Canım ayın 3 ündeyse senin bugün 7. Gün oluyor benimde ayın 1 indeydi transfer normal testle 7. Gün negatif çıkmıştıEvet 3unde..normal testle yaptim..sabh bidaha yaparim
Oylemiydi..transfer gunu sayilmiyor mu..kan versem çıkar mi acaba korktum da biraz simdi..insalllah cikar yarin sabah..nirmal testle yapcam yine cikar miCanım ayın 3 ündeyse senin bugün 7. Gün oluyor benimde ayın 1 indeydi transfer normal testle 7. Gün negatif çıkmıştı
Bende canım her jeli koyduktan sonra 15 dk okuyorum Allah kabul etsin yer gök dua ileBen de aynen öyle yaptım canm hala gün içinde kaç kere okuyorum
Ya ben kafayi mi yedim bilmiyorum ama hafif silik bisey görüyorum gibi ama aradan 45dk flan gecti..Allah imm nolurr olsunCanım ayın 3 ündeyse senin bugün 7. Gün oluyor benimde ayın 1 indeydi transfer normal testle 7. Gün negatif çıkmıştı
canım foto at bakalımYa ben kafayi mi yedim bilmiyorum ama hafif silik bisey görüyorum gibi ama aradan 45dk flan gecti..Allah imm nolurr olsun
Denedim de foto da hoc bellu değil kiCa
canım foto at bakalım
Olur mu aradan bi yarim saat flan gecti ya tabi bide ilk idrar degilCa
canım foto at bakalım
Benim ilk fotomda hayalet çizgi idi 1 saat sonra koyulaştıOlur mu aradan bi yarim saat flan gecti ya tabi bide ilk idrar degil
Benim ilk fotomda hayalet çizgi idi 1 saat sonra koyulaştıOlur mu aradan bi yarim saat flan gecti ya tabi bide ilk idrar degil
Benim hic yoktu sonra silik bi sekilde oluştu..transfer gunu sayilmiyorsa bugun 7.gun benim 3.gun embriyosuBenim ilk fotomda hayalet çizgi idi 1 saat sonra koyulaştı
Bence çok normal 3. Gün embriyosuBenim hic yoktu sonra silik bi sekilde oluştu..transfer gunu sayilmiyorsa bugun 7.gun benim 3.gun embriyosu
Insallh ya..yarin kan vercem bakalim Allah büyük..sizlerin sonucu cokk guzel ins bizde görürüz hayirlisiylaBence çok normal 3. Gün embriyosu
Yarın sabah çıkar inşallah henüz çok yeni hiç üzme kendini ama garanti olsun diyorsan git acilden bi kan ver yarın benim 8. Gün çıktı 1 saatte veriyorlar sonucuOylemiydi..transfer gunu sayilmiyor mu..kan versem çıkar mi acaba korktum da biraz simdi..insalllah cikar yarin sabah..nirmal testle yapcam yine cikar mi
Hayatım benim 5. Gün embriyosu 7. Gün hayalet 9. Gün daha koyu idi senin için erken idrar testi.Benim hic yoktu sonra silik bi sekilde oluştu..transfer gunu sayilmiyorsa bugun 7.gun benim 3.gun embriyosu
Ben hiç dikkat etmedim buna. Rollon kullanmıştım. Acaba ne gibi etkisi oluyor kiTransferi olacak arkadaşlar bana transfere gelirken dedorant parfüm rollon gibi kokulu şeyler surmeyin dediler aklınızda bulunsun
Bana kalsa 5-6 kilo aldım diyordum ama tartıya göre 2,5 kilo almışım canım. Bir daha ki tedaviye kadar vermem lazımarkadaslar bi yakinimin tedavi suresince 20 kilo aldigini duydum sizde boyle bi durum oldu mu? Bana pek mümkün gibi gelmedi ama sizden de bilgi almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?