TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Kızlar 3 gundür kanama var histeroskopi olduğum günden 1 gün sonra başladı ama bugün 3gün oldu hala kanama var ne kadar sürdü sizde ??

Arkadaslar cuma gunu transferimin 9.gunuydu ve cuma gunune kadar hicbir belirtim yokken cuma gunu adet olacakmisim gibi karin agsrisi ve aksam uzeri lekelenme de gorunce bitti dedim. Dunyam basima yikildi... yine adet oluyorum dedim...kelimelerin tukendigi an... o caresizligi o uzuntuyu anlatamam... tum bedenim titredi aglamaktan nefes alamadim. Esim ise o zaten bir intihar etmedigi kaldi...
Doktorumu aradim agladim bitti dedim acil git kan ver oyle ara dedi... gittik kan veedim ve eve geldik... tabi evde resmen cenaze varmis gibi bir huzun neyse esim nette sonuca bir bakti sonuc 73.66. Pozitif... mucizem gelisiyle ilk yaramazligini yapmis megersem hala inanamiyorum ben simdi hamile miyim

Çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah cnm

Gözün aydın olsun canım, yarın tekrarlaman gerek Beta-HCG ni değerin katlanmasını doktorun kontrol edecektir

İçine bişey konulmus olduğunu biliyorsun ve bir şeyler hissetmek istiyorsun daha 3. Gunumdeyim şimdiden boyleysem bilemiyorum artik

Kızlar cetrotide iğneyi vuruldum bugün. Vurduğum yer kıpkırmızı oldu ve şişti biraz. Geçen ay da vurulmuştum ama böyle olmamıştı.
Başına bu şekilde gelen var mı? Acaba yanlış bir şey mi yaptım ki

Ewet canim oluyo öyle ilk iğnelerde değil ama zamanla aynı yere denk gelme ihtimali de oluyo ya ondan şişiyor ama geçiyor sonra. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…