TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Sağolun kızlar ağlamaktan bi tuhaf oldum progestan iğne yapıldı kan verdim sonuç çıkmadı henüz ama ben bugün hep dedim adet olacakmışım gibi hissediyorum diye çok üzgünüm çok

Sağolun kızlar ağlamaktan bi tuhaf oldum progestan iğne yapıldı kan verdim sonuç çıkmadı henüz ama ben bugün hep dedim adet olacakmışım gibi hissediyorum diye çok üzgünüm çok
Üzülme lütfen sadece sen üzülmüyorsun bebeğinde üzülüyor.karnına elini koy Ayetel kürsi ve 21 besmele çek karnına doğru üfle lütfen. Sen ağlamaktan nefes düzgün alamazsan bebeğinede nefes gitmez.sakinleş canım.

Bana cevap yazıp destek olan kızlar allah sizden razı olsun benim adet sancısı gibi ağrılarım devam ediyor hafif lekelenme sürüyor kan sonucum çıktı 144 lütfen bir şeyler söyleyin neden böyle oluyor dün 71di bugün 144 ama kanama var anlamıyorum

Kuzum bak ne güzel 2 ye katlayarak gidiyor.2. 3 ay adet görenlerde varmış. Inşallah seninde öyle olacak.internete yaz öyle olan çok kişi var.dua ediyorum. Sende bebişine söyle sıkı sıkı tutunsun

Kuzum bak ne güzel 2 ye katlayarak gidiyor.2. 3 ay adet görenlerde varmış. Inşallah seninde öyle olacak.internete yaz öyle olan çok kişi var.dua ediyorum. Sende bebişine söyle sıkı sıkı tutunsun
Sağol canım allah gönlüne göre versin dua edip kendime dikkat etmekten başka çarem yok

Şükür canım bu mesajı Yen'i gördüm canım üstüne görme olabilir rahat ol

Sağol canım allah gönlüne göre versin dua edip kendime dikkat etmekten başka çarem yok
Geçmiş olsun tedirgin olmamak elde değil gerçekten tabi ama bu şekilde kanama yaşayıp hamileliği devam edenler var inşallah seninkinde öyledir
Nasibi varsa seninle kalacak inşallah mübarek günde dualarımız seninle

Ne demek canım, birbirimize karşı bilgi ve moral alışverişi için burdayız. Tedavimde olumlu cevap alamasamda, deneyimlerimi paylaşmaya hazırım.
Cnm snde bnm gbi negatif alanlardansin uzun protokolmuydu yoksa dondurulmuslarlamiydi tedavin bn bi turlu toparliyamiorum ara ara aglama krizlerim gelio nasil bir dha baslicm cok korkuorm

Cnmmm o bebegin kismeti varsa gelecekse her gun kanaman olsa dahi gelir korkma inan buna bn kizima hamileyken hep yogun kanamalarim oldu su gibi ama kismeti olunca gelecekse hicbise engel degil... Bol bol dinlen dua et...

Cnm snde bnm gbi negatif alanlardansin uzun protokolmuydu yoksa dondurulmuslarlamiydi tedavin bn bi turlu toparliyamiorum ara ara aglama krizlerim gelio nasil bir dha baslicm cok korkuorm
Benimki kısa protokoldü canım, ilk 2 gün ben iyiyim dedim ama hiç iyi değildim. Düşün düğüne gittim, babam iyi olduğumu görsün dedim. Fakat babam beni görmeye gelince, babama sarıldığım gibi hıçkırıklara boğuldum. Baba-kız salondan çıkıp ağladık. Hiç kolay değilmiş, bunu anladım. Eşim hava değişikliği yapalım dedi ve tatile gittik. Döndüğümüz gün kayınvalidemin acil ameliyat olması gerektiğini öğrendik. Tatilimde hep kanama geçti, 7 gün bitmek bilmeyen şiddetli sancı çektim. Kendimi dinlemeye vaktim yok yani

Şu anda dondurulmuşum var aslında, eylül başı ile başlayabilirdim fakat adetim bayrama gelecek ve bayramlar benim için çok yoğun geçiyor. Bu sebeple ekim başı tekrar başlamaya karar verdik eşimle. Bana kalsa dondurulmuştan önce son rapor hakkımı kullanırım, eşimle konuştuk bu konuyu doktorumuza anlatmayı ve onun karar vermesinde karar kıldık. Bende korkuyorum aslında, fakat bu yola anca baş koydum. Ne benim ne eşimin ne de doktorumun, birbirimizi bırakmaya niyeti yok. Düşünmeye de fırsatım yok zaten, bu sebeple bence sende bi uğraşı bul. Kafanı dağıtmaya bak canım bu aralar. Peki sen ne zaman tekrar başlamayı planlıyorsun?

hamile arkadaşlar... ya benim ara ara karnımda inanılmaz bir ağrı oluyor. iğne batmaları gibi. özel bölgeye falan da vuruyor. yer yer iğne iğne. siz de benzer şeyler oluyor mu? endişelenmelimiyim?

7.gün idrarda ikinci çizgiyi gayet net görmenin sevinciyle 8.gün kanda yaptırdığımız testle bhcg 23 çıktı..umutlandık..9.gün idrar testi yine pozitifti..ancak dün 10.gün kanda bhcg 9 a düşmüştü
Bugün 11.gün idrar testi negatif..her ihtimale karşı 12.gün yani yarında kanda baktıracağız ama doktorum biyokimyasal olmuş, umutlanma dedi..
Hayatımda ilk kez pozitif almanın sevincinin bu kadar kısa sürmesi, bu kadar isteyip de elinin, kucağının boş kalması, bunca stresin acının çabanın sonuçsuz kalması artık çok ağır..
2 tüp bebek, bir dondurulmuş embriyo tedavisi gördüm..ve artık çok uzun bir süre tüp bebek yaptırmayı düşünmüyorum..bu yol bize çözüm sunmuyor..7 kere 8 kere tüp bebek yaptıranları takdirle karşılıyorum..ancak biz maddi manevi artık çok yorulduk..
bu uğurda yol alan herkes sonunda ışığı görür, bebeklerine kavuşur inşallah..

etrafım mucizelerle dolu Allahım nasip etmeyeceği şey için el açtırmaz dua et. Sorunun ne bilmiyorum ama benim menapozlu arkadaşım ikiz doğum yaptı.Sıfırdı ihtimal ama oldu.Rabbim istersen sadece kün fe yekun demesine yeterlidir.

hamile arkadaşlar... ya benim ara ara karnımda inanılmaz bir ağrı oluyor. iğne batmaları gibi. özel bölgeye falan da vuruyor. yer yer iğne iğne. siz de benzer şeyler oluyor mu? endişelenmelimiyim?
Canım aynı durum ben de de var iğne batıyor gibi benim hamilelik çok yeni neden böyle oluyor anlamadım benimki 5 haftalık

Canım aynı durum ben de de var iğne batıyor gibi benim hamilelik çok yeni neden böyle oluyor anlamadım benimki 5 haftalık

gecenlerde doktorun bi hastasina bu konuyla ilgili her agrinin bi sorun teşkil etmedigini kese tutunurken rahimde kasilmalar kramlar agrilar olabilecegini soyledigini duydum. Ve hamile arkadaslarimin hepsinde agri batma oldu vücut bi sekilde tepki veriyo demek ki.

yasminsay cnm cok zor seyler yasamissin cok gecmis olsun... Aslinda senden cok farksiz degilim transferden 1gun once dugundeydik zehirlendim acile kaldirildim serum antibiyotik verdiler atesimi dusuremediler. Ertesi gunu olmadi transfer 5.gune kaldi o gunde doktorum ck yogundu 5.gunun aksami oldu transfer ama bn iyilesmemistm embriyoda cok bekledi ama cok kaliteli dediler pgt yaptirdik garanti olsun diye genetik test bi tup bebek parasi kadarda ona verdik 2.kez yaptirabilme parasida ona gitti transferden sonra ishalim ve bagirsaklarim yaralandi zehirlenmeden dolayi sanci kramplar vs.... Sonuc kocaman bi negatifff hala toparlayamadim kendimi psikolojim allak bulllak doktor 2ay bekle dedi ardindanda 1seneyi gecirirsn hsg isterim dedi tekraar kafammm cok karisik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…