- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Benim eşimde şu an il dışında ben sakinim ona göre düşün yanı adam panik atak hastası olacak bensizDoğru. Ay hemde ne heyecan
Ayy yazık. inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırız bu yasadiklarimizi gülerek hatırlarız ne kadar stres yapmıştık diye.Benim eşimde şu an il dışında ben sakinim ona göre düşün yanı adam panik atak hastası olacak bensiz
Çok uzun süre ayakta kalmayın ve kabız olmamaya dikkat edin başka da bişey yok bol bol moral sevdiğinz kişilerle görüşüp muhabbet edin nacizane söyleyeceklerim bunlar haabir de testgününü ben annemlere söylemedim 2 hafta sonra belli olcak dedim çünkü negatf olursa haliyle insan çok üzülüyo ve o anda herkes sonucu öğrenmek için aynı anda arıyo ve ben kişilk olarak çok üzüldüğümşeyleri önce kendim sindirirm kendimdurumu kabullunince sonra aileme söylerim dün pozitf sonucu aldım annemlerin hala haberi yok azıcık kesinleşsin dedim biraz leke var müjdeli haberlerle gelirsinz inşaallahDün hastanede 2 saat kaldık eve gelince akşam yemeğine kadar uyumuşumsonrasında de wc mutfak dolandım valla yatağa hapsolursam ne kadar kötü hissedeceğimi biliyorum . Ablamın evindeyim zaten bana iş yaptırmıyor sağolsun bir iki gün de böyle devam eder sonra kendi evime geçicem dikkat edilmesi gereken önemli bir detay var mı ?
İnşallah canımAyy yazık. inşallah güzel hayırlı sonuçlar alırız bu yasadiklarimizi gülerek hatırlarız ne kadar stres yapmıştık diye.
Tabiki etiketlerim sende beni etiketleİnşallah canımSeninle aynı gidiyoruz güzel haberlerinle etiketle beni olur mu , hayırlısı hakkımızda
Aslında çok haklısın . Moral yüksek olucak olaya motive olacaksın gerisi yalan . Ben dayanamadım test günümü söyledim ailelereÇok uzun süre ayakta kalmayın ve kabız olmamaya dikkat edin başka da bişey yok bol bol moral sevdiğinz kişilerle görüşüp muhabbet edin nacizane söyleyeceklerim bunlar haabir de testgününü ben annemlere söylemedim 2 hafta sonra belli olcak dedim çünkü negatf olursa haliyle insan çok üzülüyo ve o anda herkes sonucu öğrenmek için aynı anda arıyo ve ben kişilk olarak çok üzüldüğümşeyleri önce kendim sindirirm kendimdurumu kabullunince sonra aileme söylerim dün pozitf sonucu aldım annemlerin hala haberi yok azıcık kesinleşsin dedim biraz leke var müjdeli haberlerle gelirsinz inşaallah
İnşalla canım tabiniTabiki etiketlerim sende beni etiketle
Benimde kimsenin haberi yok kimseye soylemedik bir ablamın haberi var o kadar bende soru sorulması dan hiç hoşlanmıyorum her kontrol sonrası doktor ne dedi doktor ne dedi. Bunda kafamız çok rahatti gezmeye gider gibi gittik geldikÇok uzun süre ayakta kalmayın ve kabız olmamaya dikkat edin başka da bişey yok bol bol moral sevdiğinz kişilerle görüşüp muhabbet edin nacizane söyleyeceklerim bunlar haabir de testgününü ben annemlere söylemedim 2 hafta sonra belli olcak dedim çünkü negatf olursa haliyle insan çok üzülüyo ve o anda herkes sonucu öğrenmek için aynı anda arıyo ve ben kişilk olarak çok üzüldüğümşeyleri önce kendim sindirirm kendimdurumu kabullunince sonra aileme söylerim dün pozitf sonucu aldım annemlerin hala haberi yok azıcık kesinleşsin dedim biraz leke var müjdeli haberlerle gelirsinz inşaallah
Teşekkür ederim canım.aminİnşalla canım tabinimoralli günlerimiz olsun
Aynı yapıdayız sanırım. :) bende perşembe aldım ama yarın tekrar kan verecegim düzgün artış sağladıysa öyle haber verecegimÇok uzun süre ayakta kalmayın ve kabız olmamaya dikkat edin başka da bişey yok bol bol moral sevdiğinz kişilerle görüşüp muhabbet edin nacizane söyleyeceklerim bunlar haabir de testgününü ben annemlere söylemedim 2 hafta sonra belli olcak dedim çünkü negatf olursa haliyle insan çok üzülüyo ve o anda herkes sonucu öğrenmek için aynı anda arıyo ve ben kişilk olarak çok üzüldüğümşeyleri önce kendim sindirirm kendimdurumu kabullunince sonra aileme söylerim dün pozitf sonucu aldım annemlerin hala haberi yok azıcık kesinleşsin dedim biraz leke var müjdeli haberlerle gelirsinz inşaallah
Geç söylemekte fayda var herşey bizim için önce çok sevinp sonra üzülmelerini istemedim.Aynı yapıdayız sanırım. :) bende perşembe aldım ama yarın tekrar kan verecegim düzgün artış sağladıysa öyle haber verecegim
Hee ikisini de kullandım. Aynı ilaçlar endiselenmeyinArkadaşlar clexane 4000 verildi transferim sonrası hatta bir tanesini de hemşirem yaptı sağolsun eve gelince eşim bi kadın doğumcu da yazdırmış onlarda oksapar 4000 yazmışlar tamamen aynı ilaçlar dediler . Var mı böyle bir şeyle karşılaşan ? Sorun olur mu ?
Teşekkür ederim doktorumla görüşme fırsatım oldu sorun yok dddiHee ikisini de kullandım. Aynı ilaçlar endiselenmeyin
Canim telaslanma ben de 8 9 ve 10. Günlerde lekelenme yaşadım. COk şükür yerlesme kanamasiymis. Dun yani 18. Gun keseyi gordum. Icini ferah tut.Ay beni korkutmayın yalekelenme dün oldu geçti devam etmedi çok şükür tüp bebek merkezimle iletişim halindeyiz dün iğne yapıldı tekrar kan verdim. Yarın tekrar kan vericem inşallah yerleşme kanamasıdır çok araştırdım genelde 7.-10. Günler arası oluyormuş
Sağol canım böyle mesajlar biraz rahatlatıyor insanıCanim telaslanma ben de 8 9 ve 10. Günlerde lekelenme yaşadım. COk şükür yerlesme kanamasiymis. Dun yani 18. Gun keseyi gordum. Icini ferah tut.
korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz kat kat artsın inşaallahSağol canım böyle mesajlar biraz rahatlatıyor insanı
Az önce kan verdi sonuç bekliyorum bugün 11. Gün
Hadi gözün aydın maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahSonucum çıktı 288 çıktı
Hadi artık için rahatlasın arkadaşım:)Sonucum çıktı 288 çıktı
Aynıyız ama çarşamba kese için gideceğim Doktora. Pozitif görmekte yetmiyor şimdide acaba sağlıklı gelişiyor mu herşey yolunda mı diye düşünüyorum. O nedenle sahiplenip insanlara da söyleyemiyorum. İlk tüp bebekte kese vardı ama sağlıklı gelişmemişti o nedenle bunda hemen sevinemiyorum. Umarım hepimiz sağlıklı bir gebelik geçirir ve bebeklerimizi kucaklariz. Transferi olan arkadaşlara da bol şanslar dilerimSağol canım böyle mesajlar biraz rahatlatıyor insanı
Az önce kan verdi sonuç bekliyorum bugün 11. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?