Hayırlı olsun canımmmmmTransferim olduyarım saat dinlendirdiler sonrasında çok sıkışıktım wc ye gittim 1 aaat daha dinlenip eve geldim . Allahım yardımcımız olsun hepimizin dualarımızı eksik etmeyelim .
Canım iki günde olsa eşinle tatile çıkınHamile olanlari duydukca n kdr cok seviniorum darisi allahin eliyle isallah bnada olur kndimi bir turlu toparliyamiorum n onerirsnz arkdaslar
Tamam canım tşk.hayatım sanada tavsiyem pes etme Allah inancı olan birisin dua et vazgeçmeBana hemsire ozman demistiki folik asit cok kilo yapio yatmadan ic demisti aklima gelmiskn solim dedim
İnşallah cnm inşallah Allah razı olsunGüzel sonuçlarla geleceksin canım inşallah
Burada hamile haberleri çoğaldı temmuz ağustos Uğur getirdi çoğumuza
Duayla ayaktaim zaten ama napim n kdrda olsa aklima gelio tekrar baslamak cok korkutuo ama zorundaim biliorum kacis yolum yok baska turlu cocugum olmuo.. Doktorumda cok beklemeyelim dedi 2ayda toparla dedi kndini sezonda acilmadan yapmakta istiorum... Sence daha cok beklemeliyimmi bole ust uste gibi mi sen ne yapmistin??Tamam canım tşk.hayatım sanada tavsiyem pes etme Allah inancı olan birisin dua et vazgeçme
Korkma canım, 2 ay yeterli bir süre. Yumurtalıklar çalışmaya hazır alışmışken, bu zamanı aşma bence de. Haklısın çok yorucu bir dönem. Hem beynen hemde bedenen. Benim doktorum Ağustos reglimde çağırdı mesela, fakat ben mecburi Eylül reglimde başlayacağım. 1-2 ay yeterliymiş, dinlenmek ve toparlanmak adına.D dl3434 Haklisin cnm bizde hafta sonu bir yerlere gittik ama hep ne kadar eglenmeye calissamda yuzum asikti aklimdn atamiorumki bu surecte cok asiri zayifladim tedavi surecinde ilac yan etkileri beni cok zayiflatti o yuzden vucudumu toparlamaya clisiorum ama doktor cok uzun beklemeden tekrar tedaviye baslayalim dedi 2ay dedi ama bn cok korkuorum...
Yorgun canım, binbir koşturmadan kendimi dinlemeye fırsatım olmuyor. Hamdolsun bugünümüze, fakat ben bu hengamede kendimi tekrar başlamaya hazır hissediyorum artık. 1,5 ay sonra tekrar startyasminsay sn nslsin cnm?
Ya ben şiştim gittim :)evet canım ama dediğim gibi çok yemek yedim aşırı tatlı yedim 1 ayda değil 1 haftada aldım baktım abartıyorum kendime geldim ve durdum :)
Hayatım 2 ay arayla yaptığımda oldu 6 ay arayla yaptığımda oldu önemli olan piskolojiDuayla ayaktaim zaten ama napim n kdrda olsa aklima gelio tekrar baslamak cok korkutuo ama zorundaim biliorum kacis yolum yok baska turlu cocugum olmuo.. Doktorumda cok beklemeyelim dedi 2ayda toparla dedi kndini sezonda acilmadan yapmakta istiorum... Sence daha cok beklemeliyimmi bole ust uste gibi mi sen ne yapmistin??
Bende öyleyim sorma sürekli canım tatlı istiyor :)Ya ben şiştim gittim :)
Korkma canım, 2 ay yeterli bir süre. Yumurtalıklar çalışmaya hazır alışmışken, bu zamanı aşma bence de. Haklısın çok yorucu bir dönem. Hem beynen hemde bedenen. Benim doktorum Ağustos reglimde çağırdı mesela, fakat ben mecburi Eylül reglimde başlayacağım. 1-2 ay yeterliymiş, dinlenmek ve toparlanmak adına.
Aynen tatlııııı :)Bende öyleyim sorma sürekli canım tatlı istiyor :)
Cnm icimdeki his soyle ya bu isin ustune gitmek yada bu isi uzun vadeye atarsam bir daha baslamam cok daha zorlasicak gbime gelio dedigin gibi kendimi disari vermem lazim baska seylerle ilgilenmeye calisicm... Cok gusel destek oluosun cok saol cnm...Yorgun canım, binbir koşturmadan kendimi dinlemeye fırsatım olmuyor. Hamdolsun bugünümüze, fakat ben bu hengamede kendimi tekrar başlamaya hazır hissediyorum artık. 1,5 ay sonra tekrar startSende iyi olacaksın, farklı uğraşlar edin bu ara.
Kaçıncı denemenizdi maddi manevi gücün varsa yaptır canım inşallah olacakD dl3434 Haklisin cnm bizde hafta sonu bir yerlere gittik ama hep ne kadar eglenmeye calissamda yuzum asikti aklimdn atamiorumki bu surecte cok asiri zayifladim tedavi surecinde ilac yan etkileri beni cok zayiflatti o yuzden vucudumu toparlamaya clisiorum ama doktor cok uzun beklemeden tekrar tedaviye baslayalim dedi 2ay dedi ama bn cok korkuorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?