Ay beni korkutmayın yaCanım doktora görünmende fayda var sanki. Yerleşme alanı 14 veya 15 .günde ultrasonda görünür. Kanama her hali ile ciddiye alınıp takip edilmeli. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Hayirli uğurlu olsun cnm transferin insalalh pozitif görürsünBende transferimi oldum 20 dk sonra wc ye gittim sonra iki saat dinlenme ve iki saat yol yapıp eve geldik. Şafak 12
Canım bende her adet döneminde yada ilk adette oluyor diye biliyorum.normalde o iğneyi kullanıyormusun bilmiyorum. Benim hafta da 1 vuruluyorum düşük önleyici iğne zatenAy beni korkutmayın yalekelenme dün oldu geçti devam etmedi çok şükür tüp bebek merkezimle iletişim halindeyiz dün iğne yapıldı tekrar kan verdim. Yarın tekrar kan vericem inşallah yerleşme kanamasıdır çok araştırdım genelde 7.-10. Günler arası oluyormuş
Hafifte olsa çizgi var orda, benim ilk testimde öyleydi. Belli belirsizdi.ama sen daha iyi görüyorsundur ve sen bilirsin olacak konusunuİçini açtım renk yoktu, oraya bir cisim koymuşlar sanırım o çıktı fotoğrafta. İlaca başlayayım benyardımın için teşekkürler
Doğru diyorsun canım, duayıda istemeyide bilmek lazım. Rabbim sağlıklı, eli ayağı düzgün, akli melekeleri yerinde hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallahyasminsay devamini yazamamisim telim takilmisti otizimli kiziyla okdr zorlanioduki rabbim dedim saglikli hayirlisiyla ver yoksa hic verme dedim rabbime bebek...
Yok testin içine bir parça koymuşlar o gözüküomuş çok ilginç demiHafifte olsa çizgi var orda, benim ilk testimde öyleydi. Belli belirsizdi.ama sen daha iyi görüyorsundur ve sen bilirsin olacak konusunu
Amiiiiinn Allah razı olsun inşallah hepimiz görürüzHayirli uğurlu olsun cnm transferin insalalh pozitif görürsün
Hayırlı olsun canımKızlar 43.73 cikti nasil
Tesekkur ederim canim sonuc iyi dimiHayırlı olsun canım
Bence iyiçünkü 8.gün 43 ise 9.gün 80 letde ve 10.gün 150-160 civarı olur katlanarak gideceği için benm 10.gün 140Tesekkur ederim canim sonuc iyi dimi
Can'ım korkmana gerek yok ama önlemini erkenden alıp kafanı meşgul eden endişelerden kurtulursun. Doktor baksın için rahat eder anlamında söyledim.Ay beni korkutmayın yalekelenme dün oldu geçti devam etmedi çok şükür tüp bebek merkezimle iletişim halindeyiz dün iğne yapıldı tekrar kan verdim. Yarın tekrar kan vericem inşallah yerleşme kanamasıdır çok araştırdım genelde 7.-10. Günler arası oluyormuş
Çok Sagol canim benim içimi rahatlattin..transfer gününü saymiyoruz dimiBence iyiçünkü 8.gün 43 ise 9.gün 80 letde ve 10.gün 150-160 civarı olur katlanarak gideceği için benm 10.gün 140
İlk 4-5 gün 1 iğne daha sonra 2 ye çıkıyor son gün 3 tane oluyor kişiye göre değişir ben 8 gün iğne oldumMerhaba,
Ben tüp bebek tedavisine yeni başladım. Bir aorum var. Günde kaç tane iğne oluyorsunuz ve bu iğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz? Çünkü ben elime iğneyi alamıyorum bile ve bu stres yapıyor bana. Yardımınızı bekliyorum. Lütfen..
Kişiye göre ve yumurta uyarılışına göre değişiyor canım. Kimimiz göbekten, kimimiz kalçadan oluyor iğneleri. Fakat Cetrotide ve Ovitrelle göbekten oluyor. Bir defa kendin yaparsan alışırsın zaten, yapamazsanda eşin yardımcı olur sanırımMerhaba,
Ben tüp bebek tedavisine yeni başladım. Bir aorum var. Günde kaç tane iğne oluyorsunuz ve bu iğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz? Çünkü ben elime iğneyi alamıyorum bile ve bu stres yapıyor bana. Yardımınızı bekliyorum. Lütfen..
Çok teşekkür ederim canımKişiye göre ve yumurta uyarılışına göre değişiyor canım. Kimimiz göbekten, kimimiz kalçadan oluyor iğneleri. Fakat Cetrotide ve Ovitrelle göbekten oluyor. Bir defa kendin yaparsan alışırsın zaten, yapamazsanda eşin yardımcı olur sanırım
Çok teşekkürler iğnelerin saati de var mı acaba?İlk 4-5 gün 1 iğne daha sonra 2 ye çıkıyor son gün 3 tane oluyor kişiye göre değişir ben 8 gün iğne oldum
Kendim asla yapamam bende eşim yaptı benim
İğneler korkutucu olsada bitiyor bekleme süreci daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?