Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
yok cnm , özel yeri var . Mesa plazada. Laboratuvar olarakta hrs'e güveniyormuş .Tolga ecemiş livde mi canim? Cok övmüşler onu da. Allah'ım kimsenin emeğini karşılıksız koymasin
Ben de fethiyeliyim :)))İzmirli var olmaz mı :) eşim Fethiye li. Eş durumundan hemşeri sayılırız:)
AA ne güzel! Orda mı yaşıyorsunuz? Biz Fethiye de yaşıyorduk. Ama eşimin işinden dolayı taşınmak zorunda kaldık. Çok mutluydum ben orada.Ben de fethiyeliyim :)))
Yok orada dogdum büyüdüm ama üniversite okumak icin ayrildim ayrilis o ayrilis. Su an işim geregi samsunda yaşıyorum ama deli gibi özlüyorum canim memleketimi. Ailem akrabalarim orada, bayramdan bayrama gidiyoruzAA ne güzel! Orda mı yaşıyorsunuz? Biz Fethiye de yaşıyorduk. Ama eşimin işinden dolayı taşınmak zorunda kaldık. Çok mutluydum ben orada.
Biz de Sivas tayız canım. Aynen tatilden tatile. Eşim memleketine aşıktır. Gidince toprağını öper :)Yok orada dogdum büyüdüm ama üniversite okumak icin ayrildim ayrilis o ayrilis. Su an işim geregi samsunda yaşıyorum ama deli gibi özlüyorum canim memleketimi. Ailem akrabalarim orada, bayramdan bayrama gidiyoruz
Bugunnnn 2.testimi yaptım kızlarRabbi hebli mines salihin (amin )
Arkadaşlar güncel durumlarınızı yazarken beni etiketleyebilir misiniz
sizleri takibim daha rahat olacak
Zahidem91 2.deneme İLK HAMİLEMİZ
Kitakita 2.deneme regl bekliyor
ilsas 1.deneme opu bekliyor (dondurulacak) 3 yıldır bekliyor
tanem87 3.deneme regl bekliyor
@yagmur_20 1.deneme regl bekliyor 2 yıldır bekliyor
@Demircilknr 1. Deneme transfer bekliyor
@kronik_unutkan 1. Deneme opu bekliyor 1yıldır bekliyor
@cnsg 1. Deneme
@Esopare41 1.deneme opu bekliyor
yesil_deniz ?????? deneme opu bekliyor
Nescafe87 1.deneme 2yıldır bekliyor
@*bahar* 2. Deneme transfer bekliyor
@esraamavi 1. Deneme opu bekliyor 2 yıldır bekliyor
@pedaliza61 1.deneme opu bekliyor
@cocukoloji 1.deneme regl bekliyor
@Eeeffa ????? deneme transfer bekliyor
birmucizeolsun 1.deneme regl bekliyor 2 yıldır bekliyor
2 2ba86 2. Deneme regl bekliyor 1.5 yıldır bekliyor
@elif ece 007 1. Deneme regl bekliyor
@Browni61 1. Deneme (beklemede) 7 yıldır bekliyor
K Kavimlergocu 1.deneme regl bekliyor
@gzm_27 ?????? deneme regl bekliyor
@beyaz32 5.deneme regl bekliyor
@sea2112 4.deneme regl bekliyor
@Hiexe 1. Deneme regl bekliyor
@nescafegold 1. Deneme transfer bekliyor 6 yıldır bekliyor
D dl3434 3. Deneme regl bekliyor 10 yıldır bekliyor
@naz79 3.deneme opu bekliyor
@k_br 2.deneme dr aramasını bekliyor
@HandCute 3.deneme regl bekliyor
Hayırlı olsun inşallah
Bugunnnn 2.testimi yaptım kızlar
395olmussss
Pazartesi 120
Çarşamba395
Maşallah masallah maşallah
Rabbim keseyi görmeye ve kalp atışını duymayı
Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah hepiniz pozitif sonuçlar alırsınız inşallah kızlar.
Tabiki de ediyorum rabbim hepinize gonlunuzdekini versin inşallah. En büyük şey sabır sabır edin dua edin elbet verir rabbim inşallahYuppi çok güzel. Amin inşallah. Bize dua etmeyi unutma.
Bende hala olmadım 1 hafta geçti geçen ayda 10 gün geçmiş ti negatif transferden sonra. Bu sefer de öyle olur heralde. Bende çok umitliyim bu sefer beni ikinci ama ben 5. gb hissediyorum çünkü çok yıkım yaşiyosun ilk transfer yapıldığında o esnada ağladım çok heycanliydi insanın hayatında yaşaması gereken bir heycan çok güzeldi evlendiğimde bile bukadar haycanlanmamiştim. 26 yaşındayım 20 aylık evliyim 2 yıl dan sonra tüp bebek düşünürüz diyordum ama beklemek istemedim daha fazla neredeyse her ay test yapmaktan bunaldim. . Biraz garip olucak tup bebek tedavisine basladigimdan beri rahatladim en azindan biliyosun nedenini kafan rahat yatiyosun acaba acabalar bitiyo sadece transfer sonrasi heycanli bekleyiş basliyo okadar insalalh hepimiz için hayırlı olur tadevimiz. . ❤Kızlar ben hala regl olmadım son aylar düzensizleşti
Test tarihim ağustosu bulacak artık yaa ama ben çok heyecanlıyım öğrenmek için nedense bu sefer olacak gibi düşünüyorum öyle böyle değil kendimi pozitife hazırladım :)
negatif düşüncem hiç ama hiç YÖK eğer olmazsa yıkılırım herhalde:)
Sizler ne düşünüyorsunuz
Allah hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin canım. Herkes heyecanlı bekleyiş içerisinde. Ümitlerimiz boşa çıkmasın..Bende hala olmadım 1 hafta geçti geçen ayda 10 gün geçmiş ti negatif transferden sonra. Bu sefer de öyle olur heralde. Bende çok umitliyim bu sefer beni ikinci ama ben 5. gb hissediyorum çünkü çok yıkım yaşiyosun ilk transfer yapıldığında o esnada ağladım çok heycanliydi insanın hayatında yaşaması gereken bir heycan çok güzeldi evlendiğimde bile bukadar haycanlanmamiştim. 26 yaşındayım 20 aylık evliyim 2 yıl dan sonra tüp bebek düşünürüz diyordum ama beklemek istemedim daha fazla neredeyse her ay test yapmaktan bunaldim. . Biraz garip olucak tup bebek tedavisine basladigimdan beri rahatladim en azindan biliyosun nedenini kafan rahat yatiyosun acaba acabalar bitiyo sadece transfer sonrasi heycanli bekleyiş basliyo okadar insalalh hepimiz için hayırlı olur tadevimiz. . ❤
Bende hala olmadım 1 hafta geçti geçen ayda 10 gün geçmiş ti negatif transferden sonra. Bu sefer de öyle olur heralde. Bende çok umitliyim bu sefer beni ikinci ama ben 5. gb hissediyorum çünkü çok yıkım yaşiyosun ilk transfer yapıldığında o esnada ağladım çok heycanliydi insanın hayatında yaşaması gereken bir heycan çok güzeldi evlendiğimde bile bukadar haycanlanmamiştim. 26 yaşındayım 20 aylık evliyim 2 yıl dan sonra tüp bebek düşünürüz diyordum ama beklemek istemedim daha fazla neredeyse her ay test yapmaktan bunaldim. . Biraz garip olucak tup bebek tedavisine basladigimdan beri rahatladim en azindan biliyosun nedenini kafan rahat yatiyosun acaba acabalar bitiyo sadece transfer sonrasi heycanli bekleyiş basliyo okadar insalalh hepimiz için hayırlı olur tadevimiz. . ❤
Benim de adetim geldi bugün,yarın başlıcam nasipse,bugün için kullanılması gereken birşey varmışdı?doktoru aramadım da..
Daha görüşmeye gidemedim bi adet olsam gidicem suan lik telefonda görüşme yaptım asistani çok yoğun olduğunu söyledi ama biz yine görselim dedik tamam dedi araya bayram girdi bu ara kardeşim doğum yapıcak onunla ilgilendim nasip olmadi gidip konuşmak. Kardeşim yarın 11 de sezeryan doğum yapıcak dua edin Olur mu .. Bu arada benim ilk negatif olduğu için nedeni araştırılmadi geride dondurulmuş embriyo olduğu için nasılsa gelicekler diye ilkinde arastirmiyorlar. Ama ben 1 ay ara verince kanpihtilasma ve kromozom testi yaptım daha sonuç çıkmadı her ihtimale karşı yapmak istedim hayırlısı olsun ..Canım sen Cem beyle görüşecektin yanlış hatırlamıyorsam , naptın görüşebildin mi ? Kabul etti mi seni, bir de negatif olmasının sebebini araştırdın mı ?
Daha görüşmeye gidemedim bi adet olsam gidicem suan lik telefonda görüşme yaptım asistani çok yoğun olduğunu söyledi ama biz yine görselim dedik tamam dedi araya bayram girdi bu ara kardeşim doğum yapıcak onunla ilgilendim nasip olmadi gidip konuşmak. Kardeşim yarın 11 de sezeryan doğum yapıcak dua edin Olur mu .. Bu arada benim ilk negatif olduğu için nedeni araştırılmadi geride dondurulmuş embriyo olduğu için nasılsa gelicekler diye ilkinde arastirmiyorlar. Ama ben 1 ay ara verince kanpihtilasma ve kromozom testi yaptım daha sonuç çıkmadı her ihtimale karşı yapmak istedim hayırlısı olsun ..
Cnm doktorum bana estrofem folbiol ve corasprin verdi ve bol bol nar suyu tüketiyorum adetin kaçıncı günü gittin rahim kalınlığı ne kadardıAynı zamanlarda olacak galiba bayramın hemen ertesi adet olcam. Transfer anca temmuzun ortalarında olacak. Desene beraber gün sayacağız. Şimdiden heyecanlı. Bu arada kızlar bu aydan kullandığınız vitamin desteği falan var mı? Ya da dikkat ettiğiniz herhangi biley? Bana doktor hiçbişey vermedi destek anlamında. Sadece adetin 20. Günü estrofem kullanacağım o kadar.
Allah kolaylık versin ben donmuş kullancam o iğne süreci gerçekten zor oluyor benimde tutmazsa donmuşlar yine sil baştanBen bugün başladım yarın iğnelere başlayacağım 187.50 gonalf 2 femara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?