Sağ ol canım cevap verdiğin için inşallah öyledir canımgecenlerde doktorun bi hastasina bu konuyla ilgili her agrinin bi sorun teşkil etmedigini kese tutunurken rahimde kasilmalar kramlar agrilar olabilecegini soyledigini duydum. Ve hamile arkadaslarimin hepsinde agri batma oldu vücut bi sekilde tepki veriyo demek ki.
Kizlar lutfen yardim2 agustos transferim olmustu tek embriyo 5.gun embriyosu. Bugun lan vermeye gitsem cikar mi??? Bir de devlet hastanrsindr kanveriliyor degil mi???
Çok geçmiş olsun arkadaşım şimdi nasılsın benim ilk hamileliğimde de olmuştu yoğun bir kanama ama eğer o gelecekse onu kanama bile etkilemiyor Rabbm yardımcın olsun.Sağolun kızlar ağlamaktan bi tuhaf oldum progestan iğne yapıldı kan verdim sonuç çıkmadı henüz ama ben bugün hep dedim adet olacakmışım gibi hissediyorum diye çok üzgünüm çok
Arkadaşım çok üzüldü adına takip ediyordum senin sonucu ama sabret ve duayı hiç bırakma Rabbim evladın da hayrlısını versin.7.gün idrarda ikinci çizgiyi gayet net görmenin sevinciyle 8.gün kanda yaptırdığımız testle bhcg 23 çıktı..umutlandık..9.gün idrar testi yine pozitifti..ancak dün 10.gün kanda bhcg 9 a düşmüştü
Bugün 11.gün idrar testi negatif..her ihtimale karşı 12.gün yani yarında kanda baktıracağız ama doktorum biyokimyasal olmuş, umutlanma dedi..
Hayatımda ilk kez pozitif almanın sevincinin bu kadar kısa sürmesi, bu kadar isteyip de elinin, kucağının boş kalması, bunca stresin acının çabanın sonuçsuz kalması artık çok ağır..
2 tüp bebek, bir dondurulmuş embriyo tedavisi gördüm..ve artık çok uzun bir süre tüp bebek yaptırmayı düşünmüyorum..bu yol bize çözüm sunmuyor..7 kere 8 kere tüp bebek yaptıranları takdirle karşılıyorum..ancak biz maddi manevi artık çok yorulduk..
bu uğurda yol alan herkes sonunda ışığı görür, bebeklerine kavuşur inşallah..
Canım ben dün verdim 8. Günde çıktı sonuç aynı gün transferin olmuş çıkar bugün acilde vermezsen sonuç pazartesi ye kalırKizlar lutfen yardim2 agustos transferim olmustu tek embriyo 5.gun embriyosu. Bugun kan vermeye gitsem cikar mi??? Bir de devlet hastanesinde kan veriliyor degil mi???
Hayırlı olsunKızlar transferi mi oldum şu an iki saat dinlen dediler bekliyorum 12.30 da cikacaz. Dualarinizi eksik etmeyin
Canim seninki cift emriyoydu ama. Baska sayfalara da yazdim cikmayabilir diyen var. Pazartesiye biraktim geri. Ayrica biraz once karnima agrilar girdi adet olcam galibaCanım ben dün verdim 8. Günde çıktı sonuç aynı gün transferin olmuş çıkar bugün acilde vermezsen sonuç pazartesi ye kalır
Hayırlı olsun canım foto at bakalım :)Kızlar sabah yaptim şükür silikte olsa gördüm 2.cizgiyi Rabbim tamamına erdirir insallahaksam da acil de kan vercem
Canım aynı durum ben de de var iğne batıyor gibi benim hamilelik çok yeni neden böyle oluyor anlamadım benimki 5 haftalık
Canım seninki ikiz mi tek mi
Kızlar sabah yaptim şükür silikte olsa gördüm 2.cizgiyi Rabbim tamamına erdirir insallahaksam da acil de kan vercem
Aslında tüm bu yaşananlar ne kadar güçlü olduğumuzun kanıtı canım, Rabbim bizi bu kadar uğraştırıp bekletiyorsa bizi sevdiğinden. Allah sevdiği kuluna dert verirmiş, İmanını ve sabrını sınamak için. Güzel günlere kavuşacağız hayırlısıyla inşallah. Yeter ki O'na inanıp, gönülden isteyelimyasminsay cnm cok zor seyler yasamissin cok gecmis olsun... Aslinda senden cok farksiz degilim transferden 1gun once dugundeydik zehirlendim acile kaldirildim serum antibiyotik verdiler atesimi dusuremediler. Ertesi gunu olmadi transfer 5.gune kaldi o gunde doktorum ck yogundu 5.gunun aksami oldu transfer ama bn iyilesmemistm embriyoda cok bekledi ama cok kaliteli dediler pgt yaptirdik garanti olsun diye genetik test bi tup bebek parasi kadarda ona verdik 2.kez yaptirabilme parasida ona gitti transferden sonra ishalim ve bagirsaklarim yaralandi zehirlenmeden dolayi sanci kramplar vs.... Sonuc kocaman bi negatifff hala toparlayamadim kendimi psikolojim allak bulllak doktor 2ay bekle dedi ardindanda 1seneyi gecirirsn hsg isterim dedi tekraar kafammm cok karisik....
Canım doktora bu sancıları da sorar mısın Merak ediyorum inşallah sağlıklı bir şekilde duyarsınız canımaman kötü birşey olmasın da. ben 5 haftalıkken gitmiştim. tek kese gördük. bakalım bugün kalp atışı için gideceğim.
Hayırlı olsun canımKızlar transferi mi oldum şu an iki saat dinlen dediler bekliyorum 12.30 da cikacaz. Dualarinizi eksik etmeyin
Sevindim canımKızlar sabah yaptim şükür silikte olsa gördüm 2.cizgiyi Rabbim tamamına erdirir insallahaksam da acil de kan vercem
Sağol canimSevindim canım
inş. tamam cnm sorarım, yazarım sana da sancılar için ne dediğiniCanım doktora bu sancıları da sorar mısın Merak ediyorum inşallah sağlıklı bir şekilde duyarsınız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?