Hayırlı olsun canımSağol canim
Sagol canim..denedik buyuk geldi bidaha cekiyim bakalimHayırlı olsun canım foto at bakalım :)
Aminn canimm InsallhHadi hayırlı olsun inşaalah Rabbim tamamına erdirsin.
Tesekkur ederim canim..kactane cektim boyut büyük diyo atmiyo:)Hayırlı olsun canım
Sağol canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun arkadaşım şimdi nasılsın benim ilk hamileliğimde de olmuştu yoğun bir kanama ama eğer o gelecekse onu kanama bile etkilemiyor Rabbm yardımcın olsun.
Resmin kenarlarından kesip atmak gerekiyormuşTesekkur ederim canim..kactane cektim boyut büyük diyo atmiyo:)
Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla çok güzelKan testi sonucumu şimdi aldım 140 çıktı elhamdülillah ama benim de açık pembe leke var doktor ilaçlara devam et pazartesi testi tekrarla dedi.Böyle akıntısı olan arkadaşlar doktor farklı bi ilaç falan verdi mi aynı ilaçlara devam ve istirahat mı dedi
Benim de bugün 10gün dün gece lekelenme oldu acilde proluton depot iğne yapıldı hcg benimde 144,77 çıktı dün 9. GündeKan testi sonucumu şimdi aldım 140 çıktı elhamdülillah ama benim de açık pembe leke var doktor ilaçlara devam et pazartesi testi tekrarla dedi.Böyle akıntısı olan arkadaşlar doktor farklı bi ilaç falan verdi mi aynı ilaçlara devam ve istirahat mı dedi
Hadi bize iyi beklemelerBende transferimi oldum 20 dk sonra wc ye gittim sonra iki saat dinlenme ve iki saat yol yapıp eve geldik. Şafak 12
Çok teşekkür ederim amiiinn inşallahHayirli olsun arkadasim insallah sonu da çok guzel olur
Amiiinn inşallah en zor döneme geldik bekleme evresi güzel sonuçlar alırız inşallahTransferim olduyarım saat dinlendirdiler sonrasında çok sıkışıktım wc ye gittim 1 aaat daha dinlenip eve geldim . Allahım yardımcımız olsun hepimizin dualarımızı eksik etmeyelim .
Aslında tüm bu yaşananlar ne kadar güçlü olduğumuzun kanıtı canım, Rabbim bizi bu kadar uğraştırıp bekletiyorsa bizi sevdiğinden. Allah sevdiği kuluna dert verirmiş, İmanını ve sabrını sınamak için. Güzel günlere kavuşacağız hayırlısıyla inşallah. Yeter ki O'na inanıp, gönülden isteyelim
Seninle aynıyız canım 1 Ağustos transfer günü bugün 10.gün değerimz de yaklaşık aynıBenim de bugün 10gün dün gece lekelenme oldu acilde proluton depot iğne yapıldı hcg benimde 144,77 çıktı dün 9. Günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?