TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Oylemiydi..transfer gunu sayilmiyor mu..kan versem çıkar mi acaba korktum da biraz simdi..insalllah cikar yarin sabah..nirmal testle yapcam yine cikar mi
Çok erken başlamışsın canım idrar testine. 3. gün embriyosu ise 9-10 günden önce biraz zor çıkar, boşuna modunu düşürür, tutunmaya da etki edersin. Bekle 2 gün daha

Hayatım benim 5. Gün embriyosu 7. Gün hayalet 9. Gün daha koyu idi senin için erken idrar testi.
Umitlenmeyim mi simdi..yarim saat sonrası yanlış mi acaba.normalde 5dk sonrasini ciddiye almayin diyo ama bizde durum degisik olunca umitlendim açıkçası

anladim o kadarina raziyim ama 20 kilo korkuttu dogrusu. o zaman ben de tedaviye kadar bi kac kilo vermeye calisayim tesekkurler cevabin icin:)
Ne demek canım, birbirimize karşı bilgi ve moral alışverişi için burdayız. Tedavimde olumlu cevap alamasamda, deneyimlerimi paylaşmaya hazırım.

Kızlar sabahtan beri adet sancım vardı az önce kan geldi açık renk çok üzgünüm

Kızlar sabahtan beri adet sancım vardı az önce kan geldi açık renk çok üzgünüm
Ay benimde var yarın adet günüm. Bende korkuyorum.devamı gelmez inşallah canım yerleşme kanamasıdır.başlarsada bence doktorunu ara düşük önleyici iğne falan verebilir. Arkadaşımında ikiz hamile kanaması oldu şükür şuan 4. Ayında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…