TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Çok geçmiş olsun arkadaşım şimdi nasılsın benim ilk hamileliğimde de olmuştu yoğun bir kanama ama eğer o gelecekse onu kanama bile etkilemiyor Rabbm yardımcın olsun.
Sağol canım Allah razı olsun
Şuan kasık ağrısı var yoğun kan yok lekelenme şeklimde bilmiyorum artık ne düşüneceğimi şaşırdım ilk gebeliğimde 1 damla bile kan görmedim dün çok korktum çok ağladım adet sancısı şeklinde olmadaydı yerleşme kanamasıdır deyip geçecektim ama adet sancısıda eşlik edince ödüm koptu adet oluyorum diye şuanda da hafif adet sancısı var korkuyorum kanama başlayacak diye beklemekten başka çare yok dua ile.. 3. Gün embriyosu taze transfer 8. Gün:71 9.gün:144 bu kanama olmasaydı şimdi hamileyim diye seviniyordum...

Kızlar merhaba... temmuzda başladığım bu yolculuğa çok iyi durumda olan 9 embriyo devam ediyorum ve size bir sorum olacak içinizden döllenmiş embriyosundan biyopsi gönderen var mı ? Varsa sonucu kaç haftada çıkıyor.

Kan testi sonucumu şimdi aldım 140 çıktı elhamdülillah ama benim de açık pembe leke var doktor ilaçlara devam et pazartesi testi tekrarla dedi.Böyle akıntısı olan arkadaşlar doktor farklı bi ilaç falan verdi mi aynı ilaçlara devam ve istirahat mı dedi

Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla çok güzel

Benim de bugün 10gün dün gece lekelenme oldu acilde proluton depot iğne yapıldı hcg benimde 144,77 çıktı dün 9. Günde

N kdr gusel yazmissin cnm agzina saglik zaten duayla ayaktaim yoksa perisan olurdum demin alisveris merkezindeydim bir annenin otizimli kiziyla ne kadar zorlandig

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…