TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Ben bugün başladım yarın iğnelere başlayacağım 187.50 gonalf 2 femara

Tolga ecemiş livde mi canim? Cok övmüşler onu da. Allah'ım kimsenin emeğini karşılıksız koymasin
yok cnm , özel yeri var . Mesa plazada. Laboratuvar olarakta hrs'e güveniyormuş .
beni çok rahatlattı. Muayene ederken bile zırıl zırıl ağladım düşün. Sonra iyi çıktım yanından hamdolsun

AA ne güzel! Orda mı yaşıyorsunuz? Biz Fethiye de yaşıyorduk. Ama eşimin işinden dolayı taşınmak zorunda kaldık. Çok mutluydum ben orada.
Yok orada dogdum büyüdüm ama üniversite okumak icin ayrildim ayrilis o ayrilis. Su an işim geregi samsunda yaşıyorum ama deli gibi özlüyorum canim memleketimi. Ailem akrabalarim orada, bayramdan bayrama gidiyoruz

Yok orada dogdum büyüdüm ama üniversite okumak icin ayrildim ayrilis o ayrilis. Su an işim geregi samsunda yaşıyorum ama deli gibi özlüyorum canim memleketimi. Ailem akrabalarim orada, bayramdan bayrama gidiyoruz
Biz de Sivas tayız canım. Aynen tatilden tatile. Eşim memleketine aşıktır. Gidince toprağını öper :)

Bugunnnn 2.testimi yaptım kızlar
395olmussss
Pazartesi 120
Çarşamba395
Maşallah masallah maşallah
Rabbim keseyi görmeye ve kalp atışını duymayı
Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah hepiniz pozitif sonuçlar alırsınız inşallah kızlar.

Yuppi çok güzel. Amin inşallah. Bize dua etmeyi unutma.

Yuppi çok güzel. Amin inşallah. Bize dua etmeyi unutma.
Tabiki de ediyorum rabbim hepinize gonlunuzdekini versin inşallah. En büyük şey sabır sabır edin dua edin elbet verir rabbim inşallah
Ben 10yillik evliyim yaklaşık 6_7senedir istiyorum şimdiye kısmet mis insallah kesemizi ve kalp atimini da duyarsam daha çok rahatlarimmmm sizde bana dua edin kizlarrr

Bende hala olmadım 1 hafta geçti geçen ayda 10 gün geçmiş ti negatif transferden sonra. Bu sefer de öyle olur heralde. Bende çok umitliyim bu sefer beni ikinci ama ben 5. gb hissediyorum çünkü çok yıkım yaşiyosun ilk transfer yapıldığında o esnada ağladım çok heycanliydi insanın hayatında yaşaması gereken bir heycan çok güzeldi evlendiğimde bile bukadar haycanlanmamiştim. 26 yaşındayım 20 aylık evliyim 2 yıl dan sonra tüp bebek düşünürüz diyordum ama beklemek istemedim daha fazla neredeyse her ay test yapmaktan bunaldim. . Biraz garip olucak tup bebek tedavisine basladigimdan beri rahatladim en azindan biliyosun nedenini kafan rahat yatiyosun acaba acabalar bitiyo sadece transfer sonrasi heycanli bekleyiş basliyo okadar insalalh hepimiz için hayırlı olur tadevimiz. . ❤

Allah hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin canım. Herkes heyecanlı bekleyiş içerisinde. Ümitlerimiz boşa çıkmasın..

Canım sen Cem beyle görüşecektin yanlış hatırlamıyorsam , naptın görüşebildin mi ? Kabul etti mi seni, bir de negatif olmasının sebebini araştırdın mı ?

Benim de adetim geldi bugün,yarın başlıcam nasipse,bugün için kullanılması gereken birşey varmışdı?doktoru aramadım da..

Benim de adetim geldi bugün,yarın başlıcam nasipse,bugün için kullanılması gereken birşey varmışdı?doktoru aramadım da..

Canım normalde başlamadan önce folik asit ve bazı vitaminler veriyorlar , daha önce görüştüğünde doktorun vermedi mi ?

Canım sen Cem beyle görüşecektin yanlış hatırlamıyorsam , naptın görüşebildin mi ? Kabul etti mi seni, bir de negatif olmasının sebebini araştırdın mı ?
Daha görüşmeye gidemedim bi adet olsam gidicem suan lik telefonda görüşme yaptım asistani çok yoğun olduğunu söyledi ama biz yine görselim dedik tamam dedi araya bayram girdi bu ara kardeşim doğum yapıcak onunla ilgilendim nasip olmadi gidip konuşmak. Kardeşim yarın 11 de sezeryan doğum yapıcak dua edin Olur mu .. Bu arada benim ilk negatif olduğu için nedeni araştırılmadi geride dondurulmuş embriyo olduğu için nasılsa gelicekler diye ilkinde arastirmiyorlar. Ama ben 1 ay ara verince kanpihtilasma ve kromozom testi yaptım daha sonuç çıkmadı her ihtimale karşı yapmak istedim hayırlısı olsun ..

Allah kardeşine kolaylıklar versin inşallah canım, senin de gönlüne göre olur da inş doktorla anlaşırsın devam edersin tedavine , ben de ilk tedaviye başlıycam adet olunca , buradan okuduklarımla dedim tüm tahlilleri genetik taramadır histeroskopidir çiziktir yaptırayım , temkinli olayım doktorlar ilkinde hiç bişey yapmıyor dediğin gibi , sonra bunları yapınca tutucak garanti havasına giricem diye korktum , olacağı varsa olur zaten , hem olmazsa da bahanem olsun çabalayacak sebebim olsun , tutmazsa gireyim araştırmaya ...

İyi geceler arkadaşlar herkese hayırlı tedaviler diliyorum.. Biz de geçen ay başladık tedaviye Rahim dinlendirme yöntemi olacağı için embriyolarım dondurulmuştu bu ay Adet oldum estrofeme başladım bugün 12. günüm Cuma günü kontrolüm var O zaman belli olacak transfer günüm.. bizim sorunumuz erkek infertilitesi tedavi olduğumuz merkezde Bahçeci Umut Kliniği.. sayfayı baştan sona kadar okuyamadım var mı bu merkeze giden ya da dondurulmuş tedavisi olan? iyi olmuş bu sayfa sürecimizi paylaşırız destek oluruz birbirimize

Selam kızlar bende bu ayın 13 yle 15 i arası hapılcak şu an adetin 6. Gününe girdim daha önce bi tüp bebek denemem oldu negatif şu an donmuş deniycem pko hastasıyım

Cnm doktorum bana estrofem folbiol ve corasprin verdi ve bol bol nar suyu tüketiyorum adetin kaçıncı günü gittin rahim kalınlığı ne kadardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…