Hepimizin inşallah 3. DenememizBen 1,5 senede aşırı yıpradım Allah sizlerin yardımcısı olsun.Allahın izniyle sağlıklı evladına kavuşursun inşallah.İlk tüp bebek denemeniz mi?
bir yerde 3 tüp bebek denemesinde oran %90 diye okumuştum bu ay güzel haberi alacaksınız :)Hepimizin inşallah 3. Denememiz
Ayyy inşallah Allah sotletiyordur. Çifte bayram yaşatır Rabbim hepimize tüm isteyenlere.bir yerde 3 tüp bebek denemesinde oran %90 diye okumuştum bu ay güzel haberi alacaksınız :)
Yok canım 12. Gün de demişti pazartesi yapmam gerekiyordu ama ben heyecandan yaptırdım.doktorum kızdı ama napıyım hocam dayanamadım dedimkızlar doktorum 10.günde bakacağız demişti.Herkes 8 de yaptırıyor sizlerin doktoru 8 mi diyor acaba?
İki tane kondu ama bilmiyorum canımOoo maşallah maşallah maşallah ikiz olabilir mi
Yok canım belirtim sabah hastaneye giderken hafif bulantı şimdi yok amaAyyyy Allah kucagina almayi da nasip etsin insss... canim yaaa biz ayni gun transfer olduk. Ben de mi kanda baktirsam yaaa... canim senin hic belirtin yok degil mi kasiklarinda batma falan???? Benim hala belirtim yok
Hadi inşallah ikizdirİki tane kondu ama bilmiyorum canım
Gözün aydın olsun canımKızlarrrr 8. Gün 209 degerim inanamıyorum. Rabbime binlerce şükür.
Degerin yuksek ikiz ins :) ben pazartesiyi beklicem galiba ya cesaret edemiyorumYok canım belirtim sabah hastaneye giderken hafif bulantı şimdi yok ama
Sağol canım ben de çok mutluyumAyyy kuzum çok sevindim ya hayırlı olsun
Seni etiketledim gördün MÜSağol canım ben de çok mutluyum
Yok canım görmedimSeni etiketledim gördün MÜ
Şimdi gördüm canım sağolSeni etiketledim gördün MÜ
Hayırlı olsun canım çok güzel senin 5. Gün embriyosu muyduKızlarrrr 8. Gün 209 degerim inanamıyorum. Rabbime binlerce şükür.
Evet canım 5. Gün. Senin kaçtı. 9. GünHayırlı olsun canım çok güzel senin 5. Gün embriyosu muydu
Canım benım 3. Gün embriyosu dün 8. Gündü ilk kez kan verdim yarın 10. Gün tekrar vereceğim insan korkuyor ya değer katlanmazsa diye... bu serüvenin her durağı ayrı bir telaş,stres,heyecanEvet canım 5. Gün. Senin kaçtı. 9. Gün
Kuzum senide etiketledimCanım benım 3. Gün embriyosu dün 8. Gündü ilk kez kan verdim yarın 10. Gün tekrar vereceğim insan korkuyor ya değer katlanmazsa diye... bu serüvenin her durağı ayrı bir telaş,stres,heyecaninşallah değerlerimiz katlanarak devam eder
Gördüm canım sağolKuzum senide etiketledim
Canım idrarda çıktı Kandada dederin güzeldi rahat ol Allah'ın izniyle darısı kalp atışlarını duymaya hepimize inşaallahGördüm canım sağol
Ben bir kez daha kan verip arttığını görürsem o zaman rahatlıycam sanırım henüz araftayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?