Benim hemşirem 10-12 arası demişti ona göre yaptıkÇok teşekkürler iğnelerin saati de var mı acaba?
Gonal f akşam 6-8 arasıydı lucrin sabah bi ilaç daha vardı ismini unuttum o farketmiyorduÇok teşekkürler iğnelerin saati de var mı acaba?
Hmm anladım peki tüm iğneler mi 2 saat içinde olunuyor dediler sana? 3 iğne arka arkaya oluyor mu?Benim hemşirem 10-12 arası demişti ona göre yaptık
3 iğne sadece son gün yapılıyor son iğne akşam yapılıyor. Günde 2 kereye çıktığı zaman biri sağa biri sola üstüste yapıyorduk yani 2side 10-12 arasına denk geliyordu benim. Hemşireniz zaten hepsini anlatacak merak etmeyinHmm anladım peki tüm iğneler mi 2 saat içinde olunuyor dediler sana? 3 iğne arka arkaya oluyor mu?
Doktorun sana en uygun ilacı ve dozunu, uygulanması gereken zamanı belirleyecektir. Hiç birimizin ne ilaçları, ne koşulları ne de tedavileri bir canım. Bunları kafana takıp stres yapma, sonuçta belirleyen bizler değiliz, doktorunHmm anladım peki tüm iğneler mi 2 saat içinde olunuyor dediler sana? 3 iğne arka arkaya oluyor mu?
Gününe göre iyi tabikiTesekkur ederim canim sonuc iyi dimi
Günaydın canım , bende öyle biliyor musun uyuyamadım gerilirim birşey olur diye. Fakat hastanede de uyardılar sağa sola dönmek hapşırmak vs vs hiçbir zararı yok rahat olun diye ama gelde anlat bizeGece hiç uyuyamadim yaaa sağa sola dönmeye korktum kalçadan 5 gün ignem var dün ilkini vuruldum o bile yetti sağ taraf fena ağrıyor şafak 11
Aynen ne kadar stres yapmayacam dediysem de yok olmuyor. Progynex 5 gün birini dün hastanede vurdular kaldı 4 diğerinde oksapar dün ve bugün göbekten. Hiç fikrim yok cnm doktoru arayıp bir sor istersen ne olur ne olmazGünaydın canım , bende öyle biliyor musun uyuyamadım gerilirim birşey olur diye. Fakat hastanede de uyardılar sağa sola dönmek hapşırmak vs vs hiçbir zararı yok rahat olun diye ama gelde anlat bizene iğnesi oluyorsun canım şu an ? Bana clexan kan sulandırıcı verdi Dr. Eczacı bize oksapar vermiş aynıdır diye vurunsam sorun olur mu bilemedim
Sorun olmaz arkadaşlar ben d3 aynıdurumdaydımdoktorun yazdığı iğneye eve gelip baktım ismi aynı değil oksapar yazıyo hemen doktorumu aradım hiç sorun diil içeerik tamamen aynı dedi içinz rahat olsun siz de pozitf sonuçlarıburdan paylaşrsınz inşaallahGünaydın canım , bende öyle biliyor musun uyuyamadım gerilirim birşey olur diye. Fakat hastanede de uyardılar sağa sola dönmek hapşırmak vs vs hiçbir zararı yok rahat olun diye ama gelde anlat bizene iğnesi oluyorsun canım şu an ? Bana clexan kan sulandırıcı verdi Dr. Eczacı bize oksapar vermiş aynıdır diye vurunsam sorun olur mu bilemedim
Aynen ne kadar stres yapmayacam dediysem de yok olmuyor. Progynex 5 gün birini dün hastanede vurdular kaldı 4 diğerinde oksapar dün ve bugün göbekten. Hiç fikrim yok cnm doktoru arayıp bir sor istersen ne olur ne olmaz
Ay nasıl rahatlattın içimi teşekkür ederim dr una ulaşamadı yine Arıcam gün içinde gerçi ama çok sağol . İnşallah güzel haberler paylaşırız.Sorun olmaz arkadaşlar ben d3 aynıdurumdaydımdoktorun yazdığı iğneye eve gelip baktım ismi aynı değil oksapar yazıyo hemen doktorumu aradım hiç sorun diil içeerik tamamen aynı dedi içinz rahat olsun siz de pozitf sonuçlarıburdan paylaşrsınz inşaallah
Himmm herkesin ki farklı cnm bünyeye göre değişiyorBenim ilaç ilerleyişim bi tuhaf zaten12 gün boyunca oksapara devam üstelik ckexane mı olsapar mı kargaşası var
Bir de hareketlerinizi kısıtlayıp kendinizi kasmayın ben ilk hep yattm sonra ikinci günden itibaren hep ayaktaydım hele test tarihi yaklaştıkça pek bi belirti de yoktu bildiğinz hafif ev işlerinin hepsini yaptımsakın sürekli yatmayın vakit geçmiyo bir de yatınca kendini hamile gibi hissediyorsun sürekli belirti arıyorsun.Sorun olmaz arkadaşlar ben d3 aynıdurumdaydımdoktorun yazdığı iğneye eve gelip baktım ismi aynı değil oksapar yazıyo hemen doktorumu aradım hiç sorun diil içeerik tamamen aynı dedi içinz rahat olsun siz de pozitf sonuçlarıburdan paylaşrsınz inşaallah
Aynen ben bu süreçte çok az ilaç kullandım burada okuyunca ben yanlış bişey mi yapıyorum dediğim oluyordu ilk sonradan bunu stres etmekten kurtuldum şükürHimmm herkesin ki farklı cnm bünyeye göre değişiyor
Kesinlikle çok haklısın daha şimdiden birşeyler aramaya başladım bile kendime bir uğraş bulsam iyi olacak kitap okumayı severim ama elime alasim yokBir de hareketlerinizi kısıtlayıp kendinizi kasmayın ben ilk hep yattm sonra ikinci günden itibaren hep ayaktaydım hele test tarihi yaklaştıkça pek bi belirti de yoktu bildiğinz hafif ev işlerinin hepsini yaptımsakın sürekli yatmayın vakit geçmiyo bir de yatınca kendini hamile gibi hissediyorsun sürekli belirti arıyorsun.
Dün hastanede 2 saat kaldık eve gelince akşam yemeğine kadar uyumuşumBir de hareketlerinizi kısıtlayıp kendinizi kasmayın ben ilk hep yattm sonra ikinci günden itibaren hep ayaktaydım hele test tarihi yaklaştıkça pek bi belirti de yoktu bildiğinz hafif ev işlerinin hepsini yaptımsakın sürekli yatmayın vakit geçmiyo bir de yatınca kendini hamile gibi hissediyorsun sürekli belirti arıyorsun.
Doğru. Ay hemde ne heyecanAynen ben bu süreçte çok az ilaç kullandım burada okuyunca ben yanlış bişey mi yapıyorum dediğim oluyordu ilk sonradan bunu stres etmekten kurtuldum şükürheyecanlısın demi ?
Kitap aldım bende iki gün önce . İyi geliyo ama öneririm .Kesinlikle çok haklısın daha şimdiden birşeyler aramaya başladım bile kendime bir uğraş bulsam iyi olacak kitap okumayı severim ama elime alasim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?