TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

otur hiç kalkma ben transfer olsun 20 gün izin aldım tuvalete giderim sadece :) içini ferah tut birde inanç boyutunu bilmiyorum ama meryem suresini oku türkçe meailini de okuduğunda ne demek istediğimi anlayacaksın :)
Canım o kadar yatman iyi değil ki.evin için dolaş kan akımı için o kadar sabit yatman kötü bebeğe kan akışı için en azından saatte 1 kalk ve evin içinde dolaş

Canım o kadar yatman iyi değil ki.evin için dolaş kan akımı için o kadar sabit yatman kötü bebeğe kan akışı için en azından saatte 1 kalk ve evin içinde dolaş
Tamam canım aklımda bulunsun illaki kalkarım yemek yaparım mesela ama genel olarak yatarım diye düşünüyordum bunu söylemen iyi oldu :)

Ben öyle çok yatmadım ilk 3 gün iş yapmadım ama sürekli de yatmadım sonrasındada ağır iş yapmıyorum ama evin içinde genelde hareket halindeyim zaten 4,5 yaşında bir kızım var onunla sürekli yatmak mümkün değil evde merdivenleri de yavaş inip çıkıyorum.5. Gün dışarı çıkmaya başladım evde insan daha çok bunalıyor. Çok araştırdım okudum tutunmanın yatmayla işgisi yokmuş.

insan psikolojik olarak sanki yerinden kıpırdamasan tutunur gibi hissediyor ama sanmıyorum, ben çalışan biriyim ev beni sıkar yani ilk 3-5 gün tamamda sonra çıkarım bence.

Ay kızlar hastaneden aradılar yarın transfer günü ne yapmam gerektiğine dair birşeyler söylediler falan ben şimdiden bı tuhaf oldum ağlamaya başladım çok heyecan var iki denememizde de böyle olmamistim

kizlar mrb bana da yardmci olr msunz? 5. gun embriyosu koyldu. 7. gun beta 21 cikti. Bugn 9. gun 34 cikti. Cmts tekrr vercm doktrm korkma byle durumlr cok oluyo dedi ama ben cok korkuyorm. iki kati artmamis

kizlar mrb bana da yardmci olr msunz? 5. gun embriyosu koyldu. 7. gun beta 21 cikti. Bugn 9. gun 34 cikti. Cmts tekrr vercm doktrm korkma byle durumlr cok oluyo dedi ama ben cok korkuyorm. iki kati artmamis
Canım bazılarında daha geç 2 ye katlayarak gidermiş. Kalbini ferah tutmaya çalış.

Aynı hastanede ve aynı saatte yaptırman gerek testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…