Gözün aydın arkadaşım nasıl da korkuttu minnak seni.Sonucum çıktı 288 çıktı
Benim sadece histereskopi olduğum gün gelmişti biraz. Ama bazılarının daha uzun sürebiliyor.Yani histeroskopi olanlar da kaç gün sürdü acaba kanama ?
3 gun ara ara gelmisti.Yani histeroskopi olanlar da kaç gün sürdü acaba kanama ?
Çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah cnmArkadaslar cuma gunu transferimin 9.gunuydu ve cuma gunune kadar hicbir belirtim yokken cuma gunu adet olacakmisim gibi karin agsrisi ve aksam uzeri lekelenme de gorunce bitti dedim. Dunyam basima yikildi... yine adet oluyorum dedim...kelimelerin tukendigi an... o caresizligi o uzuntuyu anlatamam... tum bedenim titredi aglamaktan nefes alamadim. Esim ise o zaten bir intihar etmedigi kaldi...
Doktorumu aradim agladim bitti dedimacil git kan ver oyle ara dedi... gittik kan veedim ve eve geldik... tabi evde resmen cenaze varmis gibi bir huzun neyse esim nette sonuca bir bakti sonuc 73.66. Pozitif... mucizem gelisiyle ilk yaramazligini yapmis megersem hala inanamiyorum ben simdi hamile miyim
Allah razi olsun arkadasim Rabbim hepimize yadatsin... aminnnn...Çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah cnm
Gözün aydın olsun canım, yarın tekrarlaman gerek Beta-HCG ni değerin katlanmasını doktorun kontrol edecektirArkadaslar cuma gunu transferimin 9.gunuydu ve cuma gunune kadar hicbir belirtim yokken cuma gunu adet olacakmisim gibi karin agsrisi ve aksam uzeri lekelenme de gorunce bitti dedim. Dunyam basima yikildi... yine adet oluyorum dedim...kelimelerin tukendigi an... o caresizligi o uzuntuyu anlatamam... tum bedenim titredi aglamaktan nefes alamadim. Esim ise o zaten bir intihar etmedigi kaldi...
Doktorumu aradim agladim bitti dedimacil git kan ver oyle ara dedi... gittik kan veedim ve eve geldik... tabi evde resmen cenaze varmis gibi bir huzun neyse esim nette sonuca bir bakti sonuc 73.66. Pozitif... mucizem gelisiyle ilk yaramazligini yapmis megersem hala inanamiyorum ben simdi hamile miyim
8.günden önce belirti bekleme canımİçine bişey konulmus olduğunu biliyorsun ve bir şeyler hissetmek istiyorsun daha 3. Gunumdeyim şimdiden boyleysem bilemiyorum artik
Benim hala devam ediyor. Bugün 8. günüm. Çok az geliyor aslında lekelenme gibi.Yani histeroskopi olanlar da kaç gün sürdü acaba kanama ?
Hadi inşallahKızlar kan verdim bekliyorum insallah katlanır
Ewet canim oluyo öyle ilk iğnelerde değil ama zamanla aynı yere denk gelme ihtimali de oluyo ya ondan şişiyor ama geçiyor sonra. .Kızlar cetrotide iğneyi vuruldum bugün. Vurduğum yer kıpkırmızı oldu ve şişti biraz. Geçen ay da vurulmuştum ama böyle olmamıştı.
Başına bu şekilde gelen var mı? Acaba yanlış bir şey mi yaptım ki
Hayırlı haberlerle gel canımKızlar kan verdim bekliyorum insallah katlanır
Hayırlı haberler alırsın inşallahKızlar kan verdim bekliyorum insallah katlanır
Pozitif haberini bekliyorumKızlar kan verdim bekliyorum insallah katlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?