TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

arkadaslar bi yakinimin tedavi suresince 20 kilo aldigini duydum sizde boyle bi durum oldu mu? Bana pek mümkün gibi gelmedi ama sizden de bilgi almak istedim.

Canım ayın 3 ündeyse senin bugün 7. Gün oluyor benimde ayın 1 indeydi transfer normal testle 7. Gün negatif çıkmıştı
Oylemiydi..transfer gunu sayilmiyor mu..kan versem çıkar mi acaba korktum da biraz simdi..insalllah cikar yarin sabah..nirmal testle yapcam yine cikar mi

Kızlar bugün ultrasonda bakıldı dr yerleşme alanı görünüyor dedi. Betamızda aynı artışta 10. . Gün 39 11. Gün 82 12. Gün 162. Bugün 14. Gün 667 dr sonucu şimdi telefonda bildirdik cevabını bekliyoruz haftaya çarşamba kese kontrolü var. Hayırlısıyla güzel geçer inşallah. Allahım dualarımızı kabul etsin.

Bi de bu celexane yi bir gün iki kere sonraki gün coraspin+1 celexane çevirdi. Pıhtılaşmadan dolayı bir boş gebeliğim olmuştu geçen yıl. Clexaneyi bugün yazdırdım ama tek kutu şimdi tarihini bekliyorum ,siz Nasıl yaptınız bu iğneyi toplu olarak yazdırmak mümkün değil mi bunu

Oylemiydi..transfer gunu sayilmiyor mu..kan versem çıkar mi acaba korktum da biraz simdi..insalllah cikar yarin sabah..nirmal testle yapcam yine cikar mi
Yarın sabah çıkar inşallah henüz çok yeni hiç üzme kendini ama garanti olsun diyorsan git acilden bi kan ver yarın benim 8. Gün çıktı 1 saatte veriyorlar sonucu

Transferi olacak arkadaşlar bana transfere gelirken dedorant parfüm rollon gibi kokulu şeyler surmeyin dediler aklınızda bulunsun

arkadaslar bi yakinimin tedavi suresince 20 kilo aldigini duydum sizde boyle bi durum oldu mu? Bana pek mümkün gibi gelmedi ama sizden de bilgi almak istedim.
Bana kalsa 5-6 kilo aldım diyordum ama tartıya göre 2,5 kilo almışım canım. Bir daha ki tedaviye kadar vermem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…