TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Bende transferimi oldum 20 dk sonra wc ye gittim sonra iki saat dinlenme ve iki saat yol yapıp eve geldik. Şafak 12
Can'ım hayırlı olsun bakalım. İnş iyi haberler ver bize.
İnşallah bu lekelenmelerden bir şey çıkmaz yerleşme kanamasıdır hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırız bebeklerimizi
Can'ım sıkma canını. Çok geçmiş olsun. 9 ay kanama ile bebeğini sağ sakin kucağına alan insanlar var. İyi düşün iyi olsun.

Maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, bu ayy tüp bebek yaptıracaktım ana yumurtamin biri önden gittiği için iptal oldu. Tatile gideceğimiz için adet geciktirici içeceğim, nolur nolmaz die test aldım. Bugün ilaca başlayacağım. Ama kafamı karıştırdı. Hafif bir çizgi gördüm gibi oldu , sonra güneşe çıkardım size fotoğraf atıyorum bu ne sizce? Test mi yanlış, bir tane aldım sadece?

Eklentiler

• IMG_1622.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_1623.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_1624.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 66
Var gibi

Gunes olan degil ilk fotografta daha fazla görünüyor. Erken dönemde yapılınca cok silik çıkabiliyor.bence sen ilac kullanma ve yarin testi yenile
Güneşe hiç kullanılmamış testi tutsak arkası dönük şekilde iki çizgi gözükür mü? Beynim yandı.

Gunes olan degil ilk fotografta daha fazla görünüyor. Erken dönemde yapılınca cok silik çıkabiliyor.bence sen ilac kullanma ve yarin testi yenile
Cevabın için çok teşekkür ederim allah razı olsun

İçini açtım renk yoktu, oraya bir cisim koymuşlar sanırım o çıktı fotoğrafta. İlaca başlayayım ben yardımın için teşekkürler

Eklentiler

• IMG_1625.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 57
Bana cvp veren herkese cok teşekkür ederim..kızlar sonuç nasil sizce 2taneue göre bana düşük geldi..insallh katlanir

N kdr gusel yazmissin cnm agzina saglik zaten duayla ayaktaim yoksa perisan olurdum demin alisveris merkezindeydim bir annenin otizimli kiziyla ne kadar zorlandig
yasminsay devamini yazamamisim telim takilmisti otizimli kiziyla okdr zorlanioduki rabbim dedim saglikli hayirlisiyla ver yoksa hic verme dedim rabbime bebek...

İnşallah bu lekelenmelerden bir şey çıkmaz yerleşme kanamasıdır hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırız bebeklerimizi
Canım doktora görünmende fayda var sanki. Yerleşme alanı 14 veya 15 .günde ultrasonda görünür. Kanama her hali ile ciddiye alınıp takip edilmeli. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…