- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
Anladım seninde tekrar hayırlı olsunBende senin gibi daha yeni sonuç aldım. Daha gitmedim ultrasona
Canım o kadar yatman iyi değil ki.evin için dolaş kan akımı için o kadar sabit yatman kötü bebeğe kan akışı için en azından saatte 1 kalk ve evin içinde dolaşotur hiç kalkma ben transfer olsun 20 gün izin aldım tuvalete giderim sadece :) içini ferah tut birde inanç boyutunu bilmiyorum ama meryem suresini oku türkçe meailini de okuduğunda ne demek istediğimi anlayacaksın :)
Tamam canım aklımda bulunsun illaki kalkarım yemek yaparım mesela ama genel olarak yatarım diye düşünüyordum bunu söylemen iyi oldu :)Canım o kadar yatman iyi değil ki.evin için dolaş kan akımı için o kadar sabit yatman kötü bebeğe kan akışı için en azından saatte 1 kalk ve evin içinde dolaş
insan psikolojik olarak sanki yerinden kıpırdamasan tutunur gibi hissediyor ama sanmıyorum, ben çalışan biriyim ev beni sıkar yani ilk 3-5 gün tamamda sonra çıkarım bence.Ben öyle çok yatmadım ilk 3 gün iş yapmadım ama sürekli de yatmadım sonrasındada ağır iş yapmıyorum ama evin içinde genelde hareket halindeyim zaten 4,5 yaşında bir kızım var onunla sürekli yatmak mümkün değilevde merdivenleri de yavaş inip çıkıyorum.5. Gün dışarı çıkmaya başladım evde insan daha çok bunalıyor. Çok araştırdım okudum tutunmanın yatmayla işgisi yokmuş.
Hayırlı olsun canım.Rabbim tamamına erdirsin.Kızlarrrr 8. Gün 209 degerim inanamıyorum. Rabbime binlerce şükür.
Tamam canım aklımda bulunsun illaki kalkarım yemek yaparım mesela ama genel olarak yatarım diye düşünüyordum bunu söylemen iyi oldu :)
Bol ayetel Kürsü oku transfer esnasında canımAy kızlar hastaneden aradılar yarın transfer günü ne yapmam gerektiğine dair birşeyler söylediler falan ben şimdiden bı tuhaf oldum ağlamaya başladım çok heyecan var iki denememizde de böyle olmamistim
Bende 3.günden sonra kalktım. Sonra fazla eğilmedim.evin içinde dolandım.insan psikolojik olarak sanki yerinden kıpırdamasan tutunur gibi hissediyor ama sanmıyorum, ben çalışan biriyim ev beni sıkar yani ilk 3-5 gün tamamda sonra çıkarım bence.
Sağol canım inşallah isteyen herkesin başına inşallahHayırlı olsun canım.Rabbim tamamına erdirsin.
Canım bazılarında daha geç 2 ye katlayarak gidermiş. Kalbini ferah tutmaya çalış.kizlar mrb bana da yardmci olr msunz? 5. gun embriyosu koyldu. 7. gun beta 21 cikti. Bugn 9. gun 34 cikti. Cmts tekrr vercm doktrm korkma byle durumlr cok oluyo dedi ama ben cok korkuyorm. iki kati artmamis
Tamam inşallah cnmBol ayetel Kürsü oku transfer esnasında canım
Aynı hastanede ve aynı saatte yaptırman gerek testikizlar mrb bana da yardmci olr msunz? 5. gun embriyosu koyldu. 7. gun beta 21 cikti. Bugn 9. gun 34 cikti. Cmts tekrr vercm doktrm korkma byle durumlr cok oluyo dedi ama ben cok korkuyorm. iki kati artmamis
Ben de aynen öyle yaptım canm hala gün içinde kaç kere okuyorumBol ayetel Kürsü oku transfer esnasında canım
Normal test mi erken olanlardan mı yaptın canım dur bozma moralini yarın bir daha yap sen 3 ünde olmadınmı transferBiraz once evde test yaptım negatif çıktı bugun 8.gun..moralim bozuldu ya
Evet 3unde..normal testle yaptim..sabh bidaha yaparimNormal test mi erken olanlardan mı yaptın canım dur bozma moralini yarın bir daha yap sen 3 ünde olmadınmı transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?