TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Sağ ol canım cevap verdiğin için inşallah öyledir canım

Kizlar lutfen yardim 2 agustos transferim olmustu tek embriyo 5.gun embriyosu. Bugun kan vermeye gitsem cikar mi??? Bir de devlet hastanesinde kan veriliyor degil mi???

Sağolun kızlar ağlamaktan bi tuhaf oldum progestan iğne yapıldı kan verdim sonuç çıkmadı henüz ama ben bugün hep dedim adet olacakmışım gibi hissediyorum diye çok üzgünüm çok
Çok geçmiş olsun arkadaşım şimdi nasılsın benim ilk hamileliğimde de olmuştu yoğun bir kanama ama eğer o gelecekse onu kanama bile etkilemiyor Rabbm yardımcın olsun.

Arkadaşım çok üzüldü adına takip ediyordum senin sonucu ama sabret ve duayı hiç bırakma Rabbim evladın da hayrlısını versin.

Kizlar lutfen yardim 2 agustos transferim olmustu tek embriyo 5.gun embriyosu. Bugun kan vermeye gitsem cikar mi??? Bir de devlet hastanesinde kan veriliyor degil mi???
Canım ben dün verdim 8. Günde çıktı sonuç aynı gün transferin olmuş çıkar bugün acilde vermezsen sonuç pazartesi ye kalır

Canım ben dün verdim 8. Günde çıktı sonuç aynı gün transferin olmuş çıkar bugün acilde vermezsen sonuç pazartesi ye kalır
Canim seninki cift emriyoydu ama. Baska sayfalara da yazdim cikmayabilir diyen var. Pazartesiye biraktim geri. Ayrica biraz once karnima agrilar girdi adet olcam galiba

Aslında tüm bu yaşananlar ne kadar güçlü olduğumuzun kanıtı canım, Rabbim bizi bu kadar uğraştırıp bekletiyorsa bizi sevdiğinden. Allah sevdiği kuluna dert verirmiş, İmanını ve sabrını sınamak için. Güzel günlere kavuşacağız hayırlısıyla inşallah. Yeter ki O'na inanıp, gönülden isteyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…