TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Canım dün kaç çıkmıştı degerin

Kızlar ben sanki adet olacak gibiyim kasıktan bele yayılıyor ağrımutluluğum kısa sürmez inşallah

Kızlar ben sanki adet olacak gibiyim kasıktan bele yayılıyor ağrımutluluğum kısa sürmez inşallah
Canım bu işlerde stres en büyük etken, bence bu şekilde stres yapana kadar git şimdi yine kan ver üzülme daha, sana da yazık :) gerçi bu kan işlerini bilmiyorum iki günde bir mi veriliyor ama

Canım bu işlerde stres en büyük etken, bence bu şekilde stres yapana kadar git şimdi yine kan ver üzülme daha, sana da yazık :) gerçi bu kan işlerini bilmiyorum iki günde bir mi veriliyor ama
Canım çok stres yapmıyorum ama biraz endişeleniyor haliyle insan kan 2 günde bir vercem yarın veririm bakalım. Dün biraz yordum kendimi ayakta normalden fazla kaldım ona bağlıyorum

Canım çok stres yapmıyorum ama biraz endişeleniyor haliyle insan kan 2 günde bir vercem yarın veririm bakalım. Dün biraz yordum kendimi ayakta normalden fazla kaldım ona bağlıyorum
otur hiç kalkma ben transfer olsun 20 gün izin aldım tuvalete giderim sadece :) içini ferah tut birde inanç boyutunu bilmiyorum ama meryem suresini oku türkçe meailini de okuduğunda ne demek istediğimi anlayacaksın :)

Merhaba kizlar dün yumurtalar alındı. Sadece 2 adet cikti. Bugun embriolog aradi her ikiside döllenmiş. Cumartesi transfer olacak. Dilerim allahtan herkezin kucagi dolsun. Herkezin gonlundeki olsun. Hepimiz ucun dua ediyorum.
İnsalah guzel sonuclar alirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…