- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
Canım dün kaç çıkmıştı degerinCanım benım 3. Gün embriyosu dün 8. Gündü ilk kez kan verdim yarın 10. Gün tekrar vereceğim insan korkuyor ya değer katlanmazsa diye... bu serüvenin her durağı ayrı bir telaş,stres,heyecaninşallah değerlerimiz katlanarak devam eder
Dün 71,38di bugün adet olacak gibi hissediyorum yaCanım dün kaç çıkmıştı degerin
Benimki ikizin yükselişine göre yüksek inşallah bir sıkıntı olmaz.benimde dünden beri adet olacak gibiyimDün 71,38di bugün adet olacak gibi hissediyorum ya
Canım benimde 9. Gün 208 çıktı.12. Gün de 608 normal değer bence çok yüksek değil. Bir arkadaşın 12. Gün 540 tı ve tek gebelikti yani. Doktorum bana yüksek falan demedi.Benimki ikizin yükselişine göre yüksek inşallah bir sıkıntı olmaz.benimde dünden beri adet olacak gibiyim
Öylemi ay içimi rahatlattın.sağol canım Allah razı olsun.Canım benimde 9. Gün 208 çıktı.12. Gün de 608 normal değer bence çok yüksek değil. Bir arkadaşın 12. Gün 540 tı ve tek gebelikti yani. Doktorum bana yüksek falan demedi.
Peki normal ilerledimi gebeliğin tekmiydi birdeCanım benimde 9. Gün 208 çıktı.12. Gün de 608 normal değer bence çok yüksek değil. Bir arkadaşın 12. Gün 540 tı ve tek gebelikti yani. Doktorum bana yüksek falan demedi.
Hayatım diğer gebeliğimde 11. Gün 373 tü 13. Gün 760 filanda senin ki normal abartı değilÖylemi ay içimi rahatlattın.sağol canım Allah razı olsun.
Canım bu işlerde stres en büyük etken, bence bu şekilde stres yapana kadar git şimdi yine kan ver üzülme daha, sana da yazık :) gerçi bu kan işlerini bilmiyorum iki günde bir mi veriliyor amaKızlar ben sanki adet olacak gibiyim kasıktan bele yayılıyor ağrımutluluğum kısa sürmez inşallah
Canım çok teşekkür ederimcombo senin adina cok sevindim cnm hayirli ugurlu olsun...
Canım çok stres yapmıyorum ama biraz endişeleniyor haliyle insan kan 2 günde bir vercem yarın veririm bakalım. Dün biraz yordum kendimi ayakta normalden fazla kaldım ona bağlıyorumCanım bu işlerde stres en büyük etken, bence bu şekilde stres yapana kadar git şimdi yine kan ver üzülme daha, sana da yazık :) gerçi bu kan işlerini bilmiyorum iki günde bir mi veriliyor ama
otur hiç kalkma ben transfer olsun 20 gün izin aldım tuvalete giderim sadece :) içini ferah tut birde inanç boyutunu bilmiyorum ama meryem suresini oku türkçe meailini de okuduğunda ne demek istediğimi anlayacaksın :)Canım çok stres yapmıyorum ama biraz endişeleniyor haliyle insan kan 2 günde bir vercem yarın veririm bakalım. Dün biraz yordum kendimi ayakta normalden fazla kaldım ona bağlıyorum
Tamam canım sağolHayatım diğer gebeliğimde 11. Gün 373 tü 13. Gün 760 filanda senin ki normal abartı değil
Ay Allah korusun ağzından yel alsın. Hamilelerde de adet ağrısı olurmuşKızlar ben sanki adet olacak gibiyim kasıktan bele yayılıyor ağrımutluluğum kısa sürmez inşallah
Bende senin gibi daha yeni sonuç aldım. Daha gitmedim ultrasonaPeki normal ilerledimi gebeliğin tekmiydi birde
İnsalah guzel sonuclar alirsin cnmMerhaba kizlar dün yumurtalar alındı. Sadece 2 adet cikti. Bugun embriolog aradi her ikiside döllenmiş. Cumartesi transfer olacak. Dilerim allahtan herkezin kucagi dolsun. Herkezin gonlundeki olsun. Hepimiz ucun dua ediyorum.
Ay Allah korusun ağzından yel alsın. Hamilelerde de adet ağrısı olurmuş
Hepimiz unsallahİnsalah guzel sonuclar alirsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?