Doktorun gitme demiş zaten, bu sürecini zora sokmamalısın bence canım.Merhaba kizlar
Konu da actim ama buraya da yazayim
Biz transferin 3. Gunu yola cikmayi dusunuyoruz
Tatil planimiz vardi
Dr.um bunun avantaj oldugunu planimizdan vazgecmemizi soyledi. Sizin icininizde boyle 3. Yada 2. Gun yola cikan var mi
Haftaiçine denk geliyorsa, Devlet hastanesinin kadın doğum polikliniğinden randevu alıp doktora söylersen yaptırabilirsin. Haftasonuna denk gelince de özel hastanelerin laboratuvarında yaptırabilirsin.Kizlar birde 8.-9.-10. Gun betaHcglerinizi hep kan verip mi ogreniyorsunuz. Devlet hastahanesi Acile gidip mi yoksa kendi hastahanenize mi gidiyorsunuz??
dr.um gidebilirsin dedi canim yanlis okudun sanirim. Zaten o olmaz deseydi asla cikmazdim ama cikabilrisin dedi ama ben yinede tedirginimDoktorun gitme demiş zaten, bu sürecini zora sokmamalısın bence canım.
peki devlet acile gidip direk yaptiramaz miyiz?? Birde dedigin gibi yaparsam iki uc gunde bir yaptirabilir miyim?Haftaiçine denk geliyorsa, Devlet hastanesinin kadın doğum polikliniğinden randevu alıp doktora söylersen yaptırabilirsin. Haftasonuna denk gelince de özel hastanelerin laboratuvarında yaptırabilirsin.
Yanlış anladım demekki. Ben direk polikliniğe gidip yaptırmıştım, acilde hiç denemedim. Belki yapılabilir, bilmiyorum dr.um gidebilirsin dedi canim yanlis okudun sanirim. Zaten o olmaz deseydi asla cikmazdim ama cikabilrisin dedi ama ben yinede tedirginim
peki devlet acile gidip direk yaptiramaz miyiz?? Birde dedigin gibi yaparsam iki uc gunde bir yaptirabilir miyim?
yaa iste oyle dedigi icin kafam biraz karisik napsam bilemedim.Yanlış anladım demekki. Ben direk polikliniğe gidip yaptırmıştım, acilde hiç denemedim. Belki yapılabilir, bilmiyorum
Tatilde belki bekleme sürecinin stresini yaşamazsınız. Gerçekten çok gergin bir dönem, doktorun bunu avantaj sayıyor ise gitmende bir zarar yok demek ki. Ama bana kalsa 2 saat mesafeden ötesine gitmezdim herhalde. Diğer konuya gelince, 2 defa üst üste devlet hastanesine gittim ve tüpbebek yaptırdığımı söyledim doktor anlayışlıydı belkide, sorunsuz yapıldı tahlilim. 3. tahlil haftasonuna denk geldi, onu özelde yaptırdım canım.yaa iste oyle dedigi icin kafam biraz karisik napsam bilemedim.
Peki betahcg hakkinda gun asiri gidip mi baktirdin? Dr niye surekli geliyosun demedi mi?
cevaplarin ve bana vakit ayirdigin icin cok tesekkur ederim canim. Evet tahmin ederim ki o surec oyle. Yarin Allahin izniyle opu.m var suanda bile nasil heyecanliyim. Transferi dusunemiyorum. Bende gittigim yerlerde betahcg.me baktiririm senin yaptigin gibi o zamanTatilde belki bekleme sürecinin stresini yaşamazsınız. Gerçekten çok gergin bir dönem, doktorun bunu avantaj sayıyor ise gitmende bir zarar yok demek ki. Ama bana kalsa 2 saat mesafeden ötesine gitmezdim herhalde. Diğer konuya gelince, 2 defa üst üste devlet hastanesine gittim ve tüpbebek yaptırdığımı söyledim doktor anlayışlıydı belkide, sorunsuz yapıldı tahlilim. 3. tahlil haftasonuna denk geldi, onu özelde yaptırdım canım.
Mümkünse yarın oje, roll-on ve deodorant türevi şeyler kullanma canım, transferde de buna dikkat et. Ben teşekkür ederim, hayırlı geceler. Güzel haberlerle gelirsin inşallahcevaplarin ve bana vakit ayirdigin icin cok tesekkur ederim canim. Evet tahmin ederim ki o surec oyle. Yarin Allahin izniyle opu.m var suanda bile nasil heyecanliyim. Transferi dusunemiyorum. Bende gittigim yerlerde betahcg.me baktiririm senin yaptigin gibi o zaman
anladim canim cok sagol kullanmamMümkünse yarın oje, roll-on ve deodorant türevi şeyler kullanma canım, transferde de buna dikkat et. Ben teşekkür ederim, hayırlı geceler. Güzel haberlerle gelirsin inşallah
Ben hep devletin acilinde yaptırdım bugün de orda yaptırıcam bugün 4. Kan verişim olacak. Acile muayene şeklinde giriş yapıp doktora hcg bakar mısınız diyodun 1 saate çıkıyor sonuç özelde para ödersin sanırımpeki devlet acile gidip direk yaptiramaz miyiz?? Birde dedigin gibi yaparsam iki uc gunde bir yaptirabilir miyim?
kaç kere tahlil yaptırılıyor acaba?Ben hep devletin acilinde yaptırdım bugün de orda yaptırıcam bugün 4. Kan verişim olacak. Acile muayene şeklinde giriş yapıp doktora hcg bakar mısınız diyodun 1 saate çıkıyor sonuç özelde para ödersin sanırım
Ben erken yaptırmaya başladığım için bu 4. Verişimkaç kere tahlil yaptırılıyor acaba?
ben 2 kilo aldım ama iştahım açıldığı için, yani ilaçtanmıdır bilemedim ama çok yedim ve 2 kilo aldım.Kızlar bu ilaçlar bende kilo yaptı Temmuz 17 de başladım ilaçlara şuana kadar 1 kilo almışım sizde kilo aldınız mı???
1 ayda mı aldın 2 kiloyu canım.demekki benimkide normalben 2 kilo aldım ama iştahım açıldığı için, yani ilaçtanmıdır bilemedim ama çok yedim ve 2 kilo aldım.
evet canım ama dediğim gibi çok yemek yedim aşırı tatlı yedim 1 ayda değil 1 haftada aldım baktım abartıyorum kendime geldim ve durdum :)1
1 ayda mı aldın 2 kiloyu canım.demekki benimkide normal
Özele gitme canım boşuna. Hafta içi 5 ten sonra, hafta sonu da istediğin vakit acilden baktırabilirsin.Merhaba kizlar
Konu da actim ama buraya da yazayim
Biz transferin 3. Gunu yola cikmayi dusunuyoruz
Tatil planimiz vardi
Dr.um bunun avantaj oldugunu planimizdan vazgecmemizi soyledi. Sizin icininizde boyle 3. Yada 2. Gun yola cikan var mi
1
1 ayda mı aldın 2 kiloyu canım.demekki benimkide normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?