İnşallah bu lekelenmelerden bir şey çıkmaz yerleşme kanamasıdır hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırız bebeklerimiziSeninle aynıyız canım 1 Ağustos transfer günü bugün 10.gün değerimz de yaklaşık aynı
Can'ım hayırlı olsun bakalım. İnş iyi haberler ver bize.Bende transferimi oldum 20 dk sonra wc ye gittim sonra iki saat dinlenme ve iki saat yol yapıp eve geldik. Şafak 12
Can'ım sıkma canını. Çok geçmiş olsun. 9 ay kanama ile bebeğini sağ sakin kucağına alan insanlar var. İyi düşün iyi olsun.İnşallah bu lekelenmelerden bir şey çıkmaz yerleşme kanamasıdır hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırız bebeklerimizi
Teşekkür ederim inşallahCan'ım hayırlı olsun bakalım. İnş iyi haberler ver bize.
Can'ım sıkma canını. Çok geçmiş olsun. 9 ay kanama ile bebeğini sağ sakin kucağına alan insanlar var. İyi düşün iyi olsun.
Maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin canımKan testi sonucumu şimdi aldım 140 çıktı elhamdülillah ama benim de açık pembe leke var doktor ilaçlara devam et pazartesi testi tekrarla dedi.Böyle akıntısı olan arkadaşlar doktor farklı bi ilaç falan verdi mi aynı ilaçlara devam ve istirahat mı dedi
Var gibiKızlar yardımınıza ihtiyacım var, bu ayy tüp bebek yaptıracaktım ana yumurtamin biri önden gittiği için iptal oldu. Tatile gideceğimiz için adet geciktirici içeceğim, nolur nolmaz die test aldım. Bugün ilaca başlayacağım. Ama kafamı karıştırdı. Hafif bir çizgi gördüm gibi oldu , sonra güneşe çıkardım size fotoğraf atıyorum bu ne sizce? Test mi yanlış, bir tane aldım sadece?
Güneşe hiç kullanılmamış testi tutsak arkası dönük şekilde iki çizgi gözükür mü? Beynim yandı.Var gibi
Güneşe hiç kullanılmamış testi tutsak arkası dönük şekilde iki çizgi gözükür mü? Beynim yandı.
Hayırlı olsun canımKızlar 43.73 cikti nasil
Cevabın için çok teşekkür ederim allah razı olsunGunes olan degil ilk fotografta daha fazla görünüyor. Erken dönemde yapılınca cok silik çıkabiliyor.bence sen ilac kullanma ve yarin testi yenile
Allahım sağlıkla kucağına aldırsınKızlar 43.73 cikti nasil
Kaçıncı gün canım bugün.İnşaallah artarak devam eder tebrikler.Kan sonucu bekliyorum dualarinizi eksik etmeyin nolur
İçini açtım renk yoktu, oraya bir cisim koymuşlar sanırım o çıktı fotoğrafta. İlaca başlayayım benGunes olan degil ilk fotografta daha fazla görünüyor. Erken dönemde yapılınca cok silik çıkabiliyor.bence sen ilac kullanma ve yarin testi yenile
Hadi güzel haberler inşallahKan sonucu bekliyorum dualarinizi eksik etmeyin nolur
N kdr gusel yazmissin cnm agzina saglik zaten duayla ayaktaim yoksa perisan olurdum demin alisveris merkezindeydim bir annenin otizimli kiziyla ne kadar zorlandig
Bugun 8.gun canimKaçıncı gün canım bugün.İnşaallah artarak devam eder tebrikler.
Canım doktora görünmende fayda var sanki. Yerleşme alanı 14 veya 15 .günde ultrasonda görünür. Kanama her hali ile ciddiye alınıp takip edilmeli. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.İnşallah bu lekelenmelerden bir şey çıkmaz yerleşme kanamasıdır hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırız bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?