşırı yıpradım Allah sizlerin yardımcısı olsun.Allahın izniyle sağlıklı evladına kavuşursun inşallah.İlk tüp bebek denemeniz mi?Allah razı olsun canım inşallah 7. Senemize bitirdik bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?