TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Çok uzun süre ayakta kalmayın ve kabız olmamaya dikkat edin başka da bişey yok bol bol moral sevdiğinz kişilerle görüşüp muhabbet edin nacizane söyleyeceklerim bunlar haabir de testgününü ben annemlere söylemedim 2 hafta sonra belli olcak dedim çünkü negatf olursa haliyle insan çok üzülüyo ve o anda herkes sonucu öğrenmek için aynı anda arıyo ve ben kişilk olarak çok üzüldüğümşeyleri önce kendim sindirirm kendimdurumu kabullunince sonra aileme söylerim dün pozitf sonucu aldım annemlerin hala haberi yok azıcık kesinleşsin dedim biraz leke var müjdeli haberlerle gelirsinz inşaallah

Aslında çok haklısın . Moral yüksek olucak olaya motive olacaksın gerisi yalan . Ben dayanamadım test günümü söyledim ailelere yandım desene ayın 23 ünde telefonlar gelir mahvoldum haberim yok , keşke mesajını erken okusaymışım ne kadar da haklısın. Kabuzlık için dr ilaç verdi zaten sağlıklı besleniyoruz dedi stres sıkıntıyı yasaklıyorum dedi e bakarız dedim

Benimde kimsenin haberi yok kimseye soylemedik bir ablamın haberi var o kadar bende soru sorulması dan hiç hoşlanmıyorum her kontrol sonrası doktor ne dedi doktor ne dedi. Bunda kafamız çok rahatti gezmeye gider gibi gittik geldik

Aynı yapıdayız sanırım. :) bende perşembe aldım ama yarın tekrar kan verecegim düzgün artış sağladıysa öyle haber verecegim

Hee ikisini de kullandım. Aynı ilaçlar endiselenmeyin

Canim telaslanma ben de 8 9 ve 10. Günlerde lekelenme yaşadım. COk şükür yerlesme kanamasiymis. Dun yani 18. Gun keseyi gordum. Icini ferah tut.

Sağol canım böyle mesajlar biraz rahatlatıyor insanı
Az önce kan verdi sonuç bekliyorum bugün 11. Gün
Aynıyız ama çarşamba kese için gideceğim Doktora. Pozitif görmekte yetmiyor şimdide acaba sağlıklı gelişiyor mu herşey yolunda mı diye düşünüyorum. O nedenle sahiplenip insanlara da söyleyemiyorum. İlk tüp bebekte kese vardı ama sağlıklı gelişmemişti o nedenle bunda hemen sevinemiyorum. Umarım hepimiz sağlıklı bir gebelik geçirir ve bebeklerimizi kucaklariz. Transferi olan arkadaşlara da bol şanslar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…