TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Hmm anladım peki tüm iğneler mi 2 saat içinde olunuyor dediler sana? 3 iğne arka arkaya oluyor mu?
3 iğne sadece son gün yapılıyor son iğne akşam yapılıyor. Günde 2 kereye çıktığı zaman biri sağa biri sola üstüste yapıyorduk yani 2side 10-12 arasına denk geliyordu benim. Hemşireniz zaten hepsini anlatacak merak etmeyin

Hmm anladım peki tüm iğneler mi 2 saat içinde olunuyor dediler sana? 3 iğne arka arkaya oluyor mu?
Doktorun sana en uygun ilacı ve dozunu, uygulanması gereken zamanı belirleyecektir. Hiç birimizin ne ilaçları, ne koşulları ne de tedavileri bir canım. Bunları kafana takıp stres yapma, sonuçta belirleyen bizler değiliz, doktorun Zaten yeterince yorucu ve stresli bir dönem var önünde Sonuçta ne desek aslında yanlış bilgi vermiş oluruz canım, bünyeye ve yumurta takibine göre değişim gösterecek herşey

Son düzenleme:
Gece hiç uyuyamadim yaaa sağa sola dönmeye korktum kalçadan 5 gün ignem var dün ilkini vuruldum o bile yetti sağ taraf fena ağrıyor şafak 11

Gece hiç uyuyamadim yaaa sağa sola dönmeye korktum kalçadan 5 gün ignem var dün ilkini vuruldum o bile yetti sağ taraf fena ağrıyor şafak 11
Günaydın canım , bende öyle biliyor musun uyuyamadım gerilirim birşey olur diye. Fakat hastanede de uyardılar sağa sola dönmek hapşırmak vs vs hiçbir zararı yok rahat olun diye ama gelde anlat bize ne iğnesi oluyorsun canım şu an ? Bana clexan kan sulandırıcı verdi Dr. Eczacı bize oksapar vermiş aynıdır diye vurunsam sorun olur mu bilemedim

Arkadaşlar clexane 4000 verildi transferim sonrası hatta bir tanesini de hemşirem yaptı sağolsun eve gelince eşim bi kadın doğumcu da yazdırmış onlarda oksapar 4000 yazmışlar tamamen aynı ilaçlar dediler . Var mı böyle bir şeyle karşılaşan ? Sorun olur mu ?

Son düzenleme:
Aynen ne kadar stres yapmayacam dediysem de yok olmuyor. Progynex 5 gün birini dün hastanede vurdular kaldı 4 diğerinde oksapar dün ve bugün göbekten. Hiç fikrim yok cnm doktoru arayıp bir sor istersen ne olur ne olmaz

Sorun olmaz arkadaşlar ben d3 aynıdurumdaydımdoktorun yazdığı iğneye eve gelip baktım ismi aynı değil oksapar yazıyo hemen doktorumu aradım hiç sorun diil içeerik tamamen aynı dedi içinz rahat olsun siz de pozitf sonuçlarıburdan paylaşrsınz inşaallah

Aynen ne kadar stres yapmayacam dediysem de yok olmuyor. Progynex 5 gün birini dün hastanede vurdular kaldı 4 diğerinde oksapar dün ve bugün göbekten. Hiç fikrim yok cnm doktoru arayıp bir sor istersen ne olur ne olmaz
Benim ilaç ilerleyişim bi tuhaf zaten 12 gün boyunca oksapara devam üstelik ckexane mı olsapar mı kargaşası var

Ay nasıl rahatlattın içimi teşekkür ederim dr una ulaşamadı yine Arıcam gün içinde gerçi ama çok sağol . İnşallah güzel haberler paylaşırız.

Bir de hareketlerinizi kısıtlayıp kendinizi kasmayın ben ilk hep yattm sonra ikinci günden itibaren hep ayaktaydım hele test tarihi yaklaştıkça pek bi belirti de yoktu bildiğinz hafif ev işlerinin hepsini yaptımsakın sürekli yatmayın vakit geçmiyo bir de yatınca kendini hamile gibi hissediyorsun sürekli belirti arıyorsun.

Kesinlikle çok haklısın daha şimdiden birşeyler aramaya başladım bile kendime bir uğraş bulsam iyi olacak kitap okumayı severim ama elime alasim yok

Dün hastanede 2 saat kaldık eve gelince akşam yemeğine kadar uyumuşum sonrasında de wc mutfak dolandım valla yatağa hapsolursam ne kadar kötü hissedeceğimi biliyorum . Ablamın evindeyim zaten bana iş yaptırmıyor sağolsun bir iki gün de böyle devam eder sonra kendi evime geçicem dikkat edilmesi gereken önemli bir detay var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…