Canım banada doktorum sabah şampuansız duş al ve roll-on deodorant felan kullanmadan gel demişti. Oje dahi sürülmemesi lazımmış.Ben hiç dikkat etmedim buna. Rollon kullanmıştım. Acaba ne gibi etkisi oluyor ki
Çok erken başlamışsın canım idrar testine. 3. gün embriyosu ise 9-10 günden önce biraz zor çıkar, boşuna modunu düşürür, tutunmaya da etki edersin. Bekle 2 gün dahaOylemiydi..transfer gunu sayilmiyor mu..kan versem çıkar mi acaba korktum da biraz simdi..insalllah cikar yarin sabah..nirmal testle yapcam yine cikar mi
Evet canim biliyorum yarin sabah bidaha yapar aksam acilde kan vercem kismetse insallah çıkar bakalimYarın sabah çıkar inşallah henüz çok yeni hiç üzme kendini ama garanti olsun diyorsan git acilden bi kan ver yarın benim 8. Gün çıktı 1 saatte veriyorlar sonucu
Umitlenmeyim mi simdi..yarim saat sonrası yanlış mi acaba.normalde 5dk sonrasini ciddiye almayin diyo ama bizde durum degisik olunca umitlendim açıkçasıHayatım benim 5. Gün embriyosu 7. Gün hayalet 9. Gün daha koyu idi senin için erken idrar testi.
Bana kalsa 5-6 kilo aldım diyordum ama tartıya göre 2,5 kilo almışım canım. Bir daha ki tedaviye kadar vermem lazım
Ne demek canım, birbirimize karşı bilgi ve moral alışverişi için burdayız. Tedavimde olumlu cevap alamasamda, deneyimlerimi paylaşmaya hazırım.anladim o kadarina raziyim ama 20 kilo korkuttu dogrusu. o zaman ben de tedaviye kadar bi kac kilo vermeye calisayim tesekkurler cevabin icin:)
Başlangıçta gec çıkabilir. Her iki hamileligimde de gec belirmişti ve hamileydimUmitlenmeyim mi simdi..yarim saat sonrası yanlış mi acaba.normalde 5dk sonrasini ciddiye almayin diyo ama bizde durum degisik olunca umitlendim açıkçası
Canım benim insallah ya..icim de var guzel şeyler hissediyorumBaşlangıçta gec çıkabilir. Her iki hamileligimde de gec belirmişti ve hamileydim
Hayatım gebelik yoksa 2. Çizgi silikte olsa çıkmaz benceUmitlenmeyim mi simdi..yarim saat sonrası yanlış mi acaba.normalde 5dk sonrasini ciddiye almayin diyo ama bizde durum degisik olunca umitlendim açıkçası
Şaşırdım ya. Acaba anestezi ile mi ilgili? İlginç geldi. Neyse biz de dikkat edelim bundan sonra.Canım banada doktorum sabah şampuansız duş al ve roll-on deodorant felan kullanmadan gel demişti. Oje dahi sürülmemesi lazımmış.
Bildiğim kadariyla embriyo kokulardan etkileniyormusŞaşırdım ya. Acaba anestezi ile mi ilgili? İlginç geldi. Neyse biz de dikkat edelim bundan sonra.
Canim belki yerlesme kanamasidir. Bende de oldu. Hemen doktorunu ara. Bana progesteron igne yaptirmislardi. bir de yat dinlenKızlar sabahtan beri adet sancım vardı az önce kan geldi açık renk çok üzgünüm
Ay benimde var yarın adet günüm. Bende korkuyorum.devamı gelmez inşallah canım yerleşme kanamasıdır.başlarsada bence doktorunu ara düşük önleyici iğne falan verebilir. Arkadaşımında ikiz hamile kanaması oldu şükür şuan 4. AyındaKızlar sabahtan beri adet sancım vardı az önce kan geldi açık renk çok üzgünüm
Bende yetişememe korkusuna duş almaya fırsat bulamamıştım canım, sebep midir bilmiyorum ama bir dahskine bu hataya düşmeyeceğim nasipse.Şaşırdım ya. Acaba anestezi ile mi ilgili? İlginç geldi. Neyse biz de dikkat edelim bundan sonra.
Çok kötüyüm acildeyim iğne yapacaklar
Çok kötüyüm acildeyim iğne yapacaklar
Senin için Meryem suresini okudum canım, sende ayetel kursi oku sürekli. Sakin olmaya çalış, yıpratıp kendini daha çok zarar verme kendine de yerleşmeye çalışan yavruna da.Çok kötüyüm acildeyim iğne yapacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?