- 14 Eylül 2015
- 865
- 261
- 33
Kaçıncı gün embriyosu ve kaç adet transfer edildi canım? Üçüz falan mı acep?Kızlar tranferin 11. Günü degerim 1056
Evet canım geçti şükür. Bir an panikledim. Çok sağol.Ewet canim oluyo öyle ilk iğnelerde değil ama zamanla aynı yere denk gelme ihtimali de oluyo ya ondan şişiyor ama geçiyor sonra. .
Oyy oyyy ikiz bu sanki :)))Kızlar tranferin 11. Günü degerim 1056
Bilmiyorum kiEvet canım geçti şükür. Bir an panikledim. Çok sağol.
Oyy oyyy ikiz bu sanki :)))
Bilmiyorum kiEvet canım geçti şükür. Bir an panikledim. Çok sağol.
Oyy oyyy ikiz bu sanki :)))
Canım 5. Gün embriyosu iki diyebiliyorum.Kaçıncı gün embriyosu ve kaç adet transfer edildi canım? Üçüz falan mı acep?
Çok sevindim canım rabbim sonuna kadar edvam ettirsinHepinizden Allah razi olsun kizlar..8.gun 43 10.gun 174 çıktı cokk şükür..daha nezamana kadar kan vercez ki
2 diyebiliyorum derken emin değil misin kaç embriyo konulduğuna ? :) yoksa sevinçten ne diyeceğini mi şaşırdınCanım 5. Gün embriyosu iki diyebiliyorum.
Bana ertesi gün ayakta ve ılık duş alabilirsin demişlerdi.Kızlar bugün yumurtalarım toplandı duş almak istiyorum hiç sormadım sakıncası var mı diye sizin bilginiz var mı?
Canım toplamadan sonra kendini iyi hissediyorsan al duşunu çok kalma.transferden sonra 2.3 gün almasan daha iyi olurKızlar bugün yumurtalarım toplandı duş almak istiyorum hiç sormadım sakıncası var mı diye sizin bilginiz var mı?
Çok teşekkür ederim.Bana ertesi gün ayakta ve ılık duş alabilirsin demişlerdi.
Evet tüp bebekten sonra duş alınmazmış bende duydum. Kalkıp bir duş alayım inanılmaz içim yanıyor ve kolumu kaldıramıyorum sizde de böyle oldu mu yoksa sıcaktan mı acaba?Canım toplamadan sonra kendini iyi hissediyorsan al duşunu çok kalma.transferden sonra 2.3 gün almasan daha iyi olur
Transfer öncesi özellikle söyledim ama benim doktor biraz dalgın unuttumu aceba falan diye olabilir.:)2 diyebiliyorum derken emin değil misin kaç embriyo konulduğuna ? :) yoksa sevinçten ne diyeceğini mi şaşırdın
Aminn canım hepimizinkini insallahÇok sevindim canım rabbim sonuna kadar edvam ettirsin
Erken tutundu demekki, Rabbim hayırlısıyla iki kucağınıda doldursun inşallah, darısı başımızaCanım 5. Gün embriyosu iki diyebiliyorum.
Inşallah canım. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin en kısa zamandaErken tutundu demekki, Rabbim hayırlısıyla iki kucağınıda doldursun inşallah, darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?